Εφαρμογή φροντίδας κατοικίδιων για κινητά - ιδέες και εισηγήσεις

11pets

Member
11 Οκτωβρίου 2015
19
64
46
Άλλη μία πρόταση για προσθήκη:

Στο ημερολόγιο, στις αποπαρασιτώσεις αλλά και τους εμβολιασμούς, θα μπορούσε να προστεθεί ένα πεδίο κειμένου για το φάρμακο/εμβόλιο που χρησιμοποιούμε.
πχ.

Ext. Deworming
Every 1 Month
Αμπούλα τάδε

Every 3 Months
Κολάρο τάδε

Θα μπορούσε επίσης να υπήρχε δυνατότητα να επιλέγουμε ποιοι μήνες θα είναι ενεργοί για τις υπενθυμίσεις. Scalibor πχ. δεν φοράμε όλο τον χρόνο.

Καλή σας μέρα

Στην νέα έκδοση (Β1,024) προσθέσαμε πεδία κειμένου για τις περιπτώσεις αυτές. Επίσης οι εμβολιασμοί τώρα ειναι πολύ πιο λεπτομερείς και ανά τύπο εμβολίου

Attachments

• Like
Reactions: johnk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.
2,5 ερωτησούλες.
1) Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή δε μπορεί να μεταφερθεί στην κάρτα sd? Δεν κατάφερα να το δοκιμάσω γιατί χάλασε η κάρτα μου αλλά μια φίλη που προσπάθησε δεν τα κατάφερε.
2) Αρχικά έχω συμπληρώσει πράγματα χωρίς να κάνω login. Όταν τελειώσετε με την εφαρμογή του syncing ανάμεσα σε συσκευές, θα μπορούμε κάνοντας login να μεταφέρουμε τα στοιχεία που συμπληρώσαμε τοπικά offline στο cloud και κατ'επέκταση σε άλλες συσκευές, έτσι; Δεν θα χρειάζεται να τα ξανασυμπληρώσουμε όντες λογκαρισμένοι..;
2.5) Όταν έχει εφαρμοστεί το syncing ανάμεσα σε συσκευές ενημερώστε μας κι εδώ!

Καλή χρονιά

• Like
Reactions: GRDANE

11pets

Member
11 Οκτωβρίου 2015
19
64
46
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.
2,5 ερωτησούλες.
1) Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή δε μπορεί να μεταφερθεί στην κάρτα sd? Δεν κατάφερα να το δοκιμάσω γιατί χάλασε η κάρτα μου αλλά μια φίλη που προσπάθησε δεν τα κατάφερε.
2) Αρχικά έχω συμπληρώσει πράγματα χωρίς να κάνω login. Όταν τελειώσετε με την εφαρμογή του syncing ανάμεσα σε συσκευές, θα μπορούμε κάνοντας login να μεταφέρουμε τα στοιχεία που συμπληρώσαμε τοπικά offline στο cloud και κατ'επέκταση σε άλλες συσκευές, έτσι; Δεν θα χρειάζεται να τα ξανασυμπληρώσουμε όντες λογκαρισμένοι..;
2.5) Όταν έχει εφαρμοστεί το syncing ανάμεσα σε συσκευές ενημερώστε μας κι εδώ!

Καλή χρονιά

Καλή χρονιά.
1) Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή δεν μπορεί να μεταφερθεί στην SD card. Είναι καλή ιδέα να μπορούμε και είναι κάτι που ήδη προσπαθούμε να κάνουμε.
2) Σωστά. Όταν τελειώσει το syncing θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα δεδομένα από όλες τις συσκευές σας και τον browser κάνοντας απλά login. Προς το παρόν παρέχουμε backup των δεδομένων αν είστε registered και logged in.
2.5) Ευχαρίστως θα σας ενημερώσουμε.

Ενημερωτικά, πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα update που περιλαμβάνει την ελληνική μετάφραση.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλή.χρονιά!
Πως μπορούμε να απενεργοποιησουμε κάποιες υπενθυμισεις; Για παράδειγμα, μου έβγαλε υπενθύμιση να κάνω μπάνιο τη γάτα μου (που δεν την κάνω ποτέ. Πάτησα αναβολή για... 10 χρόνια, αλλά να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να είχε την επιλογή "επανάληψη: ποτέ". Αυτό μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, ανάλογα το κάθε ζώο. Κάποια σκυλιά δεν χρειάζονται ποτέ κόψιμο νυχιών κ.ο.κ.

• Like
Reactions: epial and Aslan