Επιλεκτική επιθετικότητα - Παράκληση για βοήθεια

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.981
Eγώ πάντως παιδιά παρότι δεν είμαι υπεράνθρωπος από το site του καταλαβαίνω ότι natural method ονομάζεται η σχολή εκπαίδευσης που έχει και όχι κάποια μέθοδος εκπαίδευσης που ακολουθεί. Το λέει καθαρά νομίζω

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Natural Method, Κωνσταντίνος Άγας & Σια Ο.Ε., είναι ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

christinak

Active Member
28 Ιουνίου 2011
27
0
Θα σου απαντήσω... λέγεται μέθοδος κλασικής θετικής ενίσχυσης! Τέλος πάντων, δεν έχει και μεγάλη σημασία το πώς λέγεται. Αυτά που μου είπε ο εκπαιδευτής μου φάνηκαν ΟΚ και κυρίως το γεγονός ότι είμαι παρούσα σε όλες τις συνεδρίες, καθώς και το ότι η εκπαίδευση περιλαμβάνει και ομαδικά μαθήματα.

christinak

Active Member
28 Ιουνίου 2011
27
0
Eγώ πάντως παιδιά παρότι δεν είμαι υπεράνθρωπος από το site του καταλαβαίνω ότι natural method ονομάζεται η σχολή εκπαίδευσης που έχει και όχι κάποια μέθοδος εκπαίδευσης που ακολουθεί. Το λέει καθαρά νομίζω
Χα, χα, χα! Θα πίστευα κι εγώ το ίδιο αν είχα δει μόνο την ιστοσελίδα, αλλά τον ρώτησα ποια μέθοδο ακολουθεί και μου είπε ξεκάθαρα τη natural method.