Επιλογή διακοπών με το σκύλο !

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η Ελαφονησος ειναι οντως ενα πολυ ομορφο νησι αλλα εχει (Αυγουστο που ειχα παει)
πολυ ζεστη και πολυ κουνουπι.Θα τα φτυσει ο αυτιαμπουρας.

Γενικα και εγω ειμαι της αποψης οτι αν παω καπου με τα σκυλια θελω να υπαρχει και κτηνιατρος
εκει για παν ενδεχομενο. Αλλιως νιωθω ξεκρεμαστη.

Στην θεση σας θα πηγαινα Μεσσηνιακη Μανη, εκπληκτικες παραλιες, σιγουρα θα βρεις δωματιο που να δεχεται
σκυλια, ηδη σου εχει υποδειξει ενα η Lostris για Στουπα, ειναι και κοντα η Καλαματα αν θελετε και τζερτζελο,
αν οχι παραμενετε στα χωριουδακια!

Απο νησια μου αρεσαν παρα πολυ τα Κυθηρα η απολυτη ηρεμια και η Σκιαθος αλλα να μεινεις εξω απο την πολη!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.611
Athens
Ααα σε παρακαλώ, εγώ είμαι φαν του κατσικο-γαλλικού της Αντριάννας! Πού θα πάει... θα της την κλέψω τη σίσσυ όταν δε βλέπει!
Σίντυ ρεεε... θα σε φάει ζωντανή η γερμανιδα! :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Για Νάξο έχω ακούσει τα καλύτερα. Πολύ μεγάλες παραλίες κ κάποιες αρκετά ήσυχες
Ναι είναι απλώς ο επίγειος παράδεισος. Θες οργανωμένα? Έχει. Ερημικά? Έχει. Κυκλαδίτικα τοπία? Βεβαίως? Βουνά και χωριά? Φυσικά. Παράδοση? Ουυυ. Ιστορία? Εννοείται! Αρχαία? Μεσαιωνικά? Ό,τι θες. Μουσεία? Ανεμόμυλους? Χωράφια και γελάδια? Απ' όλα... Μπαρότσαρκα? ...κι όποιος αντέξει. Ηλιοβασίλεμα? Κοντράρεται με της Σαντορίνης. Φαί? Εδώ δεν κοντράρεται με κανέναν :D

Λοιπόν λατρεύουμε Νάξο αλλά...
αλλά...
έχει και κάτι κολλημένους ντόπιους που έτσι και δουν σκύλο βγάζουν φλύκταινες. Με σκύλο αποφύγετε να μείνετε σε χωριό, ΜΟΝΟ στη Χώρα, αλλιώς θα σας πρήξουν. Στις τεράστιες παραλίες, απλά επιλέξτε τα πιο ερημικά σημεία, ή ακόμα και τα σημεία με νεαρόκοσμο, ξένους ή γυμνιστές που δεν έχουν θέμα! Αποφύγετε σημεία με γιαγιάδες!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και εγω μάλλον θα πάνω Νάξο για 3 μέρες αλλα θα μείνω σε γνωστή μου που έχει καταγωγή απο εκει και έχει σπίτι στη Χώρα :)

στην Ελαφόνησο υπάρχουν παραλίες ΧΩΡΙΣ φύκια ?? ( μην γελάσετε :Ρ )

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
τα φοβάμαι πάρα πολύ !! για αυτο ρωτάω !! εχω λιποθυμήσει μεσα στη θάλασσα απο το φόβο μου ! ο καθένας με τις παραξενιές του χαχαχα
απίστευτα νερά !!!!! μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες? πως πας ? ποσο μακριά είναι απο Αθήνα? οτι ξέρει ο καθένας :)
ζήλεψα !!