Αχ μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα ειμαι ατυχος... μενω στην θεσσαλονικη και που να ερθω στην Αθηνα:lloroso::lloroso::lloroso:
oooooopssss...... sorryyyy..... δεν έχουμε προλάβει να διορθώσουμε όλα τα "λάθη" του σαϊτ....(το ''manchester terrier'' ειναι ''τυπου'' )
Αχ και μένα μες στην καρδιά μου μπήκε αυτό το σκυλί.... μιλάμε έψαχνε αγκαλιές συνέχεια!!! Μόλις έφεγε απο τον έναν, πήγαινε στον άλλον!!!! Απίστευτη!!!! (τώρα να σου πω ότι το σκέφτηκα κι εγώ να την πάρω.... ). Τι καλόβολο πλάσμα...ελα ρε συ τυχερη η μπεμπα! θα λες κι εσυ "ΤΑ-ι-νυυυυ, που ειναι η τΑ-ινυυυ??"
(εμενα μου αρεσε πολυ η ξανθια σκυλιτσα που υιοθετηθηκε εικονικα ...απο χθες την σκεφτομαι..μηπως να υιοθετηθει και αληθινα να σταματησω να την σκεφτομαι?)
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!Η Tiny θα ερθει σπιτι τελικα
Κι εμάς μας άρεσε πολύ η Τάινυ, σε κάποια φωτο είναι και ο γιος μου που την κρατάει...μετά βέβαια βρήκαν την ξανθούλα και πάθανε πλάκα και τα δύο, την είχανε αγκαλιά όλη την ώρα!ελα ρε συ τυχερη η μπεμπα! θα λες κι εσυ "ΤΑ-ι-νυυυυ, που ειναι η τΑ-ινυυυ??"
(εμενα μου αρεσε πολυ η ξανθια σκυλιτσα που υιοθετηθηκε εικονικα ...απο χθες την σκεφτομαι..μηπως να υιοθετηθει και αληθινα να σταματησω να την σκεφτομαι?)
...Σαν τον ΄Αρη που του φοράμε κουδουνάκι για να μην τον πατήσουμε ...ξέρεις τι είναι να σηκώνεσαι αγουροξυπνημένος στις έξι και αυτός, που ξέρει ότι θα βγει βόλτα και κατουριέται,να μπλέκεται στα πόδια σου?Η
Το σκυλακι το ειχα γνωρισει και παλια αλλα χθες, ο χαρακτηρας του με κερδισε 100% ...φαινεται σουπερ με ανθρωπους , σκυλια , γατες ...ειναι αρκετα μικροσωμη ωστε να μην ''ενοχλει'' αλλα οχι τοσο μικρη που να την ''χανεις'' ή να την εχεις στο νου σου συνεχεια.
...Σαν τον ΄Αρη που του φοράμε κουδουνάκι για να μην τον πατήσουμε ...ξέρεις τι είναι να σηκώνεσαι αγουροξυπνημένος στις έξι και αυτός, που ξέρει ότι θα βγει βόλτα και κατουριέται,να μπλέκεται στα πόδια σου?
Ενώ πριν σηκωθούμε λέμε "Αρη", ακούμε το κουδουνάκι και μετά κατεβαίνουμε απ΄το κρεβάτι
Χαχαχα, θεϊκό!!...Σαν τον ΄Αρη που του φοράμε κουδουνάκι για να μην τον πατήσουμε
Κι εγώ έφευγα με βαριά καρδιά στην αρχή. Μετά όμως άρχισα να μαθαίνω και τα ευχάριστα. Είδα σκυλιά να υιοθετούνται και να δίνουν μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους που τα έβαλαν στη ζωή τους.....συχνά ερχονται φωτογραφίες με πανευτυχή σκυλιά μεσα σε αγκαλιές, πάνω σε καναπέδες, ή που τρέχουν σε γρασίδια...Έφυγα με ένα ψυχοπλάκωμα από το καταφύγιο, βλέποντας όλα αυτά τα σκυλιά στα αζήτητα + 2 τηλέφωνα που πέσανε όση ώρα ήμουν εκεί.
Αν θέλεις να βοηθήσεις, υπάρχουν αρκετά σωματεία και στη Θεσσαλονίκη που χρειάζονται βοήθεια. Όχι μόνο υλική, αλλά και άτομα να βοηθάνε στα καταφύγια. Όρεξη και θέληση να υπάρχει!Αχ μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα ειμαι ατυχος... μενω στην θεσσαλονικη και που να ερθω στην Αθηνα:lloroso::lloroso::lloroso:
Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους και να συνεννοηθείτε. Οι περισσότεροι έχουν εθελοντές που πάνε και παίρνουν τις δωρεές ή μπορείς μετά από συνεννόηση να τα πας εσύ. Για παράδειγμα είναι η 'Αγάπη' στην Πυλαία (παρεπιπτόντως αντιμετωπίζουν και προβληματα αυτό τον καιρό ... και απο θέμα εθελοντών, αλλά και με το δήμο Πυλαίας), ο Σαμαράς στην Περαία και διάφορα άλλα. Αν ψάξεις στον γούγλη, θα βρεις αρκετά.Και πως μπορω να βοηθησω; πχ.οικονομικα,να δωσω τροφες κτλ.;