Εξυπνάδες που ακούμε για τα σκυλιά μας!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Eγώ δεν ακούω τίποτα απο περαστικούς.Απο φίλους αρκετά:D, αλλά τα λένε με αγάπη... "σκύλος είναι αυτό?" "Μη το κυκλοφορείς έτσι, βάλτου φίμοτρο" "Αυτό έτσι μένει?" κλπ:maria:

happydreamer

New Member
29 Απριλίου 2010
3
0
42
korydallos
Ερώτηση ιδιοκτήτη Γερμανικού ποιμενικού μαντρωμένου σε αυλή μονίμως: Κανισάκι είναι?
Απάντηση δική μου: όχι, κοκόνι
Απάντηση δική του: Α έχω κι εγώ ένα τέτοιο, αυτά γίνονται διαόλοι
δεν υπάρχει!!!!

Και εμένα όταν με ρωτάνε αν ο Ντάρκο δαγκώνει/ορμάει απαντω "όχι μόλις τον τάισα"!!!!

Last edited by a moderator:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Συνηθως είναι παιδακια που έχουν βαρεθει το παιχνίδι τους και το πιο "ουαου" ερεθισμα στον κοσμο τους είναι ο σκύλος που περνάει..
Εμενα τη Lora μου την λενε "τραγο" λόγω του ότι έχει μαλάκια κατω απο το πιγούνι της, όπως οι τράγοι.
Αυτο που κάνω είναι να τους πειθω ότι ο σκύλος καταλαβαίνει. Λέω λοιπον στη Lora : Lora ακουσες τι είπε το παιδάκι; (η Lora ξέρει τι είναι "παιδάκι" κι εκείνη γυρναει και το κοιτάει στωικα-συνηθως έτσι κοιτάει η Lora ). Τα περισσοτερα ψαρωνουν και λένε : Ωχχχχ! Καταλαβαίνει !!!
Και τοτε τους λέω ότι : "Κι αυτό που είπες πριν το καταλαβε, αλλα ξέρει ότι είσαι μικρος και καταλαβαίνει ότι ακομα δεν ξέρεις.."
Τα περισσοτερα τσιμπανε "Α, ναι;;"
Δεν με ενδιαφερει τόσο που λένε τη Λορα τραγο. Με ενδιαφερει περισσοτερο αυτα τα παιδια να μαθουνε να αγαπανε τα ζωα και να μην τα θεωρουν κατώτερα..
Τωρα για τους ενήλικες.. καμμενο χαρτι! Αγνόησε τους!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Eγώ δεν ακούω τίποτα απο περαστικούς.Απο φίλους αρκετά:D, αλλά τα λένε με αγάπη... "σκύλος είναι αυτό?" "Μη το κυκλοφορείς έτσι, βάλτου φίμοτρο" "Αυτό έτσι μένει?" κλπ:maria:
Απο φιλους δεν εχω προβλημα γιατι οπως ειπες κ εσυ τα λενε με αγαπη και ξερω οτι δεν θελουν να με προσβαλλουν, το λενε για πλακα. Αλλα απο περαστικους και αγνωστους δεν μπορω να το ανεχτω! Προσπαθω να μην δινω σημασια αλλα οπως και να το κανουμε δεν γινεται να τους αγνοησεις! Τις περισσοτερες φορες οταν λενε κατι και δεν εχω ορεξη να απαντησω τους βριζω απο μεσα μου! Ξερω δεν ειναι και το πιο "ωριμο" πραγμα να τους ξεσυνεριζεσαι αλλα θα σκασω!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Απο φιλους δεν εχω προβλημα γιατι οπως ειπες κ εσυ τα λενε με αγαπη και ξερω οτι δεν θελουν να με προσβαλλουν, το λενε για πλακα. Αλλα απο περαστικους και αγνωστους δεν μπορω να το ανεχτω! Προσπαθω να μην δινω σημασια αλλα οπως και να το κανουμε δεν γινεται να τους αγνοησεις! Τις περισσοτερες φορες οταν λενε κατι και δεν εχω ορεξη να απαντησω τους βριζω απο μεσα μου! Ξερω δεν ειναι και το πιο "ωριμο" πραγμα να τους ξεσυνεριζεσαι αλλα θα σκασω!
Σε ότι λες έχεις απόλυτο δίκιο και στο ξαναλέω δεν κρατάω το στοματάκι μου κλειστό.... Και εγώ εκνευρίζομαι και έχω πει τα απίστευτα αλλά στην τελική??? Ποιός χαλίεται??? Εσύ εγώ ή οι άλλοι είπαν την μ@@@@ τους και είναι μια χαρα! (Τα λέω σε σένα να τα ακούω και εγώ.....)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Elli μου σιγουρα εμεις ειμαστε οι μονοι που χαλιουνται και εκνευριζονται! Αλλα πως να το κανουμε! Υπαρχουν μερες που και εμεις δεν ειμαστε και στην καλυτερη ψυχολογικη κατασταστη, λες να βγαλεις τον σκυλο σου μια βολτα να ξεσκασετε λιγο και οι δυο και εμφανιζεται ενας οι και περισσοτεροι μ@^#* και σε κανουν ακομα πιο εξω φρενων! Ε δεν γινεται! Ανθρωπος ειμαι κ εγω!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Στο ξαναλέω εγώ να δείς τι έχω πεί κατα καιρούς.... και τι έχω πράξει επίσης!!!!! Αλλά το φιλοσόφησα!!!!! ρε δεν πατε να ..... όλοι??? εμείς να είμαστε καλά!!!!! (επαναλαμβάνω στα λέω εσένα να τα ακούω και εγώ)!!!!!!!!!!!!!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
εγώ με το μαλτεζ να δεις φίλη μου τί ακούω!!!!Που έχει και πιο χαζοχαρούμενη φάτσα!!Στον άντρα μου όμως δεν λένε τίποτα!!Αρα εμάς θέλουν να πειράξουν και όχι τα σκυλιά!!Εγώ πάντως κάνω πλάκα με όλους και δεν χαλιέμαι!Σιγά μην χαλαστώ για τους ηλίθιους!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εγώ πάλι minpinkiller αν σε συναντουσα στον δρομο... θα έλεγα
πωπω τι ωραιοσκυλακι... τι ηλικια έχει...? κουκλί να σου ζήσει... πως το λενε...? killer???????
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πετρο, και η Ζηνα εχει το ιδιο ονομα με την περιφημη Ζηνα, την αγρια βασιλισσα της ζουγκλας!!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
- Τί μάρκα είναι?

- Τρώει?

-"Κανίς είναι?:eek:
"'οχι, κοκόνι είναι"
"Α! κοκόν":D

Στη διάρκεια της βόλτας μας είμαστε σε πεζοδρόμιο χωρίς πλάκες χώμα που ο τύπος το έχει κάνει προέκταση της αυλής του δεντράκια στη σειρα(καλό αυτό) και πασαλάκια δεμένα μεταξύ τους με σύρμα, να είναι βραδυ και να σκοτωθείς. Ο Φοίβος "συνομιλεί" με γείτονα σκυλάκο και εγώ με την ιδιοκτήτριά του και εκείνη την ώρα βγαίνει ο τύπος φουριόζος από την αυλή. "Α!" λέει "είμαστε αναγκασμένοι να μαζεύουμε τα σκατά των σκύλων." "Κύριε" του λέω "εγώ τα μαζεύω". "Ναι ου" μου λέει κοροϊδευτικά. Δεν του απάντησα. Αμέσως μετά στρέφεται στον άλλο σκυλάκο και λέει " Αυτός είναι δικός μας ο χιονούλης μας":eek:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
"Α!" λέει "είμαστε αναγκασμένοι να μαζεύουμε τα σκατά των σκύλων." "Κύριε" του λέω "εγώ τα μαζεύω". "Ναι ου" μου λέει κοροϊδευτικά. Δεν του απάντησα. Αμέσως μετά στρέφεται στον άλλο σκυλάκο και λέει " Αυτός είναι δικός μας ο χιονούλης μας":eek:

Ο Χιονούλης δεν κάνει κακάκια, κάνει λουλουδάκια προφανώς.....

Εμένα με ρώτησαν χτες αν είναι Κανίς!!!! Το Μαύρο Ρώσσικο των 65 κιλών (στεκόταν μερικά μέτρα πιο κει πίσω από μία περίφραξη που του έφτανε μόνο μέχρι το στήθος). Νόμιζα έκανε πλάκα, και ρωτάω: "Σου μοιάζει για κανίς; "
"ΕΕεεε, ξέρω, 'γω ...Λίγο." απάντησε.
"Για πήγαινε πες του το αυτό στα μούτρα του!" είπα γελόντας.

Έχουν πλάκα αυτοί που ξέρουν μόνο 4 ράτσες (Κανίς, Λυκόσκυλο, Πικενουά, Κόκερ) και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο κάθε σκύλος που βλέπουν να είναι μία από αυτές!

Δούλεμα ήθελε κανονικά ! "ΠΩΣ το κατάλαβες!; Ναι Κανίς είναι! Ξέρεις από σκύλους βλέπω! Βέβαια δεν είναι τελείως καθαρόαιμο, είναι διασταύρωση με αρκούδα."

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Έχουν πλάκα αυτοί που ξέρουν μόνο 4 ράτσες (Κανίς, Λυκόσκυλο, Πικενουά, Κόκερ) και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο κάθε σκύλος που βλέπουν να είναι μία από αυτές!
ενστασις τώρα μάθανε και τα λαμπραντορ, αφού τα μισά ημίαιμα λαμπραντορ αίματα έχουνε.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ από φυλές δεν ξέρω, αλλά έχει φάση ο τρόπος που ρωτάνε. Ειδικά όταν με ρωτάνε "τρώει?" θέλω να απαντήσω, "όλο το φαΐ του":D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
:) :) :)
Ημουν στην λαική μια μέρα και πέρασα απο μια στάση λεωφορείου για να δω ένα πάγκο με πορτοκάλια. Ηταν μια μητέρα με τα δύο της παιδία και περιμένανε το λεωφορείο.
"Στο δ!#@!ο πια, ησυχία δεν έχουμε με αυτόυς τους κόπρους!" Μάλλον φοβήθηκε το σκυλί (ούτε που την κοίταξε η δικιά μου)
Γυρνάω την κοιτάω, κοιτάω τα παιδιά που το ένα χτύπαγε το τζαμάκι της στάσης με ένα ξύλο και το άλλο προσπαθούσε να ανεβεί πάνω της για κάποιο λόγο. Δίνω εντολή στο σκύλο να κάτσει και της λέω... "Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις παιδιά, μακάρι να μας ακούνε σαν τα σκυλιά"
Έκανε μια κίνηση με το χέρι -που είναι η μύγα οέο?- και δεν είπε κουβέντα.

Χθες στο πάρκο ήταν ένας γέρος και μου έκανε παρέα. Είδε απο μακρυά μια κοπελα με το σκύλο της και μου λεέι τι ειναι αυτό? Του λέω American Staffordshire τεριέρ... "ΟΟΟΟ Αμερικάνικο ε?" :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ από φυλές δεν ξέρω, αλλά έχει φάση ο τρόπος που ρωτάνε. Ειδικά όταν με ρωτάνε "τρώει?" θέλω να απαντήσω, "όλο το φαΐ του":D
Όταν κάτι γιαγιάδες με τα εγγόνια τους τους λένε μακριά θα σε φάνε και μετά με ρωτάν αν τρώνε απαντώ "μόνο γιαγιάδες, παιδάκια δεν γουστάρουν"

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
- Τί μάρκα είναι?
toyta
- Τρώει?
έχει προτίμηση στους βλάκες γι'αυτο σου προτείνω να εξαφανιστείς πριν αφήσω το λουρί
-"Κανίς είναι?:eek:
"'οχι, κοκόνι είναι"
"Α! κοκόν":D
Η γνωστή σε όλους μας ράτσα κοκόν βεβαίως βεβαίως
εμένα προχθές πέρασε ένας πατέρας με το γιό του (14?15?ποσο να τανε?) με το αμάξι και είχε βγάλει ο γιος το κεφάλι απ'εξω και κοιτούσε το σκύλο και γέλαγε.Τι γελάς βρε μ**άκα να πούμε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν