Ερμής Κοκόνι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Είναι ένα κουκλακι μικροκαμωμενος και πανέμορφος με τέλειο χρώμα!! Να τον χαίρεστε και να είναι πάντα γερος!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πανέμορφος!!! Κούκλος!!!:cool:
Νάναι πάντα γερός και τυχερούλης!!!:)

Μάνο, να τον χαίρεστε!

Υ.Γ. Ρε συ, είναι πιο μικρός από το σκεύος του νερού του!!!:D

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Να το χαίρεσαι!
Και να πάρεις μια dslr να την καβαλάει:p
Χαχα, θα βάλω ένα φίλο μου που έχει dslr και ψώνιο με τη φωτογραφία να του κάνει μια επαγγελματική φωτογράφηση κάποια στιγμή!

Οτι θα την καβαλάει αυτό είναι σίγουρο

Έχει πολλή πλάκα όταν δαγκώνει με τα δοντάκια του κανά λούτρινο ή κανα σχοινάκι με κόμπους και το ταρακουνάει με μανία πέρα δώθε!

Το λούτρινο σκυλάκι που θα δεις σε κάποιες φωτο όλο στην καβάλα το χει το καημένο:p

Last edited:

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Πανέμορφος!!! Κούκλος!!!:cool:
Νάναι πάντα γερός και τυχερούλης!!!:)

Μάνο, να τον χαίρεστε!

Υ.Γ. Ρε συ, είναι πιο μικρός από το σκεύος του νερού του!!!:D
Σ' ευχαριστώ!

Χαχα ναι, αλλά φτάνει μια χαρα.
Για το φαγητό του χω πιο μικρό μπωλ για να φτάνει να το γλύφει όλο!

Εντωμεταξύ καμια φορά πάει και κουρνιάζει ακουμπώντας το κεφαλάκι του στο μπωλ με το νερό και το αυτάκι του βρέχεται στην άκρη:D

Έχει πολλή πλάκα, είναι μεγάλος μασκαράς!

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
παρακαλώ πολύ
χαρά μου (και το ξέρεις πολύ καλά)
.....αυτό το μέχρι σήμερα δεν μου άρεσε(πάλι λάθος διατύπωση...)
σκοπεύεις να μην μου ξαναμιλήσεις ρε??????:p:p:p
και εις τον αιώνα τον άπαντα είναι η σωστή διατύπωση
και μία άλλη σωστή διατύπωση θα ήταν "φερέλπις ΒΕΑ 3"
:D:D:D

φρόντισε να πάρεις φωτογραφική μηχανή αξιώσεων γιατί δεν μας ικανοποιείς με αυτήν που έχεις :lol:
....ωραιος ο μικρος οντως να τον χαιρεσε...φιλε κοκονι...τι σημαινει ΒΕΑ2 η ΒΕΑ3..το εχω ξαναδει εχω ψαξει αλλα δεν το βρισκω η τουλαχιστον δεν ξερω να το ψαξω...

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
....ωραιος ο μικρος οντως να τον χαιρεσε...φιλε κοκονι...τι σημαινει ΒΕΑ2 η ΒΕΑ3..το εχω ξαναδει εχω ψαξει αλλα δεν το βρισκω η τουλαχιστον δεν ξερω να το ψαξω...
Σευχαριστώ

Σου απαντώ δανειζόμενος παλαιότερο ποστ του μέλους ΜΑΚΗΣ:

σε κάποιες φυλές υπάρχει η δυνατότητα να περάσει από αναγνώριση το σκυλί.

τι σημαίνει αυτό

για τις φυλές που προβλέπετε πριν αρχίσει η κανονική έκθεση γίνοντε αναγνωρίσεις των σκυλιών

εκεί κάποιος κριτής τα κρίνει σύμφωνα με το πρότυπο και απλά λέει αν το σκυλί είναι εντός ή εκτός προτύπου

δεν δίνει χαρακτηρισμό ούτε κρίση

το σκυλί τότε γράφετε στα μητρώα του ΚΟΕ ως ΒΕΑ (Βιβλίο Εγγραφής Αναγνωρισμένων) 1 (1 γεννεάς).

το σκυλί από εκεί και πέρα μπορεί να πάρει μέρος σε εκθέσεις και να κριθεί και χαρακτηριστεί σύμφωνα με το πρότυπο.

την ίδια διαδικασία θα περάσουν οι απόγονοι του μόνο που πλέον θα είναι ΒΕΑ 2 (2 γεννεάς) και οι απόγονοι αυτών ΒΕΑ3 (3 γεννεάς)

τότε και εφόσον έχουμε πλήροι γενεαλογικό χάρτη 3 τούλάχιστον γεννεών τα επόμενα σκυλιά θα γραφτούν ως ΒΕΚ (Βιβλίο Εγγραφής Καθαρόαιμων)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μάνο, να σου ζήσει ο κούκλος!
Μικρούλης θα μείνει μάλλον,ε? Προσέχτε μη τον πατήστε :D

Περιμένω να δω φωτογραφίες του όταν θα "ξεκουταβιάσει", τα κοκονάκια μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι αλλάζουν πολύ μεγαλώνοντας (από εμφάνιση εννοώ).
Επίσης όλα τα αρσενικά κοκόνια που έχω δει είναι ομορφότερα από τα θηλυκά :D

Κούκλος, φτου φτου φτου :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα αρσενικά κοκόνια είναι ομορφότερα των θηλυκών
και σας το λέει άνθρωπος που προτιμάει τα θηλυκά σκυλιά

όντας φυλή υψηλής λίμπιντο (δεν το λέει στο πρότυπο αυτό :lol:)
τα αρσενικά έχουν πλούσιο "διάκοσμο" στα αυτιά και στην ουρά και κυρίως στο πίσω μέρος των ποδιών
και έχουν και πιο γλυκό βλέμμα

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Μάνο, να σου ζήσει ο κούκλος!
Μικρούλης θα μείνει μάλλον,ε? Προσέχτε μη τον πατήστε :D

Περιμένω να δω φωτογραφίες του όταν θα "ξεκουταβιάσει", τα κοκονάκια μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι αλλάζουν πολύ μεγαλώνοντας (από εμφάνιση εννοώ).
Επίσης όλα τα αρσενικά κοκόνια που έχω δει είναι ομορφότερα από τα θηλυκά :D

Κούκλος, φτου φτου φτου :D
Ευχαριστώ πολύ:):)

Λογικά θα είναι κάτω από 5 κιλά το τελικό του βάρος

Να δεις τι προσοχή θέλει πλάκα πλάκα, συνέχεια έρχεται και μπλέκεται στα πόδια μου όταν περπατάω αλλά και το βράδυ που κάθομαι στον υπολογιστή έρχεται και αράζει ανάμεσα στα πόδια της καρέκλας και δεν έχω καθόλου περιθώριο να κουνηθώ!

Η εμφάνισή τους όσο μεγαλώνουν όντως αλλάζει, η μουσουδίτσα γίνεται πιο σφηνοειδής, η θέση των αυτιών βρίσκεται λίγο ψηλότερα, το σχήμα του κεφαλιού λιγότερο στρογγυλό κτλ.

Θα ανεβάζω φωτογραφίες όσο μεγαλώνει!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αλλάζουν πολύ
αλλά πιστεύω πως όλα τα κουτάβια αλλάζουν αφού γεννιούνται με σχήμα βολικό για πέρασμα απο πολύ στενή οπή!!!