Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να μην έχει καμιά σημασία η φυλή. Σαφώς και μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά δεν παύει να είναι εκπρόσωπος μιας ράτσας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Ναι αλλα και κάθε σκυλί είναι και διαφορετικό έτσι??
παραδειγμα ενα κυριαρχικο ακιτα και ενα κυριαρχικο μαλτεζ.Ιδιο προβλημα διαφορετικη φυλη διαφορετικη λυση του προβληματος.Δεν μπορεις ενα εκπαιδευτης να ξερει πως να λυνει το ιδιο προβλημα σε ολες τις φυλες διοτι ολα εχουν διαφορετικη λυση.Για αυτο λεω εκτροφεας=εκπαιδευτης της φυλης.Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να μην έχει καμιά σημασία η φυλή. Σαφώς και μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά δεν παύει να είναι εκπρόσωπος μιας ράτσας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Μπορει να μην το λυσει.Και εγω λεω οτι αφου εχουμε τοσο καλο επιπεδο γ.π στην ελλαδα και εκτροφεις οπου δουλευουν καθημερινα με γ.π και εχουν μεγαλη εμπειρια γιατι να μην εκπαιδευσει τον σκυλο εκει?Δεν θα το λύσει δηλαδή το πρόβλημα?Αυτό θέλετε να μου πείτε?
Αυτό πιστεύω κι εγώ ότι είναι το καλύτερο! Αν δλδ είχα γ.π. απο εκτροφείο,θα φρόντιζα η εκπαίδευση του να γινόταν απο τον ίδιον,εφόσον θα του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη!Μπορει να μην το λυσει.Και εγω λεω οτι αφου εχουμε τοσο καλο επιπεδο γ.π στην ελλαδα και εκτροφεις οπου δουλευουν καθημερινα με γ.π και εχουν μεγαλη εμπειρια γιατι να μην εκπαιδευσει τον σκυλο εκει?