Εξετάσεις Εργασίας ΟΣΝΕ

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κάτι βαθυστόχαστο προφανώς

Να σε παρακαλέσω, αν μπορείς, να απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο στους πραγματικά τρισμέγιστους κολλητούς σου και όχι σε μένα;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Επ' ώμου αρμ @takisft
Πέφτει σύρμα από την πρόεδρο και εμφανίζετε ο λόχος για υποστήριξη και τσάι.

Παράγκα ρεεεεεε
Φαντάζομαι ότι επίσης θα πιστεύεις ότι η Γη είναι επίπεδη και τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό ε;

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Το σιχάθηκες, το ξε-σιχάθηκες, συνήθισέ το, αλλά μην του δίνεις αξία.
Ειναι το μόνο "όπλο" των "μικρών" που ίσως θα ήθελαν και κάποτε, να "μεγαλώσουν" λίγο. Τόσο δα δηλαδή, μη νομίζεις. Πάντως, κακώς ασχολείσαι.
να πεσει μουσικη κατα προτιμηση ενα ταξιμι με μπουζουκι σε "ντο ουσακ"
καμερα σε μενα..

Προτιμω να ειμαι "μικρος" εκθετοντας ολους αυτους που εχουν την αναγκη να ειναι δημοφιλεις δια μεσω του σκυλου τους, γιατι ετσι αισθανονται χρησιμοι και σημαντικοι.
Προτιμω να ειμαι "μικρος" και να μην στηθω ποτε σε εκκινηση, κρινομενος απο αυτους που θα καλυπτω και θα σαλιωνω μετα στα social.
Προτιμω να ειμαι "μικρος" στα ματια τα δικα σας, αλλα μεγαλος στα ματια του σκυλου μου, ειναι το μονο σημαντικο.
Προτιμω να ειμαι "μικρος" και τη δουλεια μου να μην τη δειτε ποτε, καλυτερα να τη χαζευουν απτα καγκελα οι πιτσιρικαδες στη γειτονια.
και τελος
Προτιμω να ειμαι "μικρος" αλλα αξιοπρεπης και δικαιος, παρα "μεγαλος" και αλλαζονας.

Αφηστε με εμενα ειμαι απο αλλο ανεκδοτο, θα παραμεινω εδω, γυαλι καρφι στο ματι σας, με τους μικρους παρεα, τα μεγαλεια δικα σας..

ταξιμι οβερ..ριξε διαφημισεις

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
cygor νομίζω οτι με αυτό σου το ποστ αδικείς πολλούς ανθρώπους εδώ μέσα.
Όποιος νομίζει ότι αδικείται, μάλλον είναι "μεγάλο account" και τον πειράζει. Πάντως είναι λίγο γελοίο να σε πειράζει τι λένε σε ένα φορά και όχι ότι ο σούπερ εκπαιδευμένος σκύλος σου σε γράφει στα παπάκια του και κάνει ότι και οπότε θελει.

Όπου γελοίο βάλε ξεκαρδιστικό. Για τους άλλους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Καλά...εσύ εκτός του ότι έχεις εμφανώς, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μπερδεύεις και τα θέματα, στα...φόρα, στα οποία μάλλον συμμετέχεις. Συγκεντρώσου τουλάχιστον λίγο. Να σχολιάζεις έστω on forum, αν όχι on topic :ROFLMAO:

• Like
Reactions: d3ac0n

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Το μπεχα δεν είναι θέμα υπακοής; Ξέρεις εσύ, που λες στον σκύλο μείνε και μένει, αν γουστάρει, αν δεν γουστάρει ξεκινάει.

Άρα on topic περίπου το ποστ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
:confused::confused::confused::confused::confused:

Οτι του φανεί...

Χαίρομαι, που παρακολουθείς τις επιδόσεις μας, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω...άλλο άθλημα κοιτάς... τρισμέγιστε (y)(y)(y)

Ποιό off topic δηλαδή, το σκοτώνεις :eek:

• Like
Reactions: d3ac0n

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Το μπεχα δεν είναι θέμα υπακοής; Ξέρεις εσύ, που λες στον σκύλο μείνε και μένει, αν γουστάρει, αν δεν γουστάρει ξεκινάει.

Άρα on topic περίπου το ποστ.
Αγαπητέ φίλε, αν ήξερες πόσο πολύ αποκαλυψες με αυτό σου το ποστ την ασχετοσυνη σου για όλα αυτά που συζητάμε, είμαι σίγουρη ότι δεν θα το έγραφες ποτέ.
Καλημέρες

• Like
Reactions: mareco

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Καλημέρα και σε σένα :)

Για μπεχα δεν μιλάμε; Άσε τι λεω εγώ στην Μαρία, είναι side joke για κυναγωγους από τα Lidl που είναι αυθεντίες σε όλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Για μπεχα δεν μιλάμε; Άσε τι λεω εγώ στην Μαρία, είναι side joke για κυναγωγους από τα Lidl που είναι αυθεντίες σε όλα.
Είπε ο...κολλητός...κάτι, σε ποιόν; Στην Tara!!!!
Αλλος ένας του κινήματος αντιmareco, που πετάγεται σε ένα άσχετο θέμα, να πει άσχετα πράγματα, μόνο και μόνο, επειδή γράφω εγώ. Λάβλυ!!! :LOL:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Σιγά μην είμαι και αντιολυμπιακος.

Ξεκαβαλα μια Μαρία είσαι μέσα σε πολλες

Απλά είμαι allergic to bs. Both words and people.

Εις το επανιδείν

• Like
Reactions: Mariosgs

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Και μετά και από αυτή την τρισμέγιστη, βαθυστόχαστη και συνάμα άχρηστη δήλωση, ίσως θα ήταν πλέον καλό ο @admin αν έχει το κέφι, να στείλει από κει που 'ρθαν, όλες αυτές τις... καθόλου προσωπικές δηλώσεις ολλωνών, και να κρατήσει όσες πραγματικά, έχουν να κάνουν με το θέμα, και όχι με τα απωθημένα του καθενός :rolleyes:

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Και μετά και από αυτή την τρισμέγιστη, βαθυστόχαστη και συνάμα άχρηστη δήλωση, ίσως θα ήταν πλέον καλό ο @admin αν έχει το κέφι, να στείλει από κει που 'ρθαν, όλες αυτές τις... καθόλου προσωπικές δηλώσεις ολλωνών, και να κρατήσει όσες πραγματικά, έχουν να κάνουν με το θέμα, και όχι με τα απωθημένα του καθενός :rolleyes:
νομιζω ο @admin τη δουλεια του την ξερει και δεν χρειαζεται υποδειξεις, να μεινουν ολα να καταλαβουν ολοι τι συμβαινει, γιατι θα ακολουθησουν κι αλλα απο δω και περα...