Επιλογή εκπαιδευτή

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Καλησπερίζω το φόρουμ και θα ήθελα να σας αναφέρω οτι είμαι λίγο μπερδευμένος με το θέμα εκπαίδευσης! Πήρα 2 προσφορές για β υ και φύλαξη και ο ένας μου είπε ότι θα έρχομαι εγω στο χώρο σου για να τον εκπαιδεύσουμε και θα ξεκινήσουμε μόλις φτάσει τους 4 μήνες τη β υ, ενώ ο άλλος μου είπε ότι για τη β υ θα τον αποχωριστώ για 30-40 μέρες στην ηλικία των 7 μηνών (θα τον έχει ο εκπαιδευτής), εγώ θα μπορώ να το βλέπω μόνο από μακριά γιατί ο σκύλος μου δεν κάνει να με δει γιατί θα ξεχάσει οτι εχει μαθει! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εκπαίδευσης;; Τα λεφτά είναι τα ίδια! Βέβαια αύριο θα παω και σε έναν τρίτο! Έχω λίγο αγχωθεί!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ψηφίζω τον πρώτο.. καλύτερα να εισαι μπροστά να βλέπεις ακριβώς τι γίνεται, να ξέρεις πως εκπαιδεύεται ο σκύλος σου και να μη χρειαστεί να τον αποχωριστείς ούτε για μια ώρα, απο την άλλη υπάρχουν και οι εκπαιδευτές που κάνουν την εκπαίδευση στο χώρο σου.

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Γενικά σε τι ηλικία είναι καλό να ξεκινησω β υ; Έχω ηδη ασχοληθεί και εχει μάθει κάποιες εντολές!! Όπως το κάτσε (10/10), το μη (7/10) και το εδώ (6,5/10). Τώρα δουλεύω το μαζί, αλλά θέλει πολυ δουλειά...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το κουταβι αρχιζει να εκπαιδευεται απο την πρωτη μερα που ερχεται σπιτι μας.
Ξεκινοντας με το ονομα του και ευκολα πραγματα- και σιγα σιγα πιο δυσκολα.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ και για κανεναν λογο σε καποιον εκπαιδευτη!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Και γω αυτής της άποψης είμαι!! Απλώς επειδή δεν γνωρίζω πολλά, είπα να το μοιραστώ μαζί σας και να μου δώσετε τα φώτα σας!! Οι υπόλοιποι τι έχουν να μου προτείνουν; Τι πρέπει να προσέξω σε έναν εκπαιδευτή;; Εκτός το οτι πρέπει να μου κάνει σαν άνθρωπος!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ζήτα να παρακολουθήσεις κάποιο μάθημά του.
Να δεις κάποιον από τους μαθητές του.
Κανονικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα.
Και εσύ, βλέποντάς τον εν ώρα εργασίας και το αποτέλεσμα φυσικά, θα έχεις ένα κριτήριο παραπάνω.
Είναι σημαντικό να παρευρίσκεσαι την ώρα του μαθήματος. Εσύ πρέπει να μάθεις τι να κάνεις και πως.
Για τον σκύλο, είναι εύκολα :)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εκτός και αν τον έχουμε εμπιστοσύνη!!
Σαφώς για να προτιμήσει κάποιος έναν επαγγελματία από έναν άλλο, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, έστω ως κάποιο βαθμό. Τι πάει να πει αυτό? Ο εκπαιδευτής ξέρει ήδη να χειρίζεται έναν σκύλο...Ο ιδιοκτήτης δεν πρέπει να μάθει να χειρίζεται τον δικό του?

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Ζήτα να παρακολουθήσεις κάποιο μάθημά του.
Να δεις κάποιον από τους μαθητές του.
Κανονικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα.
Και εσύ, βλέποντάς τον εν ώρα εργασίας και το αποτέλεσμα φυσικά, θα έχεις ένα κριτήριο παραπάνω.
Είναι σημαντικό να παρευρίσκεσαι την ώρα του μαθήματος. Εσύ πρέπει να μάθεις τι να κάνεις και πως.
Για τον σκύλο, είναι εύκολα :)
Ευχαριστώ για το tip! Το να παρακολουθήσω ένα μάθημα είναι καλή ιδέα!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
επειδη βλεπω οτι εχεις γ.π ρωτησε στα εκτροφεια clevercanin,marathon-land,del vento margio ποσο κοστιζει η εκπαιδευση.γνωριζουν του γ.π καλυτερα απο πολλους αλλους εκπαιδευτες και πιστευω οτι θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Βρε Κυριάκο...τον χαβά σου εσύ...:rolleyes:
Δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις ποτέ, από αυτή την σκέψη;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
mareco δεν ειναι θεμα κολληματος.Ο καθε εκπαιδευτης που κυκλοφορει με ποσα γ.π εχει δουλεψει στην ζωη του?Εχει την ιδια εμπειρια με εναν εκτροφεα οπου δουλευει καθε μερα τα σκυλια της φυλης αυτης?Αν ναι οκ τοτε ας παει σε αυτον.Τωρα αν δεν μπορεις εσυ να το καταλαβεις αυτο ειναι αλλο καπελο.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εισαι λαθος σε αυτο διοτι αλλο να δουλευει με γ.π αλλο με γιορκσαιρ και αλλο με μποξερ.Διαφορετικα σκυλια με αλλες ιδιοσυγκρασιες οπου το προβλημα θελει διαφορετικη λυση σε καθε μια απο αυτες τις φυλες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97