οκ, μετα τις 12 εμεις, εαν δεν βρεχειΓαλάζια κ λοιποί που μπορείτε να έρθετε, τα λέμε εκεί κατά τις 11-12.
οκ, μετα τις 12 εμεις, εαν δεν βρεχειΓαλάζια κ λοιποί που μπορείτε να έρθετε, τα λέμε εκεί κατά τις 11-12.
Ευχαριστω για την ενημερωση Chow!!!Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους και να συνεννοηθείτε. Οι περισσότεροι έχουν εθελοντές που πάνε και παίρνουν τις δωρεές ή μπορείς μετά από συνεννόηση να τα πας εσύ. Για παράδειγμα είναι η 'Αγάπη' στην Πυλαία (παρεπιπτόντως αντιμετωπίζουν και προβληματα αυτό τον καιρό ... και απο θέμα εθελοντών, αλλά και με το δήμο Πυλαίας), ο Σαμαράς στην Περαία και διάφορα άλλα. Αν ψάξεις στον γούγλη, θα βρεις αρκετά.
...ξερω εγω τι λεωμάλλον να στρώσεις τα χαλιά!!!!
Ναι, ναι, γιατι είναι μαθημένο στα πούπουλα το κοριτσάκι μας.....μάλλον να στρώσεις τα χαλιά!!!!
για την ακρίβεια .......το κόκκινο χαλί της υποδοχήςΝαι, ναι, γιατι είναι μαθημένο στα πούπουλα το κοριτσάκι μας.....
Κι εγώ νομίζω ότι θα το πιάσει πολύ εύκολα το θέμα του κατουρήματος..... θα βοηθήσει λίγο κι ο πλακουτσωμούρης γιατι θα τον αντιγράφει οπότε θα το καταλάβει..... επίσης ξέρω απο τοτε που συγκατοικούσε με το Γκογκόλ, τον Πάτροκλο και το Φρέντο, ότι κανένας απο τους τέσσερις δεν κατούραγε/έχεζε στο κλειστό μέρος το σκεπαστό οπου κοιμόντουσαν, όλα βγαίνανε στο αυλιδάκι απ'εξω για τις ανάγκες τους..... οπότε νομίζω ότι έχει γίνει ο διαχωρισμός στο μυαλό της (εκεί που κοιμάμαι δεν κατουράω....).χαχαχαχαχα δεν νομίζω, η Τiny είναι ήδη 1,5 έτους και πιστεύω ότι θα καταλάβει αμέσως που πρέπει να λερώσει. Ετσι και αλλιώς φαντάζομαι ότι θα κάνετε πολλές πολλές βόλτες μαζί με τον χοντρούλι
δεν χρειάζεται να σου το ξαναπώ αλλά η σκυλίτσα είναι σκέτη γλύκα!!!!
παρ΄όλο που μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα,αν δεν είχα τα δικά κολόπαιδα θα την έπαιρνα εγώ!
.........σας ζηλεύω
ναι τωρα που το ξανασκεφτομαι θα παθει "μητρικα"(που λεει και η μαμα μου)αν την πλυνω με το λαστιχο και την παω βρεγμενη σπιτι...θα πρεπει να κουβαλαω και πιστολακι και χτενες και τον τρυφων σαμαρα μαζικριμα και ηθελα να δει πολλα σκυλια μαζεμενα μπας και συνηθισει λιγο...οποιος λοιπον ειναι προθυμος ας ερθει να με μαζεψει απτο βενζιναδικο αν τελικα πραγματοποιοηθει το σουαρεεγω σημερα θα παω να παρω τα δωρα μου...Maltezzzz τα παιδιά που έχουν ξαναπάει, φαντάζομαι οτι θα συναντηθούν κατευθείαν στο καταφύγιο.... κανόνισε με κάποιον να σε συναντήσει στο βενζινάδικο (είναι πολύ κοντά απο κει).
Αν σκοπεύεις να φέρεις το μαλτεζάκι να σε προειδοποιήσω ότι δεν θα είναι πλέον άσπρο όταν θα φύγει απο κεί και μάλλον δε θα θέλεις να ξέρεις ακριβώς τι θα έχει πάνω του..... (και η Blue της Noela δεν ήταν και πολύ Blue και επρεπε να ξεπλυθεί για να μπει στο αυτοκίνητο).