Όπως ειπα προσφατα, σε λιγο καιρο που η Ηρα θα γινει ενός ετους, σκεφτομαστε να ξεκινησουμε καποιο υποτυπώδες agility.
Ηδη υπαρχει ενδιαφερον από μια φίλη για συμμετοχη.
Πιστευω θα εχει πολύ ενδιαφερον να κανουμε μια μικρή θρακιώτικη ομαδούλα.
Προβληματιζομαι όμως για τον εξοπλισμο. Η πρωτη ιδεα ηταν να φτιαξω με προχειρα υλικα μερικα εμποδια.
Πέραν του ότι μου φαινεται ολιγον γυφτικο, δεν θα εχω την δυνατοτητα να μεταφερω τα υλικα σε άλλη εκταση, οπότε σκεφτομαι να αγορασω καποιον εξοπλισμό, τα εξαρτηματα του οποιου να αποσυναρμολογούνται και να μπορουν να μετακινηθουν ευκολα με αυτοκινητο.
Επισης πιστευω ότι ο ειδικος εξοπλισμος είναι πιο ασφαλης από τα μαδέρια και τις τσιμεντογωνιες.
Εχει κανείς καποια ιδεα από πού θα μπορουσα να παραγγειλω εντος Ελλάδας?
Από εξω θα βγει ο κούκος αηδονι με τα μεταφορικα.
Ποιος είναι ο πλεον βασικος εξοπλισμος για ξεκινημα?
Εχει καποιος φιλος υποψιν βιντεο και αρθρα για να παρω μια ιδεα?
Ευχαριστω
Αρης
Ηδη υπαρχει ενδιαφερον από μια φίλη για συμμετοχη.
Πιστευω θα εχει πολύ ενδιαφερον να κανουμε μια μικρή θρακιώτικη ομαδούλα.
Προβληματιζομαι όμως για τον εξοπλισμο. Η πρωτη ιδεα ηταν να φτιαξω με προχειρα υλικα μερικα εμποδια.
Πέραν του ότι μου φαινεται ολιγον γυφτικο, δεν θα εχω την δυνατοτητα να μεταφερω τα υλικα σε άλλη εκταση, οπότε σκεφτομαι να αγορασω καποιον εξοπλισμό, τα εξαρτηματα του οποιου να αποσυναρμολογούνται και να μπορουν να μετακινηθουν ευκολα με αυτοκινητο.
Επισης πιστευω ότι ο ειδικος εξοπλισμος είναι πιο ασφαλης από τα μαδέρια και τις τσιμεντογωνιες.
Εχει κανείς καποια ιδεα από πού θα μπορουσα να παραγγειλω εντος Ελλάδας?
Από εξω θα βγει ο κούκος αηδονι με τα μεταφορικα.
Ποιος είναι ο πλεον βασικος εξοπλισμος για ξεκινημα?
Εχει καποιος φιλος υποψιν βιντεο και αρθρα για να παρω μια ιδεα?
Ευχαριστω
Αρης