Γνώμη μου είναι πραγματικά να μην τα αγοράσετε έτοιμα. Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα. Ακόμα και τα εμπόδια που είναι και τα φτηνότερα. Σήμερα θα προσπαθήσω να πάρω φωτογραφίες να σας τις δείξω. Θα πάρω και λεπτομέρειες.
Ελάχιστα στο τέλος. Δεν ασχολούμαι μαζί του για agility καθώς ούτε του αρέσει ούτε διαθέτει τα κατάλληλα γονίδια. Δε βρίσκω τον λόγο. Και ούτε εκείνος τον βρίσκει καθώς του φαίνεται πολύ λογικότερο να περάσει από το πλάϊ αντί πάνω από το εμπόδιο κλπ ως γνήσιος Ε.Π.. Θα βρει τη σωστή γι αυτόν εναλλακτική διαδρομή για να περάσει ένα εμπόδιο (I did it myyyy wayyyyy :fan: by Sid Vicious παρακαλώ και όχι Sinatra )O Λέων συμετέχει κάθολου ?? η έχει την γνωστή στάση ζωής τι λε ρε γιατί να το κάνω αυτό πας καλα !!!
Πεντόκιλα μπογίας γεμιζεις μπετό και κανεις και μια τρύπα να μπαινει το aggility σκουποξυλο !!Ελάχιστα στο τέλος. Δεν ασχολούμαι μαζί του για agility καθώς ούτε του αρέσει ούτε διαθέτει τα κατάλληλα γονίδια. Δε βρίσκω τον λόγο. Και ούτε εκείνος τον βρίσκει καθώς του φαίνεται πολύ λογικότερο να περάσει από το πλάϊ αντί πάνω από το εμπόδιο κλπ ως γνήσιος Ε.Π.. Θα βρει τη σωστή γι αυτόν εναλλακτική διαδρομή για να περάσει ένα εμπόδιο (I did it myyyy wayyyyy :fan: by Sid Vicious παρακαλώ και όχι Sinatra )
Περιμένω ιδέες για τις βάσεις των εμποδίων.
Δεν είναι κακή ιδέα (αρκεί να βρω τα κουτιά χωρίς τη μπογιά ). Μετά έχω κάτι υπόψη μου για την κάθετη στήριξη.Πεντόκιλα μπογίας γεμιζεις μπετό και κανεις και μια τρύπα να μπαινει το aggility σκουποξυλο !!
εννοείταιΔε με βλέπω να κοιμάμαι απόψε. Βρήκα 60άρι 5μετρο τούνελ με 22,5 ευρώ αλλά το στέλνουν μόνο Γερμανία τσάμπα και Αγγλία με κάποιο κόστος. Νατάσσα να το παραγγείλω σε σένα να μου το στείλεις;
parcel forwading και σας στα στελνουν απο αμερικη μονο να ειναι κατω απο 22 ευρω το κοστος να μην σας ποιασουν στο τελωνειο και οποιον βρειτε να στελνει usps μακραν η ποιο φθηνοι!Δε με βλέπω να κοιμάμαι απόψε. Βρήκα 60άρι 5μετρο τούνελ με 22,5 ευρώ αλλά το στέλνουν μόνο Γερμανία τσάμπα και Αγγλία με κάποιο κόστος. Νατάσσα να το παραγγείλω σε σένα να μου το στείλεις;
Στα εκατώ ντάλλαρς.Ερώτηση: στα πόσα σας βαράει το ελληνικό τελωνείο?
[/FONT][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]The Tunnels have fabric-slots on the side so they can be anchored with the 18" aluminum stakes or can be held down with the Strap & Stake Tie down System