Μην κολλάς στις μοίρες λες και είναι άσχετες με όλα τα υπόλοιπα.θα σου πω!αν εβλεπα οτι τα εργασιακα υστερουν εστω και καπου μορφολογικα.δλδ ειναι πιο αργα.εχουν προβλημα στα ποδια.εχουν προβλημα στο κεφαλι ξερω εγω καπου θα ελεγα.οκ καλη η εργασια καλο το δαγκωμα αλλα και η υγεια ρε παιδια!!οταν βλεπω οτι ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ σε ΟΛΑ...τι να το κανω το πρωτυπο?Δεν μου αρεσει και η γεωμετρια
μονο που στα γ.π υπαρχουν τεστ χαρακτηρα και κυναθληματα,δεν ειναι τοσο γενικο και αοριστο,δηλαδη απλα φαινεται βαριεστημενο,ειναι κουρασμενο θα σου πει η αλλη,οπου δεν υπαρχει τεστ χαρακτηρα για τις φυλες υπαρχει προβλημα....Θα την κάνω τη σύγκριση και ας είναι για άλλη φυλή:
Μου θυμίζει κάτι Ρωσίδες (έχουν και τα καλά τους τα γιόρκι) που δείχνουν κάτι κοιμισμένα βαριεστημένα - πως πρέπει να είναι ένα τεριε;;; ε καμία σχέση!!!!! - και βγαίνουν πρώτες στα Specialty.
Ε δεν φταίει ο κριτής ή το πρότυπο που η ίδια αυτό το κοιμισμένο θα το αναπαράξει αδιαφορώντας για το τί θα περάσει στα κουτάβια και τις επόμενες γενιές. Και κάποιοι άλλοι επειδή αυτή είναι όνομα (και σου λένε " για να κάνει αυτή έτσι πρέπει να είναι") και δεν ξέρουν την τύφλα τους για την φυλή, θα χρησιμοποιήσουν τον ίδιον σκύλο (κόκκινο μελάνι λέμε να φαν και οι κότες) σε 10 και 20 επιβάσεις...
Εκεί θα κράξω το τσόκαρο που βάζει το μπαζμένο - κοιμισμένο στην αναπαραγωγή.
Δεν θα τα βάλω με την μορφολογία - που μπορεί να είναι φοβερός δεν λέω - αλλά μέχρι εκεί...
δεν φταίει όμως και η κρίση ? δεν περιμενεις απο έναν κριτη ειδικά στα Specialty να μπορεί να κρινει καπως και τον χαρακτηρα του σκυλου και αυτά που είναι σαν να εχουν παρει λεξοτανιλ να μην τα βγαζει τουλαχιστων καλυτερα φυλης ?Θα την κάνω τη σύγκριση και ας είναι για άλλη φυλή:
Μου θυμίζει κάτι Ρωσίδες (έχουν και τα καλά τους τα γιόρκι) που δείχνουν κάτι κοιμισμένα βαριεστημένα - πως πρέπει να είναι ένα τεριε;;; ε καμία σχέση!!!!! - και βγαίνουν πρώτες στα Specialty.
Ε δεν φταίει ο κριτής ή το πρότυπο που η ίδια αυτό το κοιμισμένο θα το αναπαράξει αδιαφορώντας για το τί θα περάσει στα κουτάβια και τις επόμενες γενιές. Και κάποιοι άλλοι επειδή αυτή είναι όνομα (και σου λένε " για να κάνει αυτή έτσι πρέπει να είναι") και δεν ξέρουν την τύφλα τους για την φυλή, θα χρησιμοποιήσουν τον ίδιον σκύλο (κόκκινο μελάνι λέμε να φαν και οι κότες) σε 10 και 20 επιβάσεις...
Εκεί θα κράξω το τσόκαρο που βάζει το μπαζμένο - κοιμισμένο στην αναπαραγωγή.
Δεν θα τα βάλω με την μορφολογία - που μπορεί να είναι φοβερός δεν λέω - αλλά μέχρι εκεί...
Γενικά ναι ενας εργασιακος γερμανικός είναι μεσα στο προτυπο ή πρεπει τουλαχιστων να είναι. Μπορεί να μην παιρνει το εξαιρετος αλλα δεν μπορεί να είναι ανεπαρκης δεν είναι ΓΠ.πραγματικα μπερδευτικα.
ενας εργασιακος ειναι εντος προτυπου, ναι ή οχι?
δεν με νοιαζει αν ειναι V ή VA ή οτιδηποτε αλλο αλλα απλως να ειναι μεσα στο προτυπο.
Εννοείται πως φταίει ΚΑΙ η κρίση.δεν φταίει όμως και η κρίση ? δεν περιμενεις απο έναν κριτη ειδικά στα Specialty να μπορεί να κρινει καπως και τον χαρακτηρα του σκυλου και αυτά που είναι σαν να εχουν παρει λεξοτανιλ να μην τα βγαζει τουλαχιστων καλυτερα φυλης ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕννοείται πως φταίει ΚΑΙ η κρίση.
Υπάρχει ένα site στο facebook με κάτι φανταστικά σκίτσα γελοιογραφίες εκθέσεων. Εκεί υπάρχει ένα που μπαίνουν μέσα 5 γυναίκες μόνο με λουριά χωρίς σκύλο. Και ρωτάει το παιδάκι τον μπαμπά του που παρακολουθούν απ'έξω:
-Μπαμπά γιατί δεν έχουν σκυλιά;
-Γιατί παιδί μου δεν κοιτάνε τον σκύλο αλλά αυτόν που τον χειρίζεται
σαν κατοχος 2 μαλινουα που δεν ασχολειτε με ιπο η κατι τετοιο (λογο περιοχης βεβαια) θα σου πω οτι μπορεις ανετα να ζησεις μια ομορφη ζωη και εσυ αλλα και ο σκυλος σου χωρις να ειναι υποχρεωτικο να κανεις αναγκαστηκα ιπο η κατι τετοιο.μια διευκρινηση μονο...
αν εχεις εργατικο πρεπει αναγκαστικα να ασχοληθεις με IPO κτλ?
για το καλο του σκυλιου μιλωντας παντα.
ή μπορει να ζησει μια πιο "ηρεμη" και "οικογενειακη" ζωη?
εννοειται ομως οτι θα εχει καθημερινη ασκηση,παιχνιδια κτλ κ οχι απλως μια βολτα στο παρκο.