Επιτέλους ΗΡΘΕ η πριγκίπισσά μου!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ευχαριστουμε! ευχαριστουμε! εχει ακρωμιο 81cm. Θέλει βεβαια 1μιση - 2 χρονακια ακομα για να "δεσει" το κορμι της γιατι τωρα ειναι ολο ποδια!! Αλλα ειναι τοσο γλυκια η ατιμη...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ωραία δεν θα ήταν να μας έλεγες και τι "είπε" η κα Γκινάλα για τον σκύλο ?
τώρα τα όμορφος - πανέμορφος- κούκλα είναι......κάλα είναι....και εννοείτε ότι ειναι κούκλα!!! ...αλλά .."διαφώτισε" μας και λίγο...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Λοιπον μιας και ζητηθηκε παραθετω την κριση της κα. Γκιναλας
"13ΜΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΞΑΝΘΗ ΘΥΛΗΚΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑΣ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΥΛΗΚΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΕΞΟΧΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ Κ 'NOBILITY'. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ Κ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΦΑΡΑ. ΕΝΑΡΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΣΤΙΚΗ Κ ΜΑΣΚΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΑΓΚΩΜΑ Κ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΚΟΠΤΗΡΩΝ. ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΚΡΥ, ΕΥΓΕΝΕΣ, ΘΗΛΥΚΟ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ"
Τα υπολοιπα μου τα ειπε προφορικα γιατι δεν εφτανε το χαρτι της αξιολογησης και δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιησει δευτερο. μου ειπε μεταξυ αλλων οτι χρειαζεται περιπου 2 χρονια για να ολοκληρωθει. της αρεσε πολυ το στερνο, το μηκος των πλευρων και ειδικα το croup οπου πολλοι μολοσσοι αντιμετωπιζουν προβλημα.

harry1

Active Member
30 Ιανουαρίου 2012
25
3
Μπραβο ειναι πραγματι κουκλα.Μπορεις να μου πεις αν ειναι ευκολο, τι ταιζεις;

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ φωτογραφια η πρωτη! (οχι οτι οι αλλες πανε πισω..) Τι κανει το κοριτσι,πεταει??:cuniaoo:

Olga k puppy

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
12
0
Παιδια ήρθε σημερα η Μολοσσινα μου! με jet lag βεβαια, κοιμαται οοοοοοοοοοολη μερα!!!
Ειναι μια κουκλα, μια θεα, μια γλυκα!! Τεραστιες πατουσες και φατσα για φιλημα!!! Μυριζει κουταβιλα και το δερμα της ειναι απαλο σαν μεταξι! Πιο τρυφερη και απο την καρδια ενος μαρουλιου...
I'm in love:p
καλως ηρθε!!! να τη χαιρεσαι! θα αλλαξει η ζωη σου!!