Επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
4 μέρες σε επαρχία που προβλέπει πρόστιμο έως 100.000 ευρώ δεν ειδα ούτε ΕΝΑ ... μόνο στην έκθεση 3-4 παλιο-ροτβάιλερ ... :D :D νομίζω Γάλλοι τα είχαν ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ πάντως φόρεσα φίμωτρο στο κανίς μου μπαίνοντας στο καράβι για Νάξο (καθώς υποχρεούμαι υποτίθεται από την εταιρεία) μη φάει κανάν άνθρωπο, όχι τίποτε άλλο :)D) και γέλαγε ο κόσμος (και οι υπάλληλοι).

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Kαι εδω ηταν υποχρεωτικο το φιμωτρο. Υπηρχε η διαταξη στον ΚΟΚ. Πιστευω οτι ισχυει ακομα -δεν εχω παρακολουθησει αν εχουν γινει αλλαγες.Χωρις διακριση φυλης.

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
παιδια και στην ιταλια οι θεωρουμενες επικινδινες ρατσες πρεπει να το φορουν αλλα δεν το κανι κανεις!Επισις ασφαλιζουν τα σκιλια τους σε περιπτοσι που προκαλεσουν ατιχιματα σε τριτους για της επικινδινες ρατσες το ποσο ασφαλισις ειναι πολι μεγαλιτερο σε σχεσι με τις ιπολιπες ρατσες!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εκτός από τα ... μετρό και την USA πού έχετε δεί φίμωτρο σε σκύλους ?? Οχι σε έναν - γενικά !
Που εχω δει που εχω δει, α! στις επιδειξεις των στρατιωτικων σκυλων στην Ελλαδα!:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στο ελληνικό μετρό πάντως ούτε σε σκυλόκουτο μέσα δεν αφήνουν σκύλο

όταν φοράει φίμωτρο ο σκύλος μπορεί να γαυγίσει?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
στην γερμανία μένει ο αδελφός μου μόνιμα χρονια τώρα.
έχω παει αρκετες φορές, κεί ναι μεν δεν είδα αδέσποτα... αλλά και τα σκυλιά κυκλοφορούν με τα αφεντικά τους παντού..
ακόμα και στο μαγαζί του αδελφού μου εστιατόριο μπαρ υπήρχε περίπτωση να υπάρχουν ταυτόχρονα δύο τρία σκυλιά... κανένα με φίμωτρο... μερικά και χωρίς λουρί. όλα πληρως κονωνικοποιημένα και με συμπεριφορά ζηλευτή...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
στο ελληνικό μετρό πάντως ούτε σε σκυλόκουτο μέσα δεν αφήνουν σκύλο

όταν φοράει φίμωτρο ο σκύλος μπορεί να γαυγίσει?

Μπορώ να μεταφέρω το κατοικίδιό μου με το Μετρό;
Για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού, η μεταφορά κατοικίδιων ζώων, επιτρέπεται μόνο εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.
http://www.amel.gr/index.php?id=24

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μπορώ να μεταφέρω το κατοικίδιό μου με το Μετρό;
Για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού, η μεταφορά κατοικίδιων ζώων, επιτρέπεται μόνο εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.
http://www.amel.gr/index.php?id=24

ε τότε με δούλευε ο σεκιουριτάς επειδή για να δικαιολογηθώ του είπα ότι είμαι από επαρχία

συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια
η κοροιδία πάει φούλ

liajoe

Well-Known Member
Γιατι ένας "σκύλος εργασίας - police/army" (εδώ στην Ολλανδία)
δεν είναι "pet dog".

[ame="http://it.youtube.com/watch?v=pvDcZ3f_f1I&NR=1"]YouTube - police`s german shepherd bites man`s face[/ame]

Σε πολλες περιπτώσεις αυτό μπορεί να γίνει σε "ηπια μορφή"
απο οποιοδήποτε σκύλο.
Αλλά, όταν έχει "εκπαιδευτή"...καλύτερα να το σεβόμαστε.:)

Υ.Γ. Το θύμα τηφλώθηκε στο δεξί του μάτι.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ο σκυλος δυσανασχετει ηδη οταν του χτυπαει <<χαιδευτικα>> το κεφαλι και μετα παει και πιανει το κεφαλι με τα 2 χερια και βαζει την μουρη του απο πανω του και ειναι και αγνωστος ε, δεν χρειαζεται ο σκυλος να ειναι αστυνομικος για να κανει το παραπανω

Last edited:

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
ο σκυλος δυσανασχετει ηδη οταν του χτυπαει <<χαιδευτικα>> το κεφαλι και μετα παει και πιανει το κεφαλι με τα 2 χερια και βαζει την μουρη του απο πανω του και ειναι και αγνωστος ε, δεν χρειαζεται ο σκυλος να ειναι αστυνομικος για να κανει το παραπανω
αρα ποιανου ειναι το λαθος? του ανθρωπου που την πατησε η του εκπεδευτη-αστυνομου που προφανος δεν προειδοποιησε τον ατυχο ανθρωπο?

κανενας σκυλος δεν ειναι ρομποτ αλλα για τις περιπτωσεις που ξεφευγουν (ακοπα και τα Κ-9) ισως τα ποιο σωστα εκπεδευμενα πρεπει ο εκπεδευτης τους-συναδελφος τους- να ξερει και να προειδοποιει τον αμαθο κοσμο που απο την μια τον αφηνει προφανος με την αδεια του και ολο χαρα οπως φενετε στο βιντεο να τον χαιδεψει μην εχοντας καταλαβει οτι ο σκυλος του την συγκεκριμενη στιγμη δεν θελει!!

το λαθος ειναι ανθρωπου (εκπεδευτη) και μονο!!

Υ.Γ
αν και το Γ.Π ουτε γριλισε προφανος ουτε τιποτα απλα ορμιξε τεσπα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα!!

orbital

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2008
72
0
φανταζομαι πως ειναι του εκπαιδευτη. ο ασχετος δημοσιογραφος επρεπε να ενημερωθει οτι ο συγκεκριμενος σκυλος δεν ειναι πετ.
βεβαια καλο θα ηταν να μπορουσε ολος ο κοσμος να διαβαζει τα σημαδια των ζωων.
ας πουμε εδω: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=9sIm3uc3GIE"]YouTube - Cat Fight! Reporter Babe Mauled by Cute Kitty[/ame]

κανει μπαμ οτι το ζωακι δεν.. θελει αλλα ο δημοσιογραφος ειναι.. αποφασισμενος. δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα για τις γατες για να καταλαβεις οτι δε γουσταρει και οτι σε προειδοποιει. με τους σκυλους φυλακες, πολλες φορες το ζητημα δυστυχως ειναι λιγο.. πιο περιπλοκο καθως ενδεχεται ο σκυλος να ειναι εκπαιδευμενος να ειναι υπερβολικα ηρεμος μεχρι να εκλαβει μια κινηση ως κινδυνο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
kai se teλική ανάλυση για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα.... επειδή είμαι απ'ο την ίδια πόλη που ο συμφορουμίτης έθεσε το ζήτημα... δεν νομίζω να ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι ενάντια στα ζώα και τους φιλόζωους.΄΄΄΄ και ακόμα υπάρχει μέριμνα ζώων στην συγκεκριμένη πόλη... έχω δει αγκελίες τησ και προμηθεύεται τροφές για τα φιλοξενούμενα ζώα από το ίιο petshop me to dik;o moy....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog