Το μεγάλο saga για το αν θα βρω δεύτερο σκύλο και αν θα τον θέλει το Μουφ και αν εγω θα κλαίω και θα οδύρομαι οτι το αδικώ κατάφωρα (το Μουφ) συνεχίζεται επεισοδιακά. Αυτη τη φορά ένα καταφύγιο βρήκε αδέσποτη έγκυο Chocolate Lab που γέννησε πριν απο 9 βδομάδες 6 συνολικά κίτρινα λαμπραντορακια! Προσωπικά ποσώς με νοιάζει η καθαροαιμία, οποτε ρωτάω πληροφοριακά. Κανονικά τα κίτρινα δεν βγαίνουν απο κίτρινους γονείς; Η δεν εχει σημασία το ζευγάρωμα των λαμπραντόρ και αναμειγνύουν όλα τα χρώματα κι όποιον πάρει ο Χάρος; Τα λαμπραντορινια περιγράφονται ως ημιαιμα απο το καταφύγιο.
Τωρα το θέμα ειναι οτι ναι μεν ένα λαμπραντορακι θα τα παει μάλλον καλα με τον Αυστραλέζο, αλλα εκείνο που με απασχολεί ειναι αν θα μου βγει σαν το Μπισκότο της Ελενας, δηλαδή ένας κινητός παντοδύναμος σίφουνας που θα πιλαλαει και θα σκίζει συνδέσμους, οποτε θα πρέπει να του παρω πάσο για χειρουργείο απο την αρχή...
Τωρα το θέμα ειναι οτι ναι μεν ένα λαμπραντορακι θα τα παει μάλλον καλα με τον Αυστραλέζο, αλλα εκείνο που με απασχολεί ειναι αν θα μου βγει σαν το Μπισκότο της Ελενας, δηλαδή ένας κινητός παντοδύναμος σίφουνας που θα πιλαλαει και θα σκίζει συνδέσμους, οποτε θα πρέπει να του παρω πάσο για χειρουργείο απο την αρχή...