Επιχειρηση pet shop!

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Καλησπέρα σας!!!ειμαι νέο μέλος κ εδώ κ λίγο καιρό σκέφτομαι να ανοίξω ένα Pet Shop ,εδώ η περιοχή είναι πολύ Pet friendly και δεν υπάρχει Pet Shop κοντά μας!σκεφτόμουνα ψαγμένα αξεσουάρ χειροποιητες λιχουδιες οικολογικα προιοντα καλωπισμου.και η ερώτηση μου η εξής τους προμηθευτές που τους βρίσκω? Από που ξεκινάω? ??

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Πρέπει να είναι και πολύ ψαγμένα αυτά τα αξεσουάρ για να μη ξέρεις ούτε εσύ που θα τα βρείς.
Τί εταιρία γράφει η ταμπελίτσα των αξεσουάρ; Μίλα μ'αυτούς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δυό φορές τον χρόνο, γίνονται εκθέσεις μορφολογίας, σε κλειστό χώρο, συνήθως στο αεροδρόμιο στην Αθήνα [φθινόπωρο, Οκτώβριο περίπου] και στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσ/νίκη [άνοιξη, Απρίλιο συνήθως], με χορηγό το "κατοικίδια εν δράσει" όπου στήνονται και χώροι για επαγγελματίες. Εμπόρους, groomer, εκπαιδευτές κλπ
Εκεί, θα βρεις πολλές εταιρίες.
Googlaρέ το και ακολούθα την σελίδα τους στο fb πχ, για να ενημερωθείς για το πότε θα γίνουν οι επόμενες εκθέσεις.

Και στο μεταξύ, κάνεις έρευνα για χώρο και για χρήμα.

Attachments

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Καλησπέρα σας!!!ειμαι νέο μέλος κ εδώ κ λίγο καιρό σκέφτομαι να ανοίξω ένα Pet Shop ,εδώ η περιοχή είναι πολύ Pet friendly και δεν υπάρχει Pet Shop κοντά μας!σκεφτόμουνα ψαγμένα αξεσουάρ χειροποιητες λιχουδιες οικολογικα προιοντα καλωπισμου.και η ερώτηση μου η εξής τους προμηθευτές που τους βρίσκω? Από που ξεκινάω? ??
Στη θέση σου θα προσπαθούσα πρώτα να δουλέψω σε ένα pet shop για να δω τι και πως και τι όχι. Μετά θα απευθυνόμουν και σε ένα σύμβουλο επιχειρήσεων, ιδανικά που να έχει κάνει δουλειά για pet shop.
Με ψαγμένα αξεσουάρ μόνο πάντως δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, σίγουρα θα πρέπει να έχεις και πιο "αναλώσιμα" όπως τροφές κλπ. και για όλα τα budget, εκτός αν η περιοχή σηκώνει ακριβό προϊόν. Eπίσης ο ανταγωνισμός δεν είναι πια μόνο η γειτονιά σου - την τελευταία φορά ψώνισα από online μαγαζί στην άλλη άκρη της Αττικής (επίσης ψωνίζουμε και από pet shops στο εξωτερικό). Και εδώ παίζει ρόλο η γκάμα προϊόντων και οι τιμές.
Τέλος γίνεται κάθε χρόνο έκθεση για επαγγελματίες του pet χώρου, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την περίπτωσή σου.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Για τους προμηθευτες στα ειπαν, επιπλεον μπορεις να επικοινωνησεις με τις ιδιες τις εταιρεις η τα παραρτηματα τους στην ελλαδα.

Εκτος τα παραπανω θα ελεγα να σκεφτεις επισης οτι τα ψαγμενα αξεσουαρ/χειροποιητα/βιολογικα εχουν και αλλο κοστος και γενικα δεν ειναι για καθημερινη χρηση απο τον μεσο ιδιοκτητη. Ιδιως σε μια περιοχη μεσου ή χαμηλου εισοδηματος. Θα πρεπει αν το λαβεις υποψιν σου. Στη γειτονια μου π.χ δεν φορανε ψαγμενα αξεσουαρ, ουτε περνουν ακριβες λιχουδιες.

Επιπλεον πολυς κοσμος ψωνιζει ιντερνετικα οποτε δεν τον ενδιαφερει να ψωνισει απαραιτητα απο τη γειτονια, αφου ολα ερχονται δωρεαν στη πορτα σου.

Θα ελεγα να κανεις μια βολτα εκει που μαζευεται κοσμος με σκυλια , να μιλησεις μαζι τους να δεις τι πραγματικα λειπει και αν λειπει.

• Like
Reactions: Eroe

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Συζήτηση με ιδιοκτήτες παραδοσιακών petshop. Αν θες να πάρεις ιδέα για την επένδυση μπορείς να έρθεις σ' επαφή με ακατανόμαστη αλυσίδα η οποία κάνει franchise.

• Like
Reactions: vrmode

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Εννοείται ότι θα έχω κ τροφές αλλά δε θέλω να πάω ούτε στα αξεσουάρ ούτε στις τροφές "του σορου"εννοώ αυτά που τα βρίσκεις παντού!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Συζήτηση με ιδιοκτήτες παραδοσιακών petshop. Αν θες να πάρεις ιδέα για την επένδυση μπορείς να έρθεις σ' επαφή με ακατανόμαστη αλυσίδα η οποία κάνει franchise.
Εγώ πάντως με τα σημερινά δεδομένα, θα προτιμούσα να δουλευα ντιλιβερι με βροχες και χιονια, παρά να ριξω χρήμα να ανοίξω δικο μου μαγαζι

Και πριν το παρετε ως πολιτικολογία, το λέω για να προστατέψω κάθε μέλος του φόρουμ "επίδοξο επιχειρηματία" ...

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Εγώ πάντως με τα σημερινά δεδομένα, θα προτιμούσα να δουλευα ντιλιβερι με βροχες και χιονια, παρά να ριξω χρήμα να ανοίξω δικο μου μαγαζι

Και πριν το παρετε ως πολιτικολογία, το λέω για να προστατέψω κάθε μέλος του φόρουμ "επίδοξο επιχειρηματία" ...
Sorry κιόλας αλλά δε συμφωνώ καθόλου μ αυτά που λες...!

• Like
Reactions: mareco

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Αντί να ρωτήσεις γιατί το λέω, απλά δεν συμφωνείς. ΟΚ! Be my guest! :)
Αντί να ρωτήσεις γιατί το λέω, απλά δεν συμφωνείς. ΟΚ! Be my guest! :)
Βασικά δε θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση απλά δε συμφωνώ! Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα μπορεί να κλείνουν επιχειρήσεις τα όνειρα δεν ακυρώνονται με σκληρή δουλειά προσπάθεια κ όταν υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές μπορεί να μην πλούτισει κάποιος αλλά μπορεί να μη χρειάζεται να δουλεύει delivery με βροχες κ χιόνια!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Διαφωνω Βασιλη σορρυ. Αν ειναι να ξεκιναμε απο νεοι χωρις ονειρα, καλυτερα να ανοιξουμε μια κασα και να ξαπλωσουμε μεσα και απλα να την κλεισουμε οταν θα ερθει η ωρα.
(Μολις ανοιξα επιχειρηση, με ενα σχετικο κοστος εξοπλισμου/ενοικιων κτλ και μαλιστα σε νεκρο καταδικασμενο τομεα :))
Το θεμα ειναι να βρεις που θα διαφοροποιηθεις, θα κανεις κατι το παραπανω σε καθε τι. Και σιγουρα η ατομικη εργασια ο χρονος κτλ

Φυσικα χρειάζεται ψαξιμο και σκεψη και να υπολογισεις καθετι οτι και να κανεις. Και ειδικα σε δουλειες οπως πετ σοπ που ειναι ενα ειδος που δεν αφορα ολους ( πλεον ειναι και κατα καποιο τροπο πολυτελεια η κατοχη σκυλου).

Last edited:

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Διαφωνω Βασιλη σορρυ. Αν ειναι να ξεκιναμε απο νεοι χωρις ονειρα, καλυτερα να ανοιξουμε μια κασα και να ξαπλωσουμε μεσα και απλα να την κλεισουμε οταν θα ερθει η ωρα.
(Μολις ανοιξα επιχειρηση, με ενα σχετικο κοστος εξοπλισμου/ενοικιων κτλ και μαλιστα σε νεκρο καταδικασμενο τομεα :))
Το θεμα ειναι να βρεις που θα διαφοροποιηθεις, θα κανεις κατι το παραπανω σε καθε τι. Και σιγουρα η ατομικη εργασια ο χρονος κτλ

Φυσικα χρειάζεται ψαξιμο και σκεψη και να υπολογισεις καθετι οτι και να κανεις. Και ειδικα σε δουλειες οπως πετ σοπ που ειναι ενα ειδος που δεν αφορα ολους ( πλεον ειναι και κατα καποιο τροπο πολυτελεια η κατοχη σκυλου).
Παράλληλα με τα όνειρα, καλό είναι να έχετε και την άποψη των γερο-γκρινιάρηδων, που έχουν φάει την μάπα τους στην αγορά.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Κάποιο μέλος είχε την ίδια επιθυμία Πετ σοπ - Προμηθευτές (Απορίες)

Τελικά προχώρησε στην ιδέα του, δεν ξέρω αν συνεχίζει Νέο Pet Shop

Edit

Για να το κλείσω μιας και δεν είμαι γνώστης δες άρθρα σαν αυτά ώστε να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου Tο μικρό pet shop στην εποχή της κρίσης και των capital controls

* Εγώ τον παραπάνω κύριο θα προσπαθούσα να τον συναντήσω ή να μιλήσω μαζί του.

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Ωραίο τα όνειρο, αρκεί να μην μοιράζεσαι το όνειρο και - κυρίως - την τσέπη σου με το κράτος που σου παίρνει τα μισά. Όπως και να 'χει τα νούμερα έχουν τον πρώτο λόγο, αν υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο που στέκει, μια χαρά.

• Like
Reactions: Danai.dukas.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Αν ανοιγα πετ σοπ τωρα(γενικως επιχειρηση), μπιγκ ιφ, θα ηταν με οικονομικα προιοντα, οχι ακριβα/ψαγμενα, ναι εχεις και απο αυτα για τους λιγους...
Οι πολλοι φιλε μου τωρα θελουν το φθηνο και θα το βαπτισουν ποιοτικο επειδη τους βολευει...

Εγω με παρα πολυ κοπο εβγαζα σουπερ ντουπερ φυσικο μελι και βασιλικο πολτο.
Οχι βιολογικο, φυσικο, δεν εβαζα ουτε καν βιολογικα(φυτικα) φαρμακα, τιποτα.
Ουτε καν κηρηθρες του εμποριου χρησιμοποιουσα, για να αποφυγω την μολυνση(χημικα φαρμακα) στο κερι.
Αυτο απαιτουσε ομως τεραστιο κοπο και κοστος απο εμενα.
Οταν ερχοταν η ωρα να πουλησω, οχι για να γινω πλουσιος, αλλα για να βγαλω τα εξοδα της παραγωγης και της εργασιας μου, εβλεπα τους πελατες να αγοραζουν το φθηνο συμβατικο/μολυσμενο/νοθευμενο, γιου νειμ ιτ, και να λενε κι ευχαριστω επειδη τους καθοταν καλυτερα στην τσεπη, ή τουλαχιστον αυτο πιστευουν...

ΥΓ.Τωρα παραγω για παρτη μου και το τρωω μονος μου ρε!:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οταν ερχοταν η ωρα να πουλησω, οχι για να γινω πλουσιος, αλλα για να βγαλω τα εξοδα της παραγωγης και της εργασιας μου, εβλεπα τους πελατες να αγοραζουν το φθηνο συμβατικο/μολυσμενο/νοθευμενο, γιου νειμ ιτ, και να λενε κι ευχαριστω επειδη τους καθοταν καλυτερα στην τσεπη, ή τουλαχιστον αυτο πιστευουν...

Τι μου θυμίζει τώρα όλο αυτό εμένα, τι μου θυμίζει... που συζητάμε κάθε τρεις και λίγο στο φόρουμ...:unsure: Α ναι...ηθική εκτροφή το έχουμε ονομάσει :rolleyes::D

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Καλημέρα κ πάλι! Έχω μια ακόμα ερώτηση να σας κάνω. ..τα σκυλιά σας τι τροφές τα ταιζετε??????......

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αν ανοιγα πετ σοπ τωρα(γενικως επιχειρηση), μπιγκ ιφ, θα ηταν με οικονομικα προιοντα, οχι ακριβα/ψαγμενα, ναι εχεις και απο αυτα για τους λιγους...
Οι πολλοι φιλε μου τωρα θελουν το φθηνο και θα το βαπτισουν ποιοτικο επειδη τους βολευει...

Εγω με παρα πολυ κοπο εβγαζα σουπερ ντουπερ φυσικο μελι και βασιλικο πολτο.
Οχι βιολογικο, φυσικο, δεν εβαζα ουτε καν βιολογικα(φυτικα) φαρμακα, τιποτα.
Ουτε καν κηρηθρες του εμποριου χρησιμοποιουσα, για να αποφυγω την μολυνση(χημικα φαρμακα) στο κερι.

Για να συνεχισω και γω την αλληγορια. Αν δε σε νοιαζει να γινεις πλουσιος, και βρεις αυτους τους λιγους πελατες που θα καταλαβουν τι κανεις και γιατι, τοτε θα σαι οκ. Δε χρειαζεται να ριξεις την ποιοτητα.

Αν θελεις να γινεις πλουσιος, τοτε τα πραγματα αλλαζουν. :)

Στο θεμα, το ψαγμενο δεν σημαινει παντα ακριβο. Εκτος αν η περιοχη σου το σηκωνει. :)

Canagan free run chicken

• Like
Reactions: Hammer

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν