Ερώτηση για τροφή σε γαλλικό μπουλντόγκ SOS!!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αυτο κανω...απο την μερα που τον πηρα αγκαλια εχω ψαξει οτι σαιτ υπαρχει οτι φορουμ υπαρχει για τα παντα...απλα ρωταω συνεχεια γιατι θελω να γινει οσο γινεται καλυτερη η συμβιωση μας χωρις προβληματα (υγειας)....
Ελπιζω την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος τοσο αναφορικα με τον σωστο τροπο αποκτησης σκυλου,οσο και για τα προβληματα υγειας/συμπεριφορας/διατροφης που ενδεχομενως αναπτυξει.

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Αχ αυτές οι εκθέσεις μορφολογίας.. Πως έχουν παραμορφώσει και παράλληλα δημιουργήσει παρά εξαλείψει προβλήματα υγείας στα σκυλουνια μας...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.519
Athens
Αχ αυτές οι εκθέσεις μορφολογίας.. Πως έχουν παραμορφώσει και παράλληλα δημιουργήσει παρά εξαλείψει προβλήματα υγείας στα σκυλουνια μας...
Τα σκυλούνια μας τα έχουν επίσης παραμορφώσει ο κυρ Φώτης με την κυρα Μαρίκα που έβαλαν τα γλυκούλια τους τα "καθαρόαιμα" να ζευγαρώσουν.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τα σκυλούνια μας τα έχουν επίσης παραμορφώσει ο κυρ Φώτης με την κυρα Μαρίκα που έβαλαν τα γλυκούλια τους τα "καθαρόαιμα" να ζευγαρώσουν.
Όχι τα γλυκούλια τους... τα ΣΚΥΛΟΥΝΙΑ τους!!!

• Like
Reactions: vrmode

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Έτερον εκάτερον...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να μην κοιτας μονο το βαρος του κουταβιου, αλλα της αναλογιες!
Το ιδιο θα πρεπει να κανεις και σε ενηλικο σκυλι!
Ειτε ειναι καθαροαιμο με Pedigree απο καλο εκτροφειο- ειτε απο BYB.
Ξερω πολλα γαλλικα, απο πολυ καλα εκτροφεια, που εχουν γινει 19 και 20 κιλα ( ενω τα αδελφακια τους απο την ιδια γεννα και οι γονεις ειναι μεσα στο προτυπο).
Τυχαινει καμια φορα.
Τωρα 3 μνηνων και 5 κιλα ειναι αρκετα βεβαια- αλλα μπορει να ειναι γενικος πολυ μεγαλοσωμο το κουταβι σου.
Η δικια μου κουταβα ( απο εκτροφειο με pedigree απο γονεις πρωταθλητες κλπ κλπ), που την θεωρω "βουβαλακι" σε αυητν ηλικια ηταν 3.600.
Τωρα που ειναι 20 εβδωμαδων περιπου εχει φτασει στα 7 κιλα, παιρνοντας πανω απο 2 κιλα τον τελευταιο μηνα. Αλλά εχει οραιες αναλογιες και ετσι δεν ανησυχω ( ακομα!!). Ελπιζω οστοσο να μου μειωσει τωρα λιγο τον ρυθμο αναπτηξης!

Attachments

Helpppp

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
14
1
33
Κοιτα εγω δεν τον βλεπω και πολυ χοντρουλη..κατσε να σ βαλω και μια φωτογραφια να τον δεις

Attachments

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ταιζω εδω και 12 χρονια ωμα χωρις προβληματα!
Αμα ψαξεις εδω στο φορουμ θα βρεις απειρα θεματα περι ωμης διατροφης και δεν χρειαζεται να το ξανα αναλυσουμε εδω περα

21 Νοεμβρίου 2016
1
0
41
Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος και θα ηθελα να ρωτησω σχεφικα με τα γαλλακια μου!!
Εχω μια θυληκια 4.5 ετων και τον γιο της 1.5 ετους!!!
Μεχρη τωρα τους εδινα britt υποαλλεργικη λογω του οτι η μαμα εχει μια μικρη δυσσενεξια στο κοτοπουλο!!
Σκεφτομαι να αρχισω να τους κανω σισαγωγη σε Barf σολωμο και αρνη ή μοσχαρη!!!
Αξιζει ή θα μου παρουσιασουν καποιο προβλημα!!!
Θα προτιμουσα να μου απαντησει καποιος που γνωριζει οπως η FrenchieFan!!!
Ευχαριστω εκ των προταιρων!!!

Last edited: