εγω επιτεθηκα; χαχχαχαχαχα οκ, και κρυβομαι πισω από καρδια; καθολου ειπα ενα γεγονός..απλα..στην ουσια ηταν η αφορμη (καταλαβαινεις σημασία ετσι και απλα επειδη ειμαι άσχετη ρωτησα εδω..επειδη θεωρησα ότι ξερετε κατι παραπανω..οπως προειπα τραμπουκος σε πληκτρολογιο δεν γινομαι..π@ παριδες εχω συναντησει πολλους..αλλα δεν πεφτω σε λουμπα..τρωνε μονοι την τουλουμπα..καλη σου μερα και καλη εβδομαδα..χαρηκα; καθολου..και διαγραφη να κανετε σε λογαριασμο μου κλαιν μαιν..μια ερωτηση ηθελα να κανω..οπως διαβασα και σε αλλα θεματα ειστε οι γνωστοι αγνωστοι μαγκιτες..παιξτε μονοι σας και εκθειαστε τα μουστακια σας.1) περαστικά κι αγύριστα
2) με το ίδιο quote: έχεις διαβάσει τον Επικίνδυνο Οίκτο του Τσβάϊχ? το βρίσκω άκομψο αυτό που κάνεις. Τα χώνεις στο φίλο Μάρεκο και παράλληλα κρύβεσαι πίσω απ' την καρδιά, χμμ...
Θέλεις να πάρεις σκύλο απ' το πετ σοπ ή απ' το γείτονα; Ωραία, άμε λοιπόν. Να αλλάξουμε τον κόσμο δε γίνεται. Εγώ σου εύχομαι να είσαι το ίδιο τυχερή όπως και με το ρασσελοειδές σε θέματα υγείας και σωστού απογαλακτισμού.
Επίσης εύχομαι να καταλάβεις κάποτε γιατί δεν πρέπει να διαιωνίζονται άλλο τα πάππυ μιλς και οι μπιμπς. Ελπίζω να το καταλάβεις εγκεφαλικά και να μην το πληρώσεις με την υγεία του σκύλου και με τα κλάματα του παιδιού σου από κάποια απώλεια που δε θα έχετε καταλάβει από τι προέκυψε.
Και για μια τελευταία φορά,
αν έχεις αποθέματα αγάπης δίδαξε και στο παιδί σου να αγαπάει οτιδήποτε άλλο εκτός απ' το φαίνεσαθαι και μάθε του να μην επιλέγει βάσει όψης. Πηγαίντε σ' ένα καταφύγιο. Δε θα είναι Παγκ αλλά ψυχή θα έχει.