Γενικα οι ετοιματζιδικες barf εχουν μια ταση να εχουν μια ανισσοροπια οσο αφορα την αναλογια κρεας-κοκκαλου...το οποιο δεν ειναι σωστο για τον σκυλο γιατι προσλαμβανει παραπανω φωσφορο και αναγκαζει τα ζωτικα οργανα να δουλεψουν (συκωτι κυριως) αρκετα παραπανω ωστε αν τον διασπασουν. Επισης πολλες εταιριες στους κωδικους αρνι η μοσχαρι...τα κοκκαλα επειδη καποιων οι κυμαδομηχανες δεν τα περνανε/σπανε καλα τα αναμυγνυουν με κοκκαλα κοτοπουλου. Επισης ακουγονται και φημες για κρεατα με περισσια λιπους...γενικα στον ετοιμο κιμα ...δεν ξερεις ακριβως τι παιρνεις και τι εχει προσμιχθει μεσα εκει. Για αυτο και οι περισσοτεροι λενε να το φτιαχνεις μονος σου το γυμα της barf για αν ξερεις ακριβως τι εχεις δωσει...αν θα προσθεσεις κανα κοκκαλο, αν θα αφαιρεσεις, αν καποιο υλικο απο τα λαχανικα του φερνει αλλεργια η ταση για εμετο κτλπ!