Επιλογή διακοπών με το σκύλο !

cgri1976

Well-Known Member
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
νησι που συνδιαζει ηρεμια, φαγητο, πολυ οικονομικο, μπορεις να πιεις και ενα ποτακι ρε αδερφε να χαλαρωσεις το βραδυ, οι παραλιες ειναι κοντα η μια με την αλλη.
Ομως, δεν εχει κατι να δεις απο αξιοθεατα, επισης δεν ειναι νησι για αυτοκινητο.... νοικιαζεις ποδηλατα και αν εισαι τυχερος μπορει να βρεις κανα μηχανακι.... ιδανικο νησι για σκυλια.... γιατι σε ολες τις παραλιες πας περπατωντας μαζι και το σκυλι. περυσι που πηγα ειδα παρα πολλα σκυλια να κολυμπανε διπλα μας χωρις κανενας μα κανενας να κανει παρατηρηση...εξαλλου το νησι ηταν γεματο τουριστες που ειναι περισσοτεροι φιλικοι με τα σκυλια σε σχεση με τους ηλικιωμενους ελληνες....(γιαγιαδες μαμαδες μπαμπαδες κτλ κτλ) μεχρι και το σουπερ λουξ ξενοδοχειο δεχοταν σκυλια... και εγω ειχα τοτε την lucy, μποξερ θηλυκο και μολις τους ελεγα το μεγεθος του σκυλου δεν ειχαν προβλημα... ομως δεν την πηρα μαζι μου γιατι αδιαθετησε (περιοδος) και την αφησα με γονεις στο εξοχικο μας να μην ταλαιπωρηθει με ζεστες και λοιπα...
....
αυτα!
;-)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Στην Ελαφόνησο πήγα πέρυσι, αρχές Σεπτεμβρίου.
Έχει κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια, είχα βρει τρία που να δέχονται σκυλιά. Τα δύο δεν μου άρεσαν ήταν μέσα στο λιμάνι, χωρίς μπαλκόνι και με τον κίνδυνο να μου πεταχτεί το σκυλί έξω.
Το τρίτο όμως είναι στην κορυφή του λόφου, περίπου 400 μ. από το λιμάνι, με πέντε στρέμματα κήπο όπου ο μικρός μου αλώνιζε, καλές τιμές για τον Σεπτέμβριο και το δωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο, ακόμα και με κουζίνα. Επίσης έχει εκπληκτική θέα, βλέπεις όλη την Ελαφόνησο.
Για μπάνιο πηγαίναμε στην παραλία του Σίμου, θέλεις αυτοκίνητο γιατί είναι 4 χιλιόμετρα από το χωριό, είχε ησυχία, νοικιάζαμε και την ομπρέλλα μας για να έχουμε σκιά και ξαπλώστρα και κανένας δεν μας είπε τίποτα.
Είχε και άλλα σκυλάκια που κολυμπούσαν, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, αντίθετα όλοι έπαιζαν με τον δικό μου.
(Η φωτό που έχω βάλει στον διαγωνισμό με τον μικρό μου να κολυμπάει, από εκεί είναι...)
Μια γεύση από το δωμάτιο:

HPIM0777..jpgDSC00166..jpg

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Στην Ελαφόνησο πήγα πέρυσι, αρχές Σεπτεμβρίου.
Έχει κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια, είχα βρει τρία που να δέχονται σκυλιά. Τα δύο δεν μου άρεσαν ήταν μέσα στο λιμάνι, χωρίς μπαλκόνι και με τον κίνδυνο να μου πεταχτεί το σκυλί έξω.
Το τρίτο όμως είναι στην κορυφή του λόφου, περίπου 400 μ. από το λιμάνι, με πέντε στρέμματα κήπο όπου ο μικρός μου αλώνιζε, καλές τιμές για τον Σεπτέμβριο και το δωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο, ακόμα και με κουζίνα. Επίσης έχει εκπληκτική θέα, βλέπεις όλη την Ελαφόνησο.
Για μπάνιο πηγαίναμε στην παραλία του Σίμου, θέλεις αυτοκίνητο γιατί είναι 4 χιλιόμετρα από το χωριό, είχε ησυχία, νοικιάζαμε και την ομπρέλλα μας για να έχουμε σκιά και ξαπλώστρα και κανένας δεν μας είπε τίποτα.
Είχε και άλλα σκυλάκια που κολυμπούσαν, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, αντίθετα όλοι έπαιζαν με τον δικό μου.
(Η φωτό που έχω βάλει στον διαγωνισμό με τον μικρό μου να κολυμπάει, από εκεί είναι...)
Μια γεύση από το δωμάτιο:

View attachment 22936View attachment 22937

Ευχαριστω θα το χρειαστώ σιγουρα !! Εχω παει στην Ελαφονησο αλλα μολις ακουσα τα στρεματα μου αρεσε, αν θελω να παω με φιλους κοπελα κ παρω κ σκυλο μαζι !!! Και εγω ειχα δει πολλους σκυλους ! Φυσικα ηθελα η παραλια να ειναι το πολυ στα 100μετρα για το λογο να μην χρειαζεται να πηγαινουμε ολη την ιδια ωρα για μπανιο κ να τους εχω ολους πανω απο το κεφαλι μου !!

Ας πουμε ο αδερφος πριν τις 12 δεν κατεβαίνει σιγουρα !! Εγω θα θελω να πηγαινω απο τις 8-9 για να μπορει να κολυμπήσει κ ο σκυλος οποτε καταλαβαίνεις !!

Ααα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απο τα προηγουμε ηταν το Εσπεριδες εχεις μεινει εσυ εκει ?
Η παραλια μπροστα τι λεει ?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν τρελλάθηκα με την παραλία.
Τρελλάθηκα όμως με την παραλία του Σίμου... και αν μπορούσα θα πήγαινα και φέτος εκεί.

Και αν πας Ελαφόνησο, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στην παραλία αξημέρωτα για να κολυμπήσει ο σκύλος... εμείς πηγαίναμε από τις 10-11 το πρωϊ και φεύγαμε στις 6 το απόγευμα. Και παρ' όλο που είχε κόσμο δεν μας είπε κανείς τίποτα.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν τρελλάθηκα με την παραλία.
Τρελλάθηκα όμως με την παραλία του Σίμου... και αν μπορούσα θα πήγαινα και φέτος εκεί.

Και αν πας Ελαφόνησο, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στην παραλία αξημέρωτα για να κολυμπήσει ο σκύλος... εμείς πηγαίναμε από τις 10-11 το πρωϊ και φεύγαμε στις 6 το απόγευμα. Και παρ' όλο που είχε κόσμο δεν μας είπε κανείς τίποτα.

Αν καταλαβα καλα μου λες οτι εχεις μεινει σε αυτο το Εσπεριδες κ δεν τρελαθηκες με την παραλια ? Ειναι με πετρες, ειναι βρομικη, ειναι μικρη, ???

Ναι εχω παει στην ελαφονησο κ τρελαθηκα κ εγω !!! Και η μικρη που εινια διπλα ειναι πιο ωραια κ πιο ήσυχη !

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Η παραλία μπροστά στο Εσπερίδες έχει πέτρες και προσωπικά δεν τις θέλω καθόλου.
Βέβαια αυτά είναι γούστα, αλλά αν λες ότι η μητέρα σου έχει πρόβλημα, δεν θα το ευχαριστηθεί καθόλου το πετρολίβαδο....

Αν πάλι θέλεις νησί, πήγε μια φίλη στην Πάρο με το σκυλάκι της και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις σ' αυτό το ξενοδοχειάκι:

OSTRIA Studios & Apartments - Αλυκή Πάρου

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εγω απο την άλλη απορώ πως πηγαίνει ο κόσμος στη Πάρο μια φορα είχα παει και αυτο για ένα συνέδριο που είχε ο πατέρας μου το μόνο που μου άρεσε ήταν το ξενοδοχείο χαχα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Cisse, οσοι πηγαμε Ελαφονησο ξετρελαθηκαμε απ οτι βλεπω...Ηθελα να στο ελεγα απο χθες αλλα μου φανηκε λιγο ακραιο(για την θεια)... χαχα
Ο Σιμος ακριβως πισω απο το καμπινγκ εχει και κατι πολυ ωραια σπιτακια που νοικιαζει. Αυτοκινητο θα χρειαζεστε μονο για να πατε στο χωριο. Εννοειται ξεχνας 15/7-25/8. Σκεφτειτε το...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
με αυτοκινητο χωρις δευτερη σκεψη παργα και περιχωρα(παραμυθια αμουδια στη χειροτερη λουτσα)υπεροχες παραλιες αρκετη ηρεμια αν θελεις σιγουρα θα δεχεται καποιος σκυλους..και αν η θεια ειναι λατρης της αρχαιας ελλαδας θα της αρεσει πολυ!!για νησι μαλλον καποιο μεγαλο οπως κρητη και θαλασσα και βουνο κ τα παντα ολα κοντα(χανια θα ελεγα καλυτερα)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
εγω απο την άλλη απορώ πως πηγαίνει ο κόσμος στη Πάρο μια φορα είχα παει και αυτο για ένα συνέδριο που είχε ο πατέρας μου το μόνο που μου άρεσε ήταν το ξενοδοχείο χαχα
H Παρος ειναι πολυ ομορφη ολες τις εποχες...απλα ο κοσμος πηγαινει μονο σε γνωστα μεροι;)!!!Εμεις για Παρο ειμαστε φετος(μενει η αδερφη μου εκει)εχει αρκετες παραλιες που μπορει να εισαι και μονος σου οποτε θεμα δε θα εχω με την Μοιρα!!!:)Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα επειδη πηγαινω συχνα οπως καταλαβαινεις,εχει καθερες παραλιες και δε λεω τις 2 γνωστες που ειναι ο ενας πανω στον αλλο!!!:)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Για Νάξο έχω ακούσει τα καλύτερα. Πολύ μεγάλες παραλίες κ κάποιες αρκετά ήσυχες ;-)
Κάνε μία έρευνα στο Διαδίκτυο για ενοικιαζόμενα που να δέχονται κ το μικρό μαζί κ... βουρ για διακοπές! ;-)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.611
Athens
Εγώ πάλι έχω κι ένα άλλο κόλλημα με το μέρος διακοπών. Θέλω να υπάρχει εκεί κτηνίατρος. Δεν θυμάμαι που είχα πάει (νομίζω Σκιάθo) και ανακάλυψα εκ των υστέρων ότι κτηνίατρος δεν υπάρχει (ευτυχώς δεν τον χρειάστηκα). Επί μία εβδομάδα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα και με έπιανε πανικός μην μας τσιμπήσει καμιά μέλισσα, κανα κωλόφιδο κλπ. Στην επιστροφή όταν έφτασε το φέρρυ στο Βόλο, ανακουφίστηκα και φιλούσα τα άγια χώματα... :D

Η Ελαφόνησος είναι εκπληκτική - νομίζω όμως ότι είναι λίγο ξεραϊλα ή όχι? Εννοώ, ότι θέλει προσοχή στις υψηλές θερμοκρασίες στις παραλίες για τα γαλλικά.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στην ελαφονησο, τα αφηνεις στην σκια. Αν τα παρεις στην παραλια θα καουν οτι και ναναι, ακομα και Ιταλικα ας πουμε...

Ωραια η Σκιαθος!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk