Ερμής - Parson Russell Terrier

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
όλο για αυτή τη "φωνή από τη κόλαση" ακούω... και δεν την έχω ακούσει... :rolleyes:
Είναι prive η κολαστήρια φωνή, την ακούει μόνο ο Ερμάκος!

Φοβερές φωτογραφίες !!!

• Like
Reactions: aliki_s

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
όλο για αυτή τη "φωνή από τη κόλαση" ακούω... και δεν την έχω ακούσει... :rolleyes:
Αλίκη, χάνεις!
Ερμακο είσαι θεοπαλαβος αλλα σε αγαπάμε! Φοβερές φωτό όπως πάντα!

• Like
Reactions: aliki_s

milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
Η τελευταια φωτο απο ποιο σημειο ειναι? απο τη γεφυρα του βοιδοματη αναμεσα αριστη και παπιγκο, κοντα στη Μονή Σπηλιώτισσας? ή ειναι κοντα στο γεφυρι της κλειδωνιας?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θα σας πούμε εν συντομία τα νέα μας. Αισίως κλείνουμε τα 9 τον Ιούνιο και από υγεία μια χαρά.
Πήγαμε στα χιόνια.....(τι είχαμε ..τι χάσαμε καμία αντίδραση)

Πήγαμε στο δάσος .....τον έπιασε αμόκ με τα φύλλα και πήδαγε σαν κατσίκι (άβυσσος η ψυχή του σκύλου:rolleyes: )

Πήγαμε hiking κατά μήκος του Βοϊδομάτη ...έκανε και μπάνιο και πάγωσε ο ποπός του ....έτρεμε στη 2η βουτιά...οπότε μετά ηλιοθεραπεία...

Πήγαμε hiking στην Λευκάδα 20 χλμ...τα κανε έτσι για την πλάκα του...δεν θα πω το ίδιο και για μένα....

Παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή την παρέλαση :sneaky:

Και στο τέλος ποζάρουμε όπως πάντα άλλωστε...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.365
10.515
Athens
20 χλμ. για πλάκα... Δεν θέλω να ξέρω πως είναι όταν δεν μπορείς να τον βγάλεις αρκετά. Κουράγιο συντρόφισσα.

• Like
Reactions: stamatia

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο πλάσμα με τέτοια ενέργεια, μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια του Richard Reynolds που είχε γράψει ένα άρθρο με αφορμή αυτό που είχε γίνει στα crufts (με την ουρά του scottish).
http://www.dogworld.co.uk/product.php/132825/1/therein_lies_a_tail_by_richard_reynolds

Μεταξύ άλλων έγραφε:
"The temperament of a working terrier is carried in the front of the dog, between the ears. The Standards attempt a word picture that is almost universally indicative of a good hunting machine. ‘Perfect demon’, ‘fearless and implacable determination’, ‘tenacious, courageous and single minded’, are a few characteristic descriptions. Oh yeah, and ‘diehard’. It made three good movies and it makes a good Scot.

Among hunters, a good working terrier may be ‘all balls and no brains’."

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
Κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο πλάσμα με τέτοια ενέργεια, μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια του Richard Reynolds που είχε γράψει ένα άρθρο με αφορμή αυτό που είχε γίνει στα crufts (με την ουρά του scottish).
http://www.dogworld.co.uk/product.php/132825/1/therein_lies_a_tail_by_richard_reynolds

"
yorkaddict δεν ειναι της παρουσης, αλλα ποια ειναι η αποψη σου για το 'tailgate';

• Like

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πανέμορφο πλάσμα ο Ερμής και κυρίως απείθαρχος στην ηλικία του!!!
Πάντα να σε ξεθεώνει!!!:love::love:

• Like

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει ο Reynolds στο άρθρο του.
και 'γω την ιδια αποψη εχω.
αν και πιστευω οτι αν της εγινε συσταση οπως λενε, θα επρεπε να τη σεβαστει. απλα για να ειναι by the rules.

• Like
Reactions: Yorkaddict