έχεις σκεφτεί ότι άμα τα πατήσεις είναι ... ΓΟΥΡΙ - ΓΟΥΡΙ !!!!
πέρα από την πλάκα είναι τρομερά ενοχλητικό. κι εγώ βγαίνω πάντα με σακούλα και γάντι και όταν δεν έχω μπορέσει να τα μαζέψω επιτόπου, επιστρέφω, αφού τα έχω γυρίσει σπίτι, και τα μαζεύω μετά, κι αυτό γιατί με δύο σκυλιά στη βόλτα, είναι λίγο δύσκολο ...
πάντως μου έχει τύχει η μεγαλύτερη γαϊδουριά από ιδιοκτήτρια σκύλου τύπου "μικρούλι-μαλλιαρούλι" .
πέρναγε λοιπόν η κυρία πέρσι το καλοκαίρι μετά από το μπάνιο της στη θάλασσα, συνάμενη κουνάμενη, και του σκυλάκου της του ήρθε η "έμπνευση" έξω από την πόρτα μου. οκ, όλα καλά και κανένα πρόβλημα. της λέει ο άντρας μου πολύ ευγενικά να τα μαζέψει. και τη γυρίζει και λέει η .. κότα:" έ, δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο...., αν θεωρούσα ότι ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε θα τα μάζευα"
άκουσον άκουσον... τι είπε το άτομο...
δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να θεωρηθεί σπουδαίο;;; καμιά τούρτα;;; όπως κάνουν τα δικά μου, που είναι μεγαλόσωμα;;;
μα πάει καλά ο κόσμος;;; και αυτό της απάντησα. ότι δηλαδή δεν πάω τα σκυλιά μου στην πόρτα της, κι ακόμα κι αν τους έρθει εκεί, τα έχω μαζέψει επί τόπου (ζεστά, ζεστά που λένε!!!!! - μπλιάχ, αηδίασα τώρα...)
και μετά άρχισε τις φοβέρες για τα δικά μου σκυλιά, ότι άμα τα ξανακούσει θα δούμε τι θα πάθουν και κάτι τέτοιες μαμακίες... μα είναι δυνατόν;;;
προφανώς ο κόσμος είναι γεμάτος από ιδιοκτήτες που πιστεύουν ότι αυτό που "βγάζουν" τα σκυλάκια τους δεν είναι τίποτα ... σπουδαίο...!!!!