Ευχες για το νεο χρονο

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Καλη χρονια σε σας και τα σκυλακια σας!!Ευχομαι το 2016 να σας φερει οτι σας στερησε το 2015 και με το παραπανω. Να εχετε παντα υγεια, αγαπη και πολλα χαμογελα...ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους! :)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!
Υγεία να έχουμε πάνω από όλα εμείς, οι δικοί μας άνθρωποι και τα τετράποδά μας και να ζήσουμε το 2016 περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές, να χαμογελάμε περισσότερο, να αγαπάμε ακόμα πιο πολύ και μακάρι άνθρωποι και ζώα να έχουν ένα σπίτι, φαγητό και μία ζεστή αγκαλιά. :)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υγεια προοδο γαληνη ευχομαι σε ολους κ ολες!
Κ με το καλο ολοι οι πονεμενοι κ κακοριζικοι out there (τετραποδοι κ διποδοι) να βρουν την ευτυχια που αναζητουν (οτι κ αν σημαινει αυτο)!

Tender

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2010
52
13
Άνω Κηφισιά
Καλή Χρονιά σε όλους!!Αγάπη, Υγεία, λεφτά, τύχη για να μπορουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις απαιτήσεις των μελών της οικογενείας μας (τετράποδων και δίποδων)!! Μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και νοιάξιμο για όλα τα στραβά που συμβαινουν γύρω μας, χωρίς πλεον να τα προσπερνάμε σα να μη μας αφορούν.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Κοίτα να δεις πως το κάνεις on forum... :p

Καλή Χρονιά σε όλους τους συμφορουμίτες και ...να πεινάσουν οι κτηνίατροί μας! :LOL:
Τότε εμένα θα μου πάει χάλια, γιατί η πρωτοχρονιά βρήκε τον Vet στην Κίνα για χολιντειζ.....

• Like
Reactions: johnk

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Τότε εμένα θα μου πάει χάλια, γιατί η πρωτοχρονιά βρήκε τον Vet στην Κίνα για χολιντειζ.....
Ε να μην φάει τα τελευταία του λεφτά σε τηγανητούς σκορπιούς? :D

• Like
Reactions: sea-mol

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Τα τελευταία ΜΟΥ λεφτά.
Από φέτος θα τα εμβολιάζω με ροδόνερο και θα ταίζω αποτσίγαρα. Θα γραφτώ και στην ομάδα "μεγαλώστε τον σκύλο σας με θετική σκέψη, αποσταγμένο νερό κλιματιστικού και βραστές τσούχτρες" και θα ισιάξω.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στο κατεστημένο των βιομηχανιών φαρμάκων και ζωοτροφών!!!!