social aggression λεγεται κυνονικη επιθετικοτητα μας αρεσει η οχι!ΠΡΕΠΕΙ να εχει!
Αυτα σηζηταμε τοσο καιρο...
Τι ακριβώς είναι αυτή η social aggression;
social aggression λεγεται κυνονικη επιθετικοτητα μας αρεσει η οχι!ΠΡΕΠΕΙ να εχει!
Αυτα σηζηταμε τοσο καιρο...
θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου αλλα προσωπικα θα προτιμουσα ο ΓΠ να ειναι ενας!πολύς κόσμος πέφτει στην παγίδα και βγάζει συμπεράσματα για σκυλιά κρίνοντας απλά τους ιδιοκτήτες .
Ο ΓΠ έχει ένα πρότυπο , αλλά έχει ανοίξει τόσο πολύ η ψαλίδα που το κάνει να φαίνεται δύο φυλές .
ΑΛΛΑ τα ''εργασιακά'' δεν είναι απαραίτητο να ζουν μόνο σε κλουβί και μόνο δουλειά .
ΔΕΝ είναι όλα τα εργασιακά καμικάζι και ΔΕΝ είναι όλα τα ''μορφολογικά'' φόλα .
Αν βάζαμε μια κλίμακα απο το 1 έως το 100 , τα μορφολογικά θα ήταν από το 1 έως το 70 και τα εργασιακά από το 50 έως το 100 .
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος στο να ξεδιαλύνει τι θέλει και από εκεί να διαλέξει το σκυλί του.
Συγγνωμη φιλε μου, εχεις δικιοgeorge_gs, αυτό ρωτάω... τι είναι η κοινωνική επιθετικότητα και όχι πως μεταφράζεται το social aggression...
Αν δεν είσαι αποδεκτός γίνεσαι εσύ το χαλί?Μη ζητάς συγγνώμη καλέ...
Εγώ από τη μικρή εμπειρία που έχω με ΓΠ φίλων, θα έλεγα ότι από τη στιγμή που είσαι αποδεκτός από τα αφεντικά τους, γίνονται χαλιά να τα πατήσεις...
Logan, μην στραβωνεις.Ok ουτε social aggression πρεπει να εχει!Να βγαλουμε την επιθετικοτητα!να βγαλουμε και το κυνηγετικο ενστικτο (μην μας κουραζει ρε αδερφε κιολας!ασε που θα μοιαζει και σε Μαλινουα μετα!)Να βγαλουμε και το ενστικτο επιβιωσης?Οχι αυτο να το κρατησουμε εδω δεν εχουμε να φαμε εμεις...ο σκυλος θα τρωει καθε μερα...???
Ετοιμος ο Γερμανικος Ποιμενικος...
Καληνυχτα!
παρεξηγηση φιλε μου. δεν υποννοησα οτι απαξιωνεις το IPO.george_gs ...δεν απαξιωνω καθόλου το IPO ...(και εγω κάνω - τρομαρα μου ) αλλα οπως σε όλα τα σπορ αλλες απαιτήσεις υπάρχουν και για τον ιδιοκτήτη και τον σκύλο σε φάση ....περναω καλά και αν κάτσει ...καλώς και αλλες ο πρωταθλητισμός!
Logan θεωρώ οτι ο γπ πρεπει να εχει τσαμπουκά και πυγμή (και να τον βγαζει οπου χρειάζεται) αλλα οχι επιθετικότητα.
Νομίζω τα είπες όλα ....πολύς κόσμος πέφτει στην παγίδα και βγάζει συμπεράσματα για σκυλιά κρίνοντας απλά τους ιδιοκτήτες .
Ο ΓΠ έχει ένα πρότυπο , αλλά έχει ανοίξει τόσο πολύ η ψαλίδα που το κάνει να φαίνεται δύο φυλές .
ΑΛΛΑ τα ''εργασιακά'' δεν είναι απαραίτητο να ζουν μόνο σε κλουβί και μόνο δουλειά .
ΔΕΝ είναι όλα τα εργασιακά καμικάζι και ΔΕΝ είναι όλα τα ''μορφολογικά'' φόλα .
Αν βάζαμε μια κλίμακα απο το 1 έως το 100 , τα μορφολογικά θα ήταν από το 1 έως το 70 και τα εργασιακά από το 50 έως το 100 .
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος στο να ξεδιαλύνει τι θέλει και από εκεί να διαλέξει το σκυλί του.