Επιλογη τροφης Ν&D

Antonis Akita

Member
28 Δεκεμβρίου 2016
15
4
35
Τλκα μετα απο τις συμβουλες σας και με βαση αυτα που ηθελα κ εγω κατέληξα σε acana large breed με 33% πρωτεΐνη 15% λίπος και γλυκοζαμινη χονδροιτινη φουλ!!! Ευχαριστώ κ παλι!

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Παλι καλα , μετα τους 3,5-4 μηνες εχε στο νου σου και το Synoquin Large Breed συμπληρωμα γλυκοζαμινης χονδροιτινης

• Like
Reactions: Taitienitsa

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Παλι καλα , μετα τους 3,5-4 μηνες εχε στο νου σου και το Synoquin Large Breed συμπληρωμα γλυκοζαμινης χονδροιτινης
Το synoquin οφελεί ακομα κ αν δίνουμε τροφή όπως acana ; Εννοώ με μεγάλο ποσοστό από γλυκοζαμίνη κ χονδροιτινη .
Επίσης τι δοσολογια ακολουθούμε ; Στην συσκευασία λέει για θεραπεία 2 πρωί 1 βράδυ , για διατήρηση 1 την ημέρα ...

Η κτηνιατρος μου έδωσε κάψουλες ασβεστίου για συμπλήρωμα . Αλλά σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να έδινα synoquin ...

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γεια σας και απο εμενα εχω μπει εδω και λιγες μερες στο φορουμ και επειδη εχω κουταβι γιγαντοσωμης φυλης ειχα αρκετες αποριες για την τροφη.. να αναφερω λοιπον και το εξης να μου πειτε την γνωμη σας! Διαβαζω σε πολλα φορουμ εξωτερικου οτι αρκετοι εκτροφεις μεγαλων φυλων προτιμουν να μπουν κατευθειαν σε adult (καπου αναφερθηκε και εδω) για να μην αναπτυχθει αποτομα ο σκυλος και για δυσπλασιες καλα εχω καταλαβει; επισης ακουω πολυ και την happy dog sensitive canada grain free που εχει να κανει και με ευαισθησιες αλλεργιες.. δεν ξερω να διαβαζω τα στοιχεια ομως και να βγαζω νοημα:LOL:, καμια γνωμη;;

http://www.happydog.gr/προϊόν/happy-dog-canada-grain-free/

nikosorf

Member
6 Ιανουαρίου 2017
11
0
32
σορυ που μπαινω ετσι στη συζητηση...εγω του παιδιου μου του δινω μια Grain Free της ANF...τι εχετε να πειτε για την τροφη αυτη;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Τωρα που την εψαξα ακριβως το μονο αρνιτικο της ANF Grain Free ειναι τα χαμηλα ποσοστα γλυκοζαμινης , χονδροιτινης και MSM που εχει , βασικα ειναι πολυ χαμηλα κατα τα υπολοιπα ειναι καλη τροφη

http://www.just-medical.com/mgt/med...load/links/ANF Holistic Large Dog Chicken.pdf

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Για 6μηνων γιγαντοσωμη φυλη ποια απ τις δυο της ακανα που αναφερθηκαν και παραπανω θα διαλεγες ως πιο ιδανικη (δεν βλεπω κ τεραστιες διαφορες και δεν ξερω τι να διαλεξω, ειναι οι asult large breed και η chicken and greens, τα οικονομικα μου μεχρι εκει πανε.. δεν τον πολυκουραζω αν βοηθαει και αυτο..)

Attachments

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Θα αγοραζα την 17 κιλη συσκευασια της Adult large breed για πιο φθηνα / κιλο τροφης

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Με εχουν μπερδεψει γιατι λενε οτι αφου ειναι 6 μηνων ο σκυλος πρεπει να παρει αναπτυξης οχι adult.. κ αλλοι λενε οτι επειδη ειναι γιγαντοσωμο πρεπει να αναπτυσσεται πιο αργα γιατι οτι ογκο ειναι στο dna του να παρει θα το παρει ετσι κ αλλιως..:confused: αλλα οι εταιριες δεν τα εχουν σκεφτει ολα αυτα με την αναπτυξη οταν φτιαχνουν για junior?

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Στα μεγαλοσωμα κουταβια δινουμε οτι εχει πρωτεινη και λιπος σε λογικα πλασια ασε τα junior , adult κλπ τα συστατικα λενε τα παντα οχι οι τιτλοι