Εξυπνάδες που ακούμε για τα σκυλιά μας!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Εχω τα νευρα μου και ζηταω την συμπαρασταση σας! :bull:
Ειλικρινα εχω βαρεθει τα σχολια των περαστικων οταν πηγαινω βολτα με τον Κιλλερ...Το τι ακουνε τα αυτια μου δεν περιγραφεται! Η πιο κοινη αναφωνιση ειναι "Αχ κοιτα! Τσιουαουα!!", ο Κιλλερ βεβαια ειναι μινι πινσερ αλλα φυσικα δεν μπορω να τους κατηγορησω επειδη δεν γνωριζουν την ρατσα και ο,τι πιτσιρικι βλεπουν το αποκαλουν τσιουαουα. Το προβλημα μου ειναι οι "εξυπνακιδες" που στην ουσια προσπαθουν να προσβαλλουν εμενα παρα τον σκυλο, αφου φυσικα ο σκυλος δεν μπορει να καταλαβει τι λενε και τους γραφει κανονικοτατα. Σχολια οπως "Κοιτα! Ενα ποντικι με λουρι!", "Καλα αυτο μια κλωτσια το εχω!", "Αν το κλασω θα πεθανει", "Με μπαταριες δουλευει?", "Αυτη τωρα νομιζει οτι εχει σκυλο?" και αλλα παρεμφερη ειναι καθημερινοτητα για μενα...Αν εχω κεφια θα απαντησω αναλογως αλλα πλεον η αδιαφορια πιστευω πως ειναι ο,τι καλυτερο μπορω να κανω...Αυτο που με νευριαζει ειναι που στην ουσια τα λενε για να τα ακουσω ΕΓΩ!
Ενταξει δεν λεω...και φιλοι μου κανουν παρομοια σχολια αλλα ξερω οτι ειναι ανθρωποι που αγαπανε τον σκυλο μου και δεν τα λενε με κακεντρεχεια. Και εγω τον λεω αρουραιο, αλλα εννοειται πως δεν ειναι το ιδιο οταν το λεει ενας αγνωστος στον δρομο! Και φυσικα ειναι περισσοτερο ενοχλητικος ο τροπος που το λενε παρα οι λεξεις που χρησιμοποιουν.

Αυτα ηταν τα παραπονα μου...Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω πως μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε. :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω σιγουρα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχω μινι πινσερινα εδω και τρια χρονια. Υπομονη, θα το συνηθισεις.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
δηλαδή εγώ τι να πω που οταν τα βγαλω βολτα, ειδικα τον μπρουνο τον λενε γαιδουρι...?
δεν πειραζει γραφτους..... δεν ξερουν δεν ρωτησαν δεν θα μαθουν ποτε τι σημαινει πιντσερ....
ενας γιγαντας σε σωμα μικρου παιδιου!!!!

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Μην τους κάνεις το χατίρι και χαλιέσαι, κομπλεξικοί άνθρωποι είναι, βάζω στοίχημα ότι αν έχει τύχει και τους απάντησες καταλλήλως το βούλωσαν κι έφυγαν. Δεν είναι να τσατίζεσαι, αν το σκεφτείς λογικά μάλλον θα στεναχωρεθείς για λογαριασμό τους...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην δίνεις καμία σημασία! Φυσικά στο λέει κάποια που δεν κρατάει και το στοματάκι της κλειστό.... Μπορεί η δικία μου να μην είναι τόσο μικροσκωπική αλλά μικρόσωμο είναι έχω ακούσει και εγώ διάφορα! Την ζαχαρένια σου χαλάς!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Και εγω 2 χρονια τον εχω αλλα δεν συνηθιζονται τα ατιμα τα σχολια! Καθε φορα γυρναω σπιτι με απιστευτα νευρα!
GRDANE αυτο ξαναπες το για τα πιντσερ! Φανταζομαι ομως και τα δικα σου τα αυτακια τι ακουν!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Όλοι ακούμε βλακίες στον δρόμο. Καλώς ήρθες στο κλάμπ!
Εμένα και κατσίκα τον έχουν πει.
Άσε μια φορά που μια γριά μας ακολουθούσε για πολύ ώρα για να τον παρατηρεί και ξεκαρδιζόταν στα γέλιο σ' όλο τον δρόμο!!!! Δεν έλεγε κάτι, απλά τον έδειχνε και γέλαγε, λες κι έβλεπε επιθεώρηση!

Αμαν πια! αν στο χωριό τους δεν έχουν ξαναδεί καθαρόαιμο, εγώ ΤΙ ΦΤΑΙΩ;
Σε καταλαβαίνω, γλυκιά μου. Σε καταλαβαίνω ΠΟΛΥ!
Κουράγιο.
Σκέψου κι εσύ καμιά αστεία ατάκα, μπας και το γυρίσεις στον χαβαλέ πχ:

"Όταν μεγαλώσει και γίνει Ντόμπερμαν να δούμε αν θα τον κοροϊδεύετε!!!"

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ πάντως που λέω κατα καιρούς κακιούλες για τα μινι σκυλιά (εχω ιδιαίτερη έφεση στα κακομαθημένα), προσφέρομαι να έρθετε να με βρίζετε όλοι μαζί να εκτονωθείτε!:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
"Όταν μεγαλώσει και γίνει Ντόμπερμαν να δούμε αν θα τον κοροϊδεύετε!!!"
Χαχαχα! Σωστη! Οταν απανταω συνηθως κατι τετοιο λεω γιατι δεν θελω να βρισω. Οταν εκεινος ο...αντε μην τον χαρακτηρισω ειπε "Αν το κλασω αυτο θα πεθανει" του ειπα "Εσυ και βουβαλι θα σκοτωνες με αυτο τον τροπο!". Φυσικα καταλαβε την βλακεια που εκανε και εσκυψε το κεφαλι και εφυγε.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ο κάθε κομπλεξικός εξυπνάκιας που δεν μπορεί να την πει στη γυναίκα/στην γκόμενα/στην πεθερά/στον εργοδότη του κλπ, προσπαθεί να το παίξει ξύπνιος σε μια κοπέλα.
Η απάντηση μου θα ήταν: Ζόρια ε;; Περαστικά σου, μεγάλε ;-)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
"Εσυ και βουβαλι θα σκοτωνες με αυτο τον τροπο!".
Χαχαχα!Τρελή απάντηση!!!!!1

Σιγά μην κάθεσαι να σκας!
Όταν τα λένε κοίτα τον σκύλο σου κι αν θες μίλα μαζί του...θα τα ξεχνάς όλα στην στιγμή!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ή μπορείς να τους λες: "Αλλος ένας τον κορόιδεψε και τώρα έχει μόνο τέσσερα δάχτυλα στο δεξί χέρι" ;-)

Κίλλερ!! Χαχαχ!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Όταν τα λένε κοίτα τον σκύλο σου κι αν θες μίλα μαζί του...θα τα ξεχνάς όλα στην στιγμή!
Αυτο κανω και με το που τον κοιταω κατευθειαν σκαω χαμογελο και σκεφτομαι οτι δεν θα εχουν ποτε την χαρα να τον ζησουν και να καταλαβουν περι τινος προκειται!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αυτο κανω και με το που τον κοιταω κατευθειαν σκαω χαμογελο και σκεφτομαι οτι δεν θα εχουν ποτε την χαρα να τον ζησουν και να καταλαβουν περι τινος προκειται!
Αυτό είναι το καλύτερο απ' όλα. Κι εγώ αυτό κάνω συνήθως και σκάνε αμέσως γιατί στην ουσία τους κοιτάζω με συμπόνια και σαν να τους λυπάμαι (που αλήθεια είναι!).

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
"Εσυ και βουβαλι θα σκοτωνες με αυτο τον τροπο!". .
θεάάάάά!!! αδιαφόρησε και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου! σίγουρα κάτι τους λείπει και δεν εννοώ μόνο το μυαλό...

και εγώ ακούω διάφορα του στύλ "αυτό δεν είναι σκυλί, κατσίκι είναι" ή να ρωτάει ο ένας "δαγκώνει?" και να απαντάει ο διπλανός του" τι να δαγκώνει ρε! δε το βλέπεις τι κοκαλιάρικο που είναι?"
άσχετο, αλλά καποιος μάλιστα με ρώτησε "τι μάρκα είναι?" ε, δεν κρατήθηκα "fiat punto" του απάντησα.. ελεος!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ερώτηση ιδιοκτήτη Γερμανικού ποιμενικού μαντρωμένου σε αυλή μονίμως: Κανισάκι είναι?
Απάντηση δική μου: όχι, κοκόνι
Απάντηση δική του: Α έχω κι εγώ ένα τέτοιο, αυτά γίνονται διαόλοι:D

Γέρος πλένει αυτοκίνητο, αυτός στο πεζοδρόμιο, εγώ στο δρόμο και μεσολαβεί το αυτοκίνητο.
Δαγκώνει? με ρωτάει. Μπα του λέω. Α μην απολυθεί και με δαγκώσει:D:D:D:D

Δεν πιστεύω να μην το είδατε το κτήνος στο αβατάρ:D:D:D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν