Μιας και αναφέρθηκες σε θρύλους.Η εννοια θρυλος?Επαιξαν και αυτοι τον ρολο τους στο να κανουν γυρω γυρω ολοι,να δινουν εμφαση μονο στην εμφανιση...και σαν αποτελεσμα εχει να βλεπουμε αυτα τα θλιβερα σκυλια στo θεμα που ειχες ανεβασει με κατι show κατι τετοιο...δεν ειναι ειρωνικο το σχολιο.Απορεια το εχω!
Πρόσφατα διάβαζα ένα σχόλιο σε ένα ελληνικό φόρουμ, αναφορικά με τα ντόπερμαν και πως μπήκε η μυοκαρδιοπάθεια στις δυο σημαντικότερες γραμμές για την ανάπτυξη του ντόμπερμαν. Εκεί λοιπόν αναφέρονται στο outcross ενός συγκεκριμένου σκύλου αντίστοιχου θρύλου.
-------------------------------------------------
Και κάτι τελευταίο που βιώνω αυτή τη στιγμή. Οχι με ΓΠ αλλά με τους κοντούς zztop που έχω τρέλα.
Δεν αγοράζεις τα πάντα με το χρήμα Χρήστο μου, δεν είναι όλα χρήμα.Εαν η οικομική επιφάνεια σου επιτρέπει να παρεις οποιοδηποτε κουτάβι σε οποιαδήποτε τιμη, όλα ειναι απλα. Εντοπίζεις ενα απο τα καλύτερα εκτροφειο της ηπείρου σου, πράγμα ευκολο γιατί τα τοπ εκτροφεία συνηθως μετρώνται στα δάχτυλα και επιλέγεις χωρις περιπλοκες αναζητήσεις και χωρις επιπλοκες.
Καλοί εκτροφείς δύσκολα εμπιστεύονται σκύλο τους, όσα χρήματα και να δώσεις.
Και εδώ βέβαια μπαίνουμε και σε ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο και πιο εξειδικευμένο που είναι το breeding stock που αποκτούν οι μελλοντικοί και με όλες τις καλές προθέσεις εκτροφείς που είναι συνήθως 2ης και 3ης διαλογής.