Επιλογή κι απόκτηση κουταβιού... τι; ποιος; πού;

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
με ολο τον σεβασμό Kos ακόμα και στην πρώτη - πρώτη επαφή με εκτροφέα δεν την έκανα αυτήν την ερώτηση, όχι γιατί δεν με έκαιγε αλλά γιατί καταλάβαινα οτι δεν είναι η σωστή ερώτηση, στο κάτω-κάτω πάντα μετά απο μια ωραία συζήτηση ενημέρωση, μπορείς να φέρεις και αυτήν την ερώτηση και εαν δεν συμφωνείς κανείς δεν θα χαλαστεί, ούτε ο ενας ουτε ο άλλος.
Δε διαφωνω ουτε το θεμα ειναι τι εχει κανει ο καθενας μας απλα θελω να πω οτι υπαρχουν και φορες και ας ειναι μειονοτητα που πισω απο ακαιρες και ακυρες ερωτησεις κρυβεται κατι καλο οποτε λεω οτι θεωρω καλο και δοκιμο απο ανθρωπους που ξερουν το κατι παραπανω ας μην ειναι απολυτοι με την πρωτη ας ειναι λιγο ελαστικοι και το μονο που θα χασουν ειναι το πολυ πεντε λεπτα, αν ομως εστω και για μια περιπτωση βρουν κατι καλο τοτε βγαινουν κερδισμενοι ολοι.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Η εν λογω θαυμαστη κυρα ελπιζω να μην το παιζει και κατα των παπιμιλ.Περισσοτερο σαν εμμεσος συνεργατης μου κανει -στην καλυτερη περιπτωση εμμεσος.Μη την κανουμε και προτυπο.
Αν ημουν φραγκατος ναι δεν θα ρωτουσα ποτε.Αλλα οταν μαζευεις ενα-ενα τα ευρω μεχρι να χιλιασουν δεν ειναι ευκολο να το παιξεις λαρτζ.Ο φτωχος που τα μαζευει ενα-ενα θυσιασε πολλα περισσοτερα απο αυτον που του περισευουν και για να δωσει τοσα για σκυλο ξερει πολυ καλυτερα γιατι το κανει...
Εγω ενα ξερω...Οταν εσυ εισαι σωστος τοτε δεν τιμωρεις αλλα βελτιωνεις τον αλλον.

Αν και οι ενδιαφερομενοι εκλειναν το τηλεφωνο σε καθε π@π@ρια εκτροφεα, οι μισοι θα σταματουσαν να εκτρεφουν. εντιτ: Μπραβο GRDANE !
Δε χρειάζεται να είσαι large. Αξιοπρεπής χρειάζεται να είσαι. Σε κανένα δε περισεύουν τα χρήματα. Ούτε σε σένα, ούτε στον εκτροφέα. Αν το μοναδικό σου κριτήριο είναι το κόστος αγοράς, τότε κάτι δεν συνάδει με το σκεπτικό. Αν κρίνεις ότι είναι πάνω απο τις οικονομικές δυνατότητες σου, τότε πολύ ευγενικά μπορείς να πεις: ευχαριστώ, αλλά είναι πάνω απο τον προϋπολογισμό μου. Αν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχεις δείξει, είναι σωστά τότε μπορεί να βρεθεί λύση. Αν όχι, πας παρακάτω... απλά πράγματα... Και κάτι άλλο... αν είσαι σωστός, θέλεις να συναλλάσεσαι με σωστούς ;)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτή η συζήτηση περί ενημέρωσης του κάθε υποψήφιου που θα πάρει τηλέφωνο δεν θα οδηγήσει κάπου, κάποιοι είναι πιο υπομενετικοί και κάποιοι άλλοι δεν είναι, επίσης υπάρχει και η κατηγορία του "κάποτε ήμουν υπομονετικός αλλά η υπομονή μου πιά εχει εξαντληθεί",
οπότε ας συνεχίσουμε στα επόμενα ωραία ζητήματα που βάζει ο Πέτρος.

επίσης Kos όταν σε πάρουν τηλέφωνο στις 12 το βράδυ για να σε ρωτήσουν αν τα χαρίζεις ελπίζω να τους κάνεις μια ενημέρωση και να μην μείνεις στην θεωρία.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
όταν σε πάρουν τηλέφωνο στις 12 το βράδυ για να σε ρωτήσουν αν τα χαρίζεις ελπίζω να τους κάνεις μια ενημέρωση και να μην μείνεις στην θεωρία.
So true!!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
-καλημερα θελω ενα σκυλο,εχετε γεννα?
-καλημερα ναι υπαρχουν διαθεσιμα κουταβια.
-ποσο ειναι η τιμη τους??
-5000ευρω.
τουτ τουτ τουτ τουτ
αν σου πει το ΝΑΙ τι κανεισ τοτε?

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Δεχεστε δηλαδη την συμπεριφορα του εκτροφεα;Εγω δεν την δεχομαι.Οπως φυσικα δεν δεχομαι και αυτο:

-Καλησπερα
-Γεια σας
-Εχετε διαθεσιμα κουταβια;
-Ναι
-Ποσο εχουν;

Ο ενδιαφερομενος μπορει να λεει ο,τι θελει.Ο εκτροφεας ομως πρεπει να συμπεριφερθει ως επαγγελματιας.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
ναι εννοειται καθε μερα 12.00 η ωρα το βραδυ με παιρνουν, οταν εξεταζουμε κατι εξεταζουμε κατι που γινεται συχνα και η ερωτηση της τιμης γινεται πολλες φορες ενω το τηλεφωνημα στις 12.00 δε νομιζω εκτος αν σας παιρνουν απο χωρα με μεγαλη διαφορα ωρας και εχουν μπερδευτει.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
αν σου πει το ΝΑΙ τι κανεισ τοτε?
τοτε πας το καλοκαιρακι στο μπαλι

giannis εγω τη δεχομαι παντως.δηλαδη αμα κανω εκτροφη εγω πρεπει να συμπεριφερομαι σαν να εχει ο πελατης παντα δικιο?
σε κανενα δε περισευουν τα λεφτα αλλα αυτος που ξεκιναει με την τιμη δεν ενδιαφερεται πραγματικα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53

giannis εγω τη δεχομαι παντως.δηλαδη αμα κανω εκτροφη εγω πρεπει να συμπεριφερομαι σαν να εχει ο πελατης παντα δικιο?
σε κανενα δε περισευουν τα λεφτα αλλα αυτος που ξεκιναει με την τιμη δεν ενδιαφερεται πραγματικα
φανταζομουν πως η απαντηση θα ηταν ενα μεγαλο ΟΧΙ , γιατι απλα αυτος ο πελατησ θα μου θυμιζε κατι τυπουσ που περνουν το πανακριβο super car και οταν τουσ ρο=ωτησεισ τι λαστιχα φωρασ αυτη την εποχη σου απαντανε << στρογγυλα>>

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0

Δεν λεω να του χαιδεψεις τα αφτια.Αλλα απο το να του το κλεισεις ειναι χιλιες φορες καλυτερο να του πεις ρε μα λακα αυτο ειναι το μονο σε ενδιαφερει;Ετσι για να γειωθει και αφου το κλεισετε να αναρωτηθει "μηπως εκανα μα λακια;".Αν του το κλεισεις θα πει "μα καλα ποσο λακαμες ειναι οι εκτροφεις;"...και ισως παει σε πετσοπ που θα τον εχουν οπα οπα.

εντιτ: το καλυτερο ειναι να του πεις 3 κατοσταρικα τα δινω αλλα δεν σε κρινω καταλληλο να το παρεις.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μέτρον άριστον

θα ενημερώσεις σαν σωστός κυνόφιλος
αλλά αν είναι μεσάνυχτα και σου ζητάνε χάρισμα θα το κλείσεις

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
...για όλα τα προβλήματα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος διευθέτησης....

η βλακεία ή η αμάθεια κάποιου κατ΄εμέ δεν είναι λόγος να αντιμετωπίζεται με αγένεια....υπάρχουν άλλοι τρόποι ...(προσωπική μου άποψη...)
τώρα,η αγένεια του απέναντι μας ...είναι άλλο πράγμα....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
φανταζομουν πως η απαντηση θα ηταν ενα μεγαλο ΟΧΙ , γιατι απλα αυτος ο πελατησ θα μου θυμιζε κατι τυπουσ που περνουν το πανακριβο super car και οταν τουσ ρο=ωτησεισ τι λαστιχα φωρασ αυτη την εποχη σου απαντανε << στρογγυλα>>
αστειο ηταν,απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ο καθε εκτροφεας πρεπει να φερεται σαν (επαγγελματιας).
αν βαλεις ενα αμαξι για πουλημα και δε βαλεις τιμη εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες αυτος που θα σε παρει τηλ να ενδιαφερεται πραγματικα,αυτος που θα σε παρει σιγουρα θα εχει ψαξει για το συγκεκριμενο μοντελο αυτοκινητου και ζητα συγκεκριμενα πραματα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
κάποια εκτροφέας απο το εξωτερικό είπε οτι όταν η πρώτη ερώτηση είναι πόσο κάνουν απλώς κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να πεί κουβέντα, όταν της είπαν οτι καλό θα ήταν να ενημερώνει τον κόσμο και να μην κλείνει το τηλέφωνο απάντησε οτι, αυτοί που ζητάνε πρώτα την τιμή δεν πρόκειτε να πάρουν ποτέ απο αυτήν κουτάβι γιατί ψάχνουν να βρούν το φτηνότερο, επίσης δεν θα τους έδινε κουτάβι γιατί στην πραγματικότητα δεν σέβονται τα σκυλιά.
Επειδή δεν αναφέρεις όνομα ούτε φυλή που εκτρέφει, μια απλή ερώτηση, η εκτροφέας είναι στην Ιταλία και εκτρέφει Γκρένενταλ; Αν ναι, χαίρομαι που συνεχίζει το ίδιο επάγγελμα και την ίδια τακτική διότι καλό είναι κάποιες αξίες να μην διαβάλλονται.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
αστειο ηταν,απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ο καθε εκτροφεας πρεπει να φερεται σαν (επαγγελματιας).
αν βαλεις ενα αμαξι για πουλημα και δε βαλεις τιμη εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες αυτος που θα σε παρει τηλ να ενδιαφερεται πραγματικα,αυτος που θα σε παρει σιγουρα θα εχει ψαξει για το συγκεκριμενο μοντελο αυτοκινητου και ζητα συγκεκριμενα πραματα.
+1 του Clark Kent