Επιλογή pug

adespoti

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2017
33
7
46
1) περαστικά κι αγύριστα

2) με το ίδιο quote: έχεις διαβάσει τον Επικίνδυνο Οίκτο του Τσβάϊχ? το βρίσκω άκομψο αυτό που κάνεις. Τα χώνεις στο φίλο Μάρεκο και παράλληλα κρύβεσαι πίσω απ' την καρδιά, χμμ...

Θέλεις να πάρεις σκύλο απ' το πετ σοπ ή απ' το γείτονα; Ωραία, άμε λοιπόν. Να αλλάξουμε τον κόσμο δε γίνεται. Εγώ σου εύχομαι να είσαι το ίδιο τυχερή όπως και με το ρασσελοειδές σε θέματα υγείας και σωστού απογαλακτισμού.

Επίσης εύχομαι να καταλάβεις κάποτε γιατί δεν πρέπει να διαιωνίζονται άλλο τα πάππυ μιλς και οι μπιμπς. Ελπίζω να το καταλάβεις εγκεφαλικά και να μην το πληρώσεις με την υγεία του σκύλου και με τα κλάματα του παιδιού σου από κάποια απώλεια που δε θα έχετε καταλάβει από τι προέκυψε.

Και για μια τελευταία φορά,
αν έχεις αποθέματα αγάπης δίδαξε και στο παιδί σου να αγαπάει οτιδήποτε άλλο εκτός απ' το φαίνεσαθαι και μάθε του να μην επιλέγει βάσει όψης. Πηγαίντε σ' ένα καταφύγιο. Δε θα είναι Παγκ αλλά ψυχή θα έχει.
εγω επιτεθηκα; χαχχαχαχαχα οκ, και κρυβομαι πισω από καρδια; καθολου ειπα ενα γεγονός..απλα..στην ουσια ηταν η αφορμη (καταλαβαινεις σημασία ετσι;) και απλα επειδη ειμαι άσχετη ρωτησα εδω..επειδη θεωρησα ότι ξερετε κατι παραπανω..οπως προειπα τραμπουκος σε πληκτρολογιο δεν γινομαι..π@ παριδες εχω συναντησει πολλους..αλλα δεν πεφτω σε λουμπα..τρωνε μονοι την τουλουμπα..καλη σου μερα και καλη εβδομαδα..χαρηκα; καθολου..και διαγραφη να κανετε σε λογαριασμο μου κλαιν μαιν..μια ερωτηση ηθελα να κανω..οπως διαβασα και σε αλλα θεματα ειστε οι γνωστοι αγνωστοι μαγκιτες..παιξτε μονοι σας και εκθειαστε τα μουστακια σας.

adespoti

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2017
33
7
46
Και για μια τελευταία φορά,
αν έχεις αποθέματα αγάπης δίδαξε και στο παιδί σου να αγαπάει οτιδήποτε άλλο εκτός απ' το φαίνεσαθαι και μάθε του να μην επιλέγει βάσει όψης. Πηγαίντε σ' ένα καταφύγιο. Δε θα είναι Παγκ αλλά ψυχή θα έχει.
μαθετε πρωτα εσεις οι ιδιοι να ειστε σωστοι σαν ανθρωποι και τις υποδειξεις αφηστε τες σε θεμα ανατροφης παιδιων..αν κλεισει το μαμημενο το κουμπακι τι θα εισαι; ενας κακομοιρης-α.
Η εμπειρια μου σε νετ εχει δειξει οτι ανθρωποι σε κλικες ή που παραρμηνευουν γραφωμενα αλλων
την εχουν πολυ μικρη..την αντίληψη, ε; μην παρεξηγηθω. αντε γεια

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Απ' την εποχή ακόμα του mIRC έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που κυμαίνονται απ' την κρυφοεπιθετική συμπεριφορά ως την παρλαπίπα φανταστικών δακρύβρεχτων ιστοριών, την πάτησα μία, την πάτησα δύο, κάποια στιγμή το 'πιασα, τα ίδια χάλια είστε αν δε σας χαϊδέψουν τα αυτάκια. Υπολογιστή χρησιμοποιώ μόνο στη δουλειά μου άρα τις υπόλοιπες ώρες πάω βόλτα την κακομοιριά μου πολύ μακριά από ηλεκτρικά καλώδια και οπτικές ίνες. Κάτσε κοίτα τώρα την οθόνη, βάλε κανά τραγουδάκι να κάνεις εξαέρωση και μην ανησυχείς θα πάρω το κουβαδάκι μου και θα πάω σε άλλο θρεντ, μέχρι την ώρα που θα τελειώσει το διάλειμμα μου και θα πρέπει να κλείσω πάλι το ''μαμημένο κουμπάκι''. Have fun and stay on top of the screen

• Like
Reactions: mareco

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Ζητησες γνωμη απο ανθρωπους που ξερουν κάτι παραπανω.....και την πηρες πολλακις.....

Δεν σου αρεσε ομως οποτε γυρισε το θέμα....

Καλα κανεις κ κακομαθαινεις τα παιδια σου....οχι εις βάρος αλλων οντων ομως.....το "θα υποφερει το ξερω αλλα εχει λυσσαξει" δεν το χωράει το μυαλο μου.....το μυαλο μιας κυνοφιλης μητερας....Όπως εισαι και εσυ.... και για το αδεσποτακι ειπες θα χει θεματακι....
Μαλλον δεν χρειάζεστε δεύτερο σκυλο.....να γίνεις σιδερενια με το καλο και αυτο που χρειαζεστε ειναι εθελοντισμος σε μια φιλοζωική....

• Like
Reactions: Grifos and alexouli