Επιλογή εκπαιδευτή

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Το οτι διορθωνουν δεν σημαινει οτι διορθωνουν και σωστα.Καλως η κακως ο τροπος εκπαιδευσης σκυλου ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.Αλλος του φοραει ηλεκτρικο κολαρο αλλος πνιχτη αλλως του κανει κλικερ.Το θεμα ειναι τι ταιριαζει σε εμας αλλα πανω απο ολα στον σκυλο μας.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Γιατί ρε κυριάκο δεν μπορεί σε μα γέννα κάποιο κουτάβι να μην είναι επιθυμητό σύμφωνα με τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο εκτροφέας???Πάει να πει πως φταίει η μάνα και οτι δεν θα την ξαναβάλει για ζευγάρωμα?

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δεν μιλαω για ενα κουταβι.Μιλαω για τα περισσοτερα κουταβια.Δεν μπορει να συμβει?Δηλαδη αν μια μανα βγαζει συνεχεια κουταβια νευρικα η μη ισορροπημενα η με κανενα ενδιαφερον στο να εκτελεσουν εργασια κατι δεν παει καλα..Η αν δεν δινει καθολου καλη μορφολογια με οσους αρσενικους και να ζευγαρωσει?Οπως υπαρχουν και αρσενικοι που εχουν προβληματα σε εργασια και χαρακτηρα και παρολα αυτα ζευγαρωνουν.Γιατι να ζευγαρωσουν οταν οι απογονοι τους δεν ειναι καλοι?Για αυτο και το sv θελει ο καθε va σκυλος να παρουσιαζει γκρουπ απογονων...Αν θες μπορουμε να το αναλυσουμε σε pm.

Last edited:

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Όσοι είστε ευχαριστημένοι με τους εκπαιδευτές των παιδιών σας στείλτε μου p.m. τα τηλ. και τα ονοματά τους ώστε να έχω μια γνωριμία μαζί τουσ, γιατι δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθουν εδώ!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.167
Μπορεί να σε εξυπηρετεί γεωγραφικά, ο Μαρτίνης που είναι στην Σταμάτα.
Κατά καιρούς γράφονται τα καλύτερα γι' αυτόν.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω λοιπά στοιχεία του, αλλά πολλά παιδιά από το φόρουμ πάνε εκεί, οπότε κάποιος θα σε κατατοπίσει.

Το αυτό και για τον Ιωαννίδη [Clever Canin].

Κάνε κι εσύ μια έρευνα για λοιπά στοιχεία τους.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Προσωπικά, πιστεύω ότι το θέμα επιλογής εκπαιδευτή συνδέεται με τη "χημεία" που θα αισθανθεί ο ιδιοκτήτης... πέρα από πολλά άλλα... δεν είναι εύκολη η επιλογή!

Γιατί, τελικά, ο ιδιοκτήτης είναι που εκπαιδεύεται... ο σκύλος τα ξέρει ήδη!!!

Για να πω, όμως και κάτι, σε συνέχεια του post "του φίλου" mareco...
Και οι δύο (οι βασικοί εννοώ, γιατί συνεργάστηκα και με άλλους) εκπαιδευτές που έχω την πιο στενή επαφή, έχουν κάνει μια μακριά (πιστεύω, επιτυχημένη) πορεία με Γερμανικά Ποιμενικά...
το πρόβλημα με εμένα ήταν να βρω Εκπαιδευτές στις "δικές μου" φυλές...

Δεν μου αρέσει, βέβαια, να συνιστώ εκπαιδευτές, γιατί είναι πολύ λεπτό θέμα...
Ειδικά, αν δεν έχω δει με τα μάτια μου τον ιδιοκτήτη...

Δηλαδή, έγραψα, χωρίς να συστήσω κάποιον?
έτσι φαίνεται... απλά, δεν ακύρωσα το post, πριν το υποβάλω...

Τα γράφω αυτά, για να τονίσω: Ποτέ δεν βιαζόμαστε σε τέτοιες επιλογές... ότι είπε η mareco, ψάξτο καλά...

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Όντως ειναι πολύ δύσκολο, το να διαλεξεις με ποιον θα εκπαιδευτείς!!! Θα ψαξω και το Μαρτινη στο google!! Πιστεύω οτι θα βρω στοιχεία αφού είναι γνωστός!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Eμενα ο εκπαιδευτης μου ειναι ο Ιωαννιδης που εχει το clevercanin.Αν σε ενδιαφερει μπες στο site του και μιλησε μαζι του.

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Μπήκα στο site αλλά έλεγε κάτι για 20 μερες οτι θα δει τον σκύλο αν κανει για εκπαίδευση και μετα αν κανει προχωρας!!! Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοουσε.. Θα τον παρω απο δευτέρα τρίτη!! Εσένα τον κράτησε μέρες;;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
εμενα ο σκυλος μου δεν εχει παει αλλα με εχει βοηθησει με την προεκπαιδευση του.θα παει απο τον αλλο μηνα λογικα.παρε ενα τηλεφωνο απο δευτερα που λες να μιλησετε.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα,

Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι (και σόρι αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά χάθηκα λιγάκι μέσα στο χαμό των ποστ) ότι άπαξ και μάθει το σκυλί πέντε "γράμματα" κατά την εκπαίδευση, δε σημαίνει ότι "αυτό ήταν, πάει και τελείωσε. Τα έμαθε και ξεμπερδέψαμε".
Χρειάζεται από μέρους σου καθημερινή εξάσκηση (χρονικά, λίγο έως περισσότερο), γιατί αλλιώς τσάμπα ο κόπος, ο χρόνος, το χρήμα.
Και όπως ήδη ειπώθηκε (αυτό το θυμάμαι!), κατά βάση εσύ ο ίδιος εκπαιδεύεσαι, μαθαίνεις και κατόπιν ο σκύλος σου.

Καλή τύχη στις αναζητήσεις σου. :)

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Καλημέρα,

Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι (και σόρι αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά χάθηκα λιγάκι μέσα στο χαμό των ποστ) ότι άπαξ και μάθει το σκυλί πέντε "γράμματα" κατά την εκπαίδευση, δε σημαίνει ότι "αυτό ήταν, πάει και τελείωσε. Τα έμαθε και ξεμπερδέψαμε".
Χρειάζεται από μέρους σου καθημερινή εξάσκηση (χρονικά, λίγο έως περισσότερο), γιατί αλλιώς τσάμπα ο κόπος, ο χρόνος, το χρήμα.
Και όπως ήδη ειπώθηκε (αυτό το θυμάμαι!), κατά βάση εσύ ο ίδιος εκπαιδεύεσαι, μαθαίνεις και κατόπιν ο σκύλος σου.

Καλή τύχη στις αναζητήσεις σου. :)
Ναι ειπώθηκαν, και το γνώριζα και απο πριν!! Σε ευχαριστω πάντως!