2 αδέσποτα σκυλιά έχω ζήσει
το ένα ήταν δικό μου το άλλο το φιλοξενούσα .
Την δικιά μου σκυλίτσα την είχαν βρει στα σκουπίδια .
Μεγάλο πρόβλημα με το άγχος αποχαιρετισμού κοπανιόταν στην πόρτα έκλαιγε πραγματικά σπαρακτικά έκανε την ανάγκη της παντού σε όλο το σπίτι με αποτέλεσμα οι γείτονες να μου κάνουν παράπονα !
Προσπαθούσα πάρα πολύ .. δεν ήταν εύκολο ειδικά για πρώτο σκύλο !!
τελικά δεν πρόλαβα να την ζήσω
την έχασα .
Δεύτερος ήταν ο Άλκης που τον φιλοξενούσα και αυτος τα ίδια ... συν οτι γάβγιζε σε όλα τα σκυλιά στο δρόμο .
Είχα απελπιστεί .
Υιοθετήθηκε πολύ γρήγορα και τώρα είναι αγγελούδι.
Το σίγουρο είναι οτι βλέπεις την ευνομοσίνη στα μάτια τους !
κατι που δεν βλέπω στην Λούνα η οποία είναι απο εκτροφείο και δεν έχει ζήσει στο δρόμο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της .
Πιστεύω οτι είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν δεν έχεις υπομονή και εμπειρία , αλλα εξαρτάται και απο το σκύλο .
(δεν σημαίνει οτι απο το εκτροφείο δεν υπάρχουν δυσκολίες απλα γράφω τις λίγες εμπειρίες μου )
το ένα ήταν δικό μου το άλλο το φιλοξενούσα .
Την δικιά μου σκυλίτσα την είχαν βρει στα σκουπίδια .
Μεγάλο πρόβλημα με το άγχος αποχαιρετισμού κοπανιόταν στην πόρτα έκλαιγε πραγματικά σπαρακτικά έκανε την ανάγκη της παντού σε όλο το σπίτι με αποτέλεσμα οι γείτονες να μου κάνουν παράπονα !
Προσπαθούσα πάρα πολύ .. δεν ήταν εύκολο ειδικά για πρώτο σκύλο !!
τελικά δεν πρόλαβα να την ζήσω
την έχασα .
Δεύτερος ήταν ο Άλκης που τον φιλοξενούσα και αυτος τα ίδια ... συν οτι γάβγιζε σε όλα τα σκυλιά στο δρόμο .
Είχα απελπιστεί .
Υιοθετήθηκε πολύ γρήγορα και τώρα είναι αγγελούδι.
Το σίγουρο είναι οτι βλέπεις την ευνομοσίνη στα μάτια τους !
κατι που δεν βλέπω στην Λούνα η οποία είναι απο εκτροφείο και δεν έχει ζήσει στο δρόμο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της .
Πιστεύω οτι είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν δεν έχεις υπομονή και εμπειρία , αλλα εξαρτάται και απο το σκύλο .
(δεν σημαίνει οτι απο το εκτροφείο δεν υπάρχουν δυσκολίες απλα γράφω τις λίγες εμπειρίες μου )