κάντε μια καταγγελία στον δήμο και θα δείτε λύση που θα βρει αμέσως
AAAAAXAXAXAXAXAXAXAXA
δήμος στρασβούργου? ή δήμος μούτσιος?
εισαι πολυ σκατοπαιδο τελικα!σωστή
.Ου ! αυτο γινεται συνεχεια .Νιωθω αρχοντας απο την πολυ υπηρεσια που μου προσφερουν!Ο καθε δημος θα σκεφτει την ευκολοτερη λυση για νε ξεμπερδευει.Ευθανασια.Δεν λυνεται ομως το προβλημα με αυτο.Κουκουλωνεται απλα.Τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης τους εκλέγουμε με την ψήφο μας για να μας υπηρετούν και όχι για να είμαστε σφουγγοκωλάριοι τους
Στην Γαλλια καποιες''επικινδυνες''ρατσες επιβαλλεται να φορουν φιμωτρο .Νομιζω και σε αλλες χωρες της Ευρωπης.Πού στην Ευρώπη κυκλοφορούν τα σκυλιά με φίμωτρο ??
Μεσ'το μετρό μεγάλες ράτσες κυκλοφωρούν με φίμωτρο.Στην Γαλλια καποιες''επικινδυνες''ρατσες επιβαλλεται να φορουν φιμωτρο .Νομιζω και σε αλλες χωρες της Ευρωπης.
εγώ μιλάω για Γερμανία όχι για Ελλάδαναι αλλά ο νόμος υπάρχει μάλλον για να λύνει το πρόβλημα όταν κανα σκυλί δαγκώνει κάποιον.
Δηλ. "γιατί δεν του φόραγες φίμωτρό?" πλέρωστε τώρα.
οπότε αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα δεν του φοράς καθόλου.
σαν το κράνος στην δουλειά. δεν σου λένε τίποτα αν δεν το φοράς και δεν χτυπήσεις. αμα χτυπήσεις όμως σου λένε δεν φόραγες κράνος δεν πληρώνεσαι...
Με τα αδέσποτα τι κάνουν επι το πλείστον στην υπόλοιπη ευρώπη?
(μου αρέσει το υπόλοιπη ευρώπη γιατί μου θυμίζει ότι είμαστε και εμείς με ευρος πέους)
σε αρκετες χωρες και πολιτειες των ηπα καποιες ρατσες υποχρεωτικα κυκλοφορουν με φιμωτρο ενω αλλες απαγορευονται. σε περιπτωση μη συμμορφωσης με το νομο (οχι σε περιπτωση δαγκωματος, εκει την εχεις κατσει τη βαρκα ) η τιμωρια οπως θα δεις παρακατω μπορει να ειναι απο χρηματικο προστιμο μεχρι να σου παρουν τον σκυλο ή ακομα και φυλακιση.ναι αλλά ο νόμος υπάρχει μάλλον για να λύνει το πρόβλημα όταν κανα σκυλί δαγκώνει κάποιον.
Δηλ. "γιατί δεν του φόραγες φίμωτρό?" πλέρωστε τώρα.
οπότε αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα δεν του φοράς καθόλου.