Εφιάλτης στο δρόμο με τα καλαμπόκι

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Όχι, δεν ειναι μακρυά. Κανα τετράωρο οδήγηση. Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να δούμε τα σκυλιά.
Πως τα λες ετσι βρε Σαρα... σε 4 ωρες διασχιζουμε εμεις περιπου την μιση Ελλαδα που λεει ο λογος!:ROFLMAO: Παντως αφου μπορεις πηγαινε να το δεις το κοριτσι, το αξιζει νομιζω.:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μιλάς σε άτομο που εχει κανει 17 ωρες στο τιμόνι σταματώντας μόνο για βενζίνη απο Washington, DC μεχρι Νεα Ορλεανη διότι την είχα καταβρεί με το τοπίο και ειπα να το παρω μονορούφι. Και που εχω κανει με το τιμόνι τις 48 ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Άλλωστε όταν ήτανε να παρω το Μουφ, οδήγησα οκτώ ωρες σερί μεχρι το Μίσιγκαν, έπαιξα δυο ωρες με το Μουφ και μετά οδήγησα άλλες οκτώ πίσω μαζί με το Μουφ που τα ´χε παίξει τελειως. Μόλις έφτασα στο σπιτι, το πότισα, το έβγαλα βόλτα μια ώρα με τα πόδια και μετά έπεσα ξερή για ύπνο και κοιμήθηκα 10 ωρες σερί αδιαφορώντας τελειως αν το Μουφ θα διέλυε το σπιτι αν ήθελε. Το πρωί το τάισα, το ξανάβγαλα βόλτα και μετά πήγα ίσια στο πανεπιστήμιο για μάθημα να τους κανω Μεγαλέξανδρο.

• Like
Reactions: Aslan

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Ορίστε τι μου γράψανε μόλις από το καταφύγιο για το θηλυκό και πολύ φοβάμαι αυτό σημαίνει πολλά προβλήματα:

"Dixie is still available for adoption. She has been with us for about three weeks. She is a bit skittish around new people and dogs. She LOVES to play ball and has very typical Aussie herding behavior. She does seem normal for an Aussie. To our knowledge she was not abused, possibly neglected. She had a pretty bad flea infestation and some matting of her coat. The flea issue is resolved and she is mat free now."
Όπως ειπώθηκε, αξίζει μια ευκαιρία..
Απλά χρειάζεται το χρόνο της το κορίτσι.. Don't we all? :love:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Διστάζω να παρω ενδεχομένως φοβικό σκυλι και επιπλέον δεν δείχνουν να δίνουν τις εγγυήσεις της ARPH. Επιπλέον ξέρετε όλοι ποσό μαλακιά ειμαι. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, μόλις πήρα μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτηση μου για το θηλυκό Μουφ. Θα κανω ένα ραντεβού να την δούμε με το Μουφ και θα περιμένω κιολας να δω τι έγινε με την τούρτα και θα σας πω.

• Like
Reactions: Aslan and Pitsinaki