Επιθετικά αδέσποτα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μέσω φιλοζωικών; Έχω διαβάσει ότι σε ζώα που είναι πολύ άρρωστα ή πολύ επιθετικά για να υιοθετηθούν οι ίδιες φιλοζωικές προχωράνε σε ευθανασία.
Μπορεί να καταλήξουν και σε κανένα ΔΙΚΕΠΑΖ , όπου εκεί ίσως η ευθανασία είναι καλύτερη λύση.
Mad00lini όλοι στην ίδια χώρα ζούμε και με τα ίδια προβλήματα βγάζουμε τους σκύλους μας βόλτα. Και έχουμε μάθει να λειτουργούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες μερικές φορές, δεν εξολοθρεύουμε όμως ότι μας εμποδίζει στον δρόμο μας.

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ξέρεις είναι τρία μεγαλόσωμα, ειδικά ο αρσενικός, κι εμείς χθες είμασταν με κουτάβι. Αν την έπιαναν αναγκαστικά θα έπρεπε να τα χτυπήσω για να την αφήσουν. Είναι φιλικά προς εμένα και πίστευα ότι δε θα ορμούσαν κι όμως έγινε.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν ήταν επιθετικοι αυτοί οι 3 μεγαλόσωμοι σκύλοι δεν θα μπορούσαν να βουτήξουν την κουτάβα αν το ήθελαν?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πίσω από το Δημαρχείο Ταύρου. Κι εγώ τα τάιζα στην αρχή, όπως και ο άντρας μου. Κι όμως τον δάγκωσαν. Από τότε δεν τον έχουν ξαναπλησιάσει, ίσως επειδή κατάλαβαν και τη βλακεία τους. Σ' εμένα κάνουν χαρές, αλλά με το κουτάβι χθες έκαναν άλματα από το πουθενά για να ορμήξουν.

Αυτούς που αποκαλώ φιλόζωους το λέω ειρωνικά. Δε μπορείς να λες ότι είναι δικά σου και "προστατεύουν" τη γειτονια όταν αυτά ζούνε έξω από την πόρτα σου. Κι ούτε μπορείς να κρύβεσαι κάθε φορά που αυτά επιτίθενται σε κάποιον γιατί ξέρεις ότι θα τ'ακούσεις αν πεις ότι είναι δικά σου.

Μακάρι να μην έχουμε πρόβλημα με το σκυλί, αλλά αν επιτέθηκαν σε κουτάβι, δε νομίζω να έχω τις πιθανότητες με το μέρος μου.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Μέσω φιλοζωικών; Έχω διαβάσει ότι σε ζώα που είναι πολύ άρρωστα ή πολύ επιθετικά για να υιοθετηθούν οι ίδιες φιλοζωικές προχωράνε σε ευθανασία.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι...
Για να πάρεις εσύ ένα σκύλο πρέπει τρεις άλλοι σκύλοι να φύγουν από τη γειτονιά που ζουν 10 χρόνια τώρα ή να ευθανατωθούν?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αν ήταν μόνη της ναι, όπως κάνουν και σε κάθε άλλο άτυχο αδέσποτο που περνάει από τη γειτονιά. Εμείς την προστατέψαμε.
Τι γίνεται αύριο όμως αν ορμήξουν σε ένα μεγαλόσωμο σκυλί και ο ιδιοκτήτης του δεν τα βγάλει πέρα; Πώς θα ένιωθες να είχες να κουμαντάρεις ένα θηρίο 40-50 κιλά και να έρχονται πάνω του άλλα 3 τέτοια; Αν το έχεις κάνει ήδη, ευχαρίστως να μου πεις κι εμένα.
Επίσης, κι ένας τρόπος να μη φύγουν τα σκυλιά, αλλά να μάθουν να ζούνε ειρηνικά με τα σκυλιά της γειτονιάς;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
mad00lini ποιος ο λόγος να πάρεις ένα θηρίο 40-50 κιλά όταν δε μπορείς να το κουμαντάρεις?
Ή πιστεύεις οτι η μόνη δυσκολία θα είναι αυτά τα 3 αδέσποτα?

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Η κυβέλη σου είπε ήδη τον τρόπο.
Ταίζοντας τα και κάνοντας τα φίλους σου.

Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κουμαντάρεις το θηρίο όπως το λές ίσως να το ξανασκεφτόσουν για το αν πρέπει να το πάρεις και αν μπορείς να τα καταφέρεις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τι δεν καταλαβαίνεις απ' αυτά που σου λέω; Χέσε το σκύλο που εγώ θέλω να πάρω. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δεχθεί επίθεση. Πόσο πιο ελληνικά να το πω; Το έχουμε πάει off topic το θέμα κι επιμένεις να με ρωτάς πράγματα, τα οποία τα έχω πει τόσες φορές.
Δε θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά, αλλά μην μου λες ότι αυτό που σκέφτομαι είναι λάθος. Πες μου αυτό που έχεις στο δικό σου κεφάλι και είναι σωστό για να το εφαρμόσω. Δε θα συνεχίσω την κουβέντα αν ότι λέω αναιρείται, χωρίς να προτείνεται λύση.
Για το λόγου το αληθές, θα προσπαθήσω να τραβήξω και βίντεο για να μη νομίζετε ότι είμαι καμία τρελή. Γεια τώρα. Πάω δουλειά.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Πίσω από το Δημαρχείο Ταύρου. Κι εγώ τα τάιζα στην αρχή, όπως και ο άντρας μου. Κι όμως τον δάγκωσαν. Από τότε δεν τον έχουν ξαναπλησιάσει, ίσως επειδή κατάλαβαν και τη βλακεία τους. Σ' εμένα κάνουν χαρές, αλλά με το κουτάβι χθες έκαναν άλματα από το πουθενά για να ορμήξουν.

Αυτούς που αποκαλώ φιλόζωους το λέω ειρωνικά. Δε μπορείς να λες ότι είναι δικά σου και "προστατεύουν" τη γειτονια όταν αυτά ζούνε έξω από την πόρτα σου. Κι ούτε μπορείς να κρύβεσαι κάθε φορά που αυτά επιτίθενται σε κάποιον γιατί ξέρεις ότι θα τ'ακούσεις αν πεις ότι είναι δικά σου.

Μακάρι να μην έχουμε πρόβλημα με το σκυλί, αλλά αν επιτέθηκαν σε κουτάβι, δε νομίζω να έχω τις πιθανότητες με το μέρος μου.
Οκ, θα περασω μετα τη δουλεια με την μηχανη να δω τι γινεται.
Γιατι δεν πας το σκυλο σου βολτα στο στρατιωτικο παρκο του Ρουφ οπως ολοι μας για να μην εχεις προβλημα???

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Νομίζω βρε mad00lini, ότι έχεις φέρει την καταστροφή, προδικάζοντας καταστάσεις, άνευ λόγου και αιτίας.

Εδώ κατάφερε η l.Kyveli να κουμαντάρει και να βολτάρει τον Jimmy και να περνάνε μια χαρά.
Εσύ έχεις προκαλέσει τον πανικό, πριν καν πάρεις ακόμη το σκυλί.

Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Η κυβέλη σου είπε ήδη τον τρόπο.
Ταίζοντας τα και κάνοντας τα φίλους σου.

Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κουμαντάρεις το θηρίο όπως το λές ίσως να το ξανασκεφτόσουν για το αν πρέπει να το πάρεις και αν μπορείς να τα καταφέρεις.

"Mad00lini όλοι στην ίδια χώρα ζούμε και με τα ίδια προβλήματα βγάζουμε τους σκύλους μας βόλτα. Και έχουμε μάθει να λειτουργούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες μερικές φορές, δεν εξολοθρεύουμε όμως ότι μας εμποδίζει στον δρόμο μας"
1000 thanks για αυτό και τα υπόλοιπα ποστσου

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το θηρίο μπορώ να το κουμαντάρω. Τα αδέσποτα δε μπορώ.

Τα έχω ταίσει και με δάγκωσαν.

Δε μπορώ να επιμένω για κάτι που είναι τελεσίδικο. Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα.

Βάλτε κι εσείς στο μυαλό σας ότι δε μπορεί όλα τα σκυλιά να έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αρνάκια ούτε όλοι οι άνθρωποι ικανοί να το καταφέρουν αυτό.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ρε παιδια ηρεμιστε. Πρωτα απο ολα ειμαστε ολοι off topic. Δευτερον δεν νομιζω να ειπε οτι θελει να κανουν ευθανασια στα αδεσποτα απλα να τα επερνε η φιλοζωικη. Δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο που θελει να προστατευψει την μελλοντικη της φιλη. Ουτε ειπε οτι τωρα που πηρα σκυλο θελω να παιθανουν ολα τα αδεσποτα. Απλα πριν παρει σκυλο δεν την ενοχλουσαν τα σκυλια αυτα. ΠΡΙΝ παρει σκυλο( και αφου ειδε οτι πηγαν χτες να ορμισουν σε ενα κουταβι). Τωρα ομως πρεπει να σκεφτει και την ευζωια του σκυλου της. Δεν γινεται οποτε βγαινει απο το σπιτι να αρχιζουνε σκυλοκαυγαδες. Δεν εχω κατι με τα αδεσποτακια το αντιθετο, απλα δεν θεωρω παραλογα τα λεγομενα της.
Θα ελεγα το θεμα να μεταφερθει γιατι δεν εχει καμια σχεση με το θεμα που ανοιχτηκε :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το πρόβλημα είναι μας επιτίθενται με το που ανοίξουμε την εξώπορτα της οικοδομής. Είναι κάτω από το σπίτι μας. Αν έμενα δύο σπίτια πιο κάτω κατά πάσα πιθανότητα να μην τα έγραφα όλα αυτα. Απλά έχουν γίνει κι επιθέσεις σε ανθρώπους και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα...Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου :)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Το πρόβλημα είναι μας επιτίθενται με το που ανοίξουμε την εξώπορτα της οικοδομής. Είναι κάτω από το σπίτι μας. Αν έμενα δύο σπίτια πιο κάτω κατά πάσα πιθανότητα να μην τα έγραφα όλα αυτα. Απλά έχουν γίνει κι επιθέσεις σε ανθρώπους και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα...Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου :)
Μαρμαρωμένα είναι τα σκυλιά και δεν θα είχες πρόβλημα αν έμενες δύο σπίτια παρακάτω?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πέραν αυτού, όλοι κολλάτε στο πρόβλημα τι θα κάνει το mad00lini το άσχετο που δεν ξέρει να κουμαντάρει το σκύλο.
Κανείς δεν κολλάει στο πρόβλημα με τις επιθέσεις σε μηχανάκια..Θέλετε να σας φέρω το σκισμένο τζιν και την απόδειξη από το φαρμακείο για το αντιτετανικό που έκανε ο άντρας μου; Δηλαδή προς θεού, να συνεννοηθούμε εδώ μέσα επιτέλους.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οταν ζεις σε περιοχη με αδεσποτα μαθαινεις με τον καιρο να τα κουμανταρεις.
Συνηθως τα περισσοτερα με μια φωνη αλλαζουν πορεια και δεν εχεις φοβο για
κατι αλλο. το να γαβγισουν απλα δεν πειραζει σκυλια ειναι και θα γαβγισουν.
Ειδικα αν τα ταιζεις που και που δεν νομιζω οτι θα σας πειραξουν. Τουλαχιστον
αυτο κανω εγω και μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.

Πιο πολυ φοβαμαι τα δεσποζομενα που τα βγαζουν χωρις λουρι παρα τα αδεσποτα
που υπαρχουν την γειτονια μας.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα πήγαινα από άλλο δρόμο. Λογικό μάλλον. Προστατεύουν συγκεκριμένη περίμετρο και πόρτα..
Πάλι στη λεπτομέρεια κόλλησες, την υποθετική. Το πρόβλημα το αγνοείς πλήρως.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μα τι σοι επιθεση εκαναν στο κουταβι,εγω δεν εχω καταλαβει ακομα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παντως κι εμας οποτε παμε σε ενα συγκεκριμενο μερος να παρουμε φαι για το σπιτι με το αγορι μου ειναι ενα σκυλι εκει που οποτε ακουει τον θορυβο που κανει το αμαξι μας κυνηγαει μεχρι το φαναρι και μπαινει μπροστα απο το αμαξι και γαυγιζει αγρια και δεν μας αφηνει να προχωρισουμε αλλα την αλλη φορα ειχα βγει εξω απο το αμαξι το επιασα απο το κολαρο, του μιλαγα γλυκα και το πηγα στην ακρη του δρομου και το κραταγα εκει και δεν εκανε ουτε μια κινηση να με δαγκωσει (αλλα δεν φοβομουνα κι ολας και το καταλαβαινε αυτο το σκυλι). Ηταν πολυ ημερο απλα μαλλον καποτε θα το ειχε χτυπησει καποιο αμαξι και του εχει μεινει τραυμα. Μηπως mad00lini ειχε χτυπησει καποιο απο τα σκυλια ενα μηχανακι και γι αυτο ορμανε στα μηχανακια?? Με ενηλικα σκυλια που πανε βολτα στην περιοχη πως τα πανε? Ειναι ακριβως εξω απο την πορτα σου??

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97