Ερωτηση περί Yellow Labrador Retriever

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΕΠ; Όλοι οι εκτροφείς κόντεψαν να πάθουν αποπληξια όταν τους ειπα οτι εγω στειρωνω. Απο το δρόμο φοβαμαι απο τότε που μου είπε η κτηνίατρος του Μουφ οτι αν εμφανίσουν καλαζαρ θα μου πάρουν το σκύλο, θα του κάνουν ευθανασία, χωρια που μπορεί να μου πάρουν και το Μουφ.

Στο O'Fallon πάμε αυριο και αποφάσισα να κανω ο,τι πει το Μουφ.

• Like
Reactions: Yorkaddict

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ήταν σοκολα αλλά φορέας του κίτρινου υποτελους (e)

BBEE - black
BBEe - black (yellow carrier)
BBee - black-pigmented yellow
BbEE - black (liver carrier)
BbEe - black (liver and yellow carrier)
Bbee - black-pigmented yellow (liver carrier)
bbEE - liver
bbEe - liver (yellow carrier)
bbee - liver-pigmented yellow

Για να βγάλει κίτρινα πρέπει να ταίριαξε το δικό της υποτελές με του μπαμπά, να γίνει δλδ ee.
Άρα και ο μπαμπάς το είχε.
Μπορεί να ήταν και κίτρινος.

Πώς βγήκαν όλα κίτρινα... ένας Θεός ξέρει...
ωραία άμα πάρει και είναι κορίτσι, έχει και έτοιμο όνομα... Μπι Μπι (bbEe) :love:
όχι κανένα ξενέ αρχαίο έλληνικό σιδηρόδρομο.. :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αντε με το καλό (y)

Εχετε καλαζαρ εκεί Σάρα;
Όχι. Είχανε μόνον ένα περιστατικό που ήρθε απο Λατινική Αμερική στη Λουιζιάνα το 2000.

Αν ειναι αγοράκι θα το πω Ευμενή. Αν ειναι κοριτσάκι, Υπατία.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, το Μουφ κατέστησε ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ οτι δεν μπαίνει αλλος σκυλος στο σπιτι! Πήγαμε, είδαμε τα σκυλιά και ένα γατί μάλιστα που ήθελε πολυ να κανει παρέα με το Μουφ. Τα περισσότερα σκυλιά ούτε καν ήθελε να τα μυρίσει που δεν το συνηθίζει και πήγε για την τιμή των όπλων, ψιλομύρισε κανα δυο που με ενδιέφεραν, θηλυκά και αρσενικά, με κοίταξε, μου εκανε νόημα να του δίνουμε και μετα για να με πείσει εκανε κατι που ΔΕΝ εκανε ποτε του: πήγε σε ένα ράφι του Petsmart, σήκωσε το πίσω πόδι και, ρε σεις, ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!! Μείνανε με ανοιχτό το στόμα ο κοσμος! Μου είπανε κιολας οι του σωστικού ομίλου οτι το Μουφ κατέστησε σαφή τα αισθήματα του περί δεύτερου σκύλου και να το παρω απόφαση. Τον γκόμενο τον κατάφερα τελικά να τον αποδεχτεί, όπως και τη σκυλα αυτού, όμως στο δικό μας σπιτι και ως δίκη μου περιουσία δεύτερος σκυλος δεν μπαίνει.

Ταύτα παντα...

ευα α'

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2015
55
22
34
Γειά σου....αν θες την γνώμη μου, σου λέω να πάρεις λαμπραντορ. Έχω εχω ένα 1,5 χρονών μαύρο και τώρα πήρα κουτάβι κίτρινο. Από την μία είναι υπερκινητικα αλλά από την άλλη είναι τέρμα αγαπισιαρηκα και καλοψυχα! Όσο για το θέμα της υπερκινητικοτητας μπορείς να το λύσεις με μια μεγαλουτσικη βόλτα και με λίγο παιχνίδι! ;)

• Like
Reactions: Sara

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, εγω ειμαι της χνουδόμπαλας τύπου Μουφ. Αφήστε τα, έγραψα στην κυρια που μου έδωσε το Μουφ που ξεκαρδίστηκε στο γέλιο μεν, συμφώνησε όμως δε οτι το Μουφ τα είπε ξεκάθαρα και όντως δεν θέλει αλλο σκύλο. Λεει όμως οτι μπορεί να αλλάξει γνώμη αργότερα.

Δε μου λέτε εσείς που τα ξέρετε: σκνίπα με καλαζαρ δεν κυκλοφορεί στην Ελλαδα το χειμώνα, έτσι; Διότι θα μπορούσα ενδεχομένως να φέρω χειμωνιάτικο κουτάβι χωρίς κίνδυνο καλαζαρ. Αυτο βέβαια μόνον ΕΑΝ τελειώσω εδω την αναδιοργάνωση του καινουριου σπιτιού και δεν μου τα πρήζει ιδιαιτέρως το Μουφ.

• Like

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Είναι τέτοιο το κλίμα εδώ Σάρα, που όλα παίζουν.
Αν έρθεις Ιανουάριο Φεβρουάριο μειώνονται σαφώς οι πιθανότητες.

• Like
Reactions: Orilis

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι. Και όχι μόνο του ελληνικού σκύλου αλλα ενδεχομένως και του Μουφ που ήρθε σε επαφή. Οποτε αν ειναι να κανω τέτοιο πραμα στο Μουφ δεν νομιζω οτι θα μπορέσω να το αντέξω.

• Like

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Όχι, δεν το έχω διαβάσει:(

Πάντως είναι ευλογία 2 σκύλοι. Και για μας αλλά και για τους ίδιους.
Στην αρχή μπορεί να κάνουν λίγο τους δύσκολους, αλλά η συνέχεια σχεδόν πάντα καταλήγει σε κάτι υπέροχο.
Αρκεί φυσικά να έχεις την μουρλα.
Που νομίζω εσύ ειδικά την εχεις(y)

Θα έχεις 2 μουφ:love:

• Like
Reactions: Alexia and johnk