Ερμής Κοκόνι

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:)

@superman: γιατί καλέ μακριά απ την Αργώ;
Να την π...ξει αποκλείεται, θα φάει μια διόρθωση από δω μέχρι απέναντι;)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
χαχαχα, για το Μπάμπη λες;;;
Αρχικά έλεγα να βγάλω κ το δικό μου έτσι, αλλά τελικά με τράβηξε το Ερμής

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Οι γονείς μου, ενώ ήθελαν μεν, δεν καίγονταν δε για σκύλο, έχουν ξετρελαθεί με την πάρτη του.
Από τώρα με ρωτάνε αν θα τον πάρω μαζί όταν πάω να μείνω μόνος μου, γιατί τον θέλουν κι αυτοί !

Με βλέπω σε λίγα χρόνια με δεύτερο, ας μην ήμουν τώρα άπειρος και χωρίς διάθεση για οίστρους και θα βούταγα και τις αδερφές του, οι οποίες ήταν ΚΟΥ-ΚΛΑ-ΡΕΣ!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλημέρα σας!

Σήμερα κάναμε με τον Ερμή την πρώτη μας επίσκεψη στον κτηνίατρο να του ρίξει μια ματιά και να προγραμματίσουμε την έναρξη του κύκλου εμβολιασμών:)

Είναι 1,250 κιλά, υγειέστατος και έκανε στο γιατρό πολλές χαρές, ενώ έκατσε σαν παναγίτσα να του κόψει και τα νυχάκια:):)(βέβαια τον είχα εξοικειώσει εγώ με το νυχοκόπτη απ τις πρώτες μέρες που ήρθε).

Το πρώτο μας εμβόλιο (εκτός του puppy, που το έχει ήδη κάνει) θα το κάνουμε σε 10 μέρες που θα χουμε βάλει λίγο κρέας πάνω μας:D

Στην αναμονή ο μικρός έκατσε κύριος και παρατηρούσε το χώρο. Τα σκυλάκια που περνούσαν τα αντιμετώπιζε μάλλον αδιάφορα, ούτε φοβόταν ούτε έκανε χαρές, ακόμα κι όταν πέρασε δίπλα του ένα τεράστιο αμερικάνικο Ακίτα! Απλά τα κοίταζε και είχε ελαφρώς ανασηκωμένα τα αυτιά του για να πιάνει τα σήματα:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο μπαμπης ο σουγιάς
και η αργώ το κοκονι
μας λείπει ο νώντας ο ανακόντας
και η κατερίνα η μπαλαρίνα!!!!!!!!!!!!!!!

για τον Ερμή το κοκόνι τώρα
καλά τα πάει
αλλά μην επαναπαύεσαι βέβαια γιατί είναι ακόμα πολύ πολύ μικρός
πιστεύω να τον καλόπιανες που ήταν καλό παιδάκι :)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
ο μπαμπης ο σουγιάς
και η αργώ το κοκονι
μας λείπει ο νώντας ο ανακόντας
και η κατερίνα η μπαλαρίνα!!!!!!!!!!!!!!!

για τον Ερμή το κοκόνι τώρα
καλά τα πάει
αλλά μην επαναπαύεσαι βέβαια γιατί είναι ακόμα πολύ πολύ μικρός
πιστεύω να τον καλόπιανες που ήταν καλό παιδάκι :)
φυσικά και το καλοπιάνω όταν είναι καλό παιδάκι!
όταν είναι τσογλανάκι τί να το κάνω; τον μαλώνω αρκετά ήπια και όχι όλες τις φορές

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
τσογλανάκι σίγουρα?
δηλαδή ξέρει ότι δεν πρέπει ?δεν νομίζω :)
Ναι βρε το δικό μου το σκυλί είναι υπερνώας, ξέρει τα πάντα και αν κάνει κάτι μεμπτό το κάνει για να με πικάρει:D

Πέρα απ την πλάκα τώρα, είναι τόσο καλός μέχρι στιγμής που δεν έχει χρειαστεί να τον επιπλήξω ιδιαίτερα.

Για να καταλάβεις, το πολύ να κάνει πως δαγκώνει λίγο το χέρι πάνω στο παιχνίδι, ή να μην είναι συγκεντρωμένος κάποιες φορές και να μην ανταποκρίνεται όταν τον φωνάζω.
(Μάλλον έλλειψη συγκέντρωσης είναι αυτό, δε νομίζω ότι δεν έχει μάθει το όνομά του:cool:)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλημέρα σε όλους!

Ξαναγράφω εδώ μετά από κανά μήνα, καθώς ο Ερμής μεγαλώνει (αισίως 3 μηνών και 2,35 κιλά:)), ομορφαίνει και γενικώς μας έχει ξετρελάνει!

Μόλις γυρίσαμε απ το φίλο μας τον κτηνίατρο, έχοντας κάνει και το δεύτερο 5πλό εμβόλιο.

Μας μένει μόνο το αντιλυσσικό όταν πάμε 5 μηνών.

Ο χαρακτήρας του μέχρι στιγμής είναι άψογος, τόσο με τα μέλη της οικογένειας όσο και με ξένους, αρκεί να τους μυρίσει.

Στον κτηνίατρο εκδηλώνει "επιθέσεις" λατρείας, με κούνημα ουράς, γλείψιμο στο πρόσωπο και γενικά πολύ ήρεμη συμπεριφορά καθ'όλη τη διάρκεια της εξέτασης(κόψιμο νυχιών, θερμόμετρο, εμβόλιο, ψηλάφιση).

Είχα μια ανησυχία όσον αφορά στην τροφή (δεν τρώει όλο το φαγητό του, καμιά φορά το μυρίζει και φεύγει) αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι λίγο "τσουπωτός":p(γεματούλης) και να μην ανυσηχώ.

Δε μου έρχεται κάτι άλλο μέχρι στιγμής, αυτά προς το παρόν.

Υ.Γ.: Προς εκπλήρωση της λαικής απαίτησης για φωτογραφίες στο λαό, σας επισυνάπτω και μερικές πρόσφατες!:D (Θα βάλω και στο άλμπουμ στο προφιλ μου όποτε ευκαιρήσω)

DSC04910..jpgIMG_0501..jpgIMG_0489..jpgDSC04903..jpgDSC04915..jpg

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πανέμορφος! Φτου φτου φτου :D
Περίμενε να μεγαλώσει και να μακρύνει το τρίχωμα σε ουρά αυτάκια και λαιμό....δεν θα αντέχεις να κοιτάζεις τόση ομορφια :p
Μικρούλης θα μείνει μάλλον,ε? Πόσα κιλά υπολογίζεις να πάρει ακόμα?

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Σ'ευχαριστώ πολύ!!
Λογικά γύρω στα 4,5 θα γίνει, ούτε ο γιατρός είναι σίγουρος.
Στα αυτάκια και πίσω απ τα ποδαράκια ήδη έχει αρχίσει να μακραίνει το τρίχωμα!
Τον βουρτσίζω καθημερινά και τώρα έχει μάθει και κάθεται, στην αρχή δεν ήθελε.
Πλάκα έχει που τον πιάνει λόξυγγας καμιά φορά και μαζί μαυτό του φεύγουν και μερικά μικρά γαυγισματάκια:D
Εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν χασμουριέται, που όπως κλείνει το στόμα του ακούγεται ένα νιαουμ:p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κουκλοςςςς χαντρα στο παιδι και γρηγορα:p
Καλα αυτοι οι ηχοι εχουν πλακα για εμενα και το ροχαλιτο:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αρνούμαι να συζητήσω περι του ότι είναι όμορφος γλυκός και εν γέννει τέλειος!!!!!!!!!αυτά πάνε πακέτο με την φυλή!!!!!!!!

θα αρκεστώ σε παρατηρήσεις
βλέπω καλοριφέρ πίσω απο το κρέιτ του-όταν ανοίξει το καλοριφέρ καλά είναι να μετακομίσεις το κρέιτ
αυτά............:p

α
και πάρε καλύτερη φωτογραφική μηχανή :D:D:D

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Βαγγέλη αυτό με το καλοριφερ το χω σκεφτεί και γω. Η θα μετακομίσω το κρειτ ή δε θα ανάβω το καλοριφέρ. (Το σπίτι έχει πολύ καλή μόνωση και αν θέλουν καλοριφερ οι άλλοι μπορώ να απομονώσω το δικό μου σώμα)

Με τη φωτογραφική φίλε μου έχεις λυσσάξει:D
Την περασμένη άνοιξη είχαν πάει οι δικοί μου Βαρκελώνη και κλέψανε την τσάντα της μάνας μου που είχε μέσα και μια Cybershot 12Megapixels.

Τι να κάνουμε φίλος, λεφτά δεν περισσεύουν για καλύτερη...:cool:

Last edited: