Έτσι ακριβώς.και δείχνει μια προσπάθεια για μια φυλή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον καναπέ...το ξαναλέω λοιπόν,μπράβο στον όμιλο που δείχνει να προσπαθεί!!
Το είδα σε μαγνητοσκόπησηΤώρα που το έργο είναι στα τελειώματα φτιάχνεις εσύ ποπκορν;
Τζάμπα θα πάει.
δεν θελω να πω τι βλεπω στο βιντεο ισκ
αυτο που μπορω να δω μονο ειναι οτι ειναι ενα ωραιο βιντεο για προμοσιον για τις επομενες εξετασεις.
κανεις δεν περιμενε οτι θα εχει υψηλο επιπεδο σε αυτες τις εξετασεις
οποτε και κανεις δεν περιμενε να δει σκλια με ψηλα τα κεφαλια και και και ολα αυτα που βλεπουμε αλλου.
το θεμα δεν ειναι εκει
το θεμα ειναι οτι αν καποιος πει την γνωμη του η οποια δεν αρεσει αυτοματα δεχετε επιθεσεις γιατι νιωθει δικηγορος αλλων
δεν ξερουν κανονισμους και παρολαυτα επιμενουν οτι εχουν δικιο
κανουν μαθημα σε αλλους που δουλευουν για ενα ΒΗ η που εχουν δωσει τι πρεπει να κανουν κλπ
οπως καταλαβαινεις
σαν ομιλος δεν εκανε κατι κακο και μακαρι να βγουν και να τα κανουν και αλλοι
ομως δεν μπορεις να φιμωσεις τον αλλο που θελει να πει την γνωμη του σε κατι που ειναι φως φαναρι.
ξερεις,ειναι αλλοι που μιλανε και αλλοι που δεν μιλανε
κανενας απο τους δυο δεν ειναι κακος.
βεβαια αν ηταν αγνωστοι οι εμπλεκομενοι θα παιζοταν αλλιως το παιχνιδι.τεσπα.
και αφου μου δεινεις την αφορμη
να πω οτι θελω να ριξω λιγο τον αερα των κλαμπ και να δωσω να καταλαβουν σε αδαεις και αναγωγους ανθρωπους που δεν εχουν τα κοτσια να πουν οτι δεν ξερουν τιποτα και οτι καναν λαθος
οι μονες προπονησεις που εχω κανει εγω στην αθηνα η αλλου ειναι 3
φυσικα με τον εκτροφεα μου,αρκετα πιο παλια και δεν μπορουσα να κανω οταν κατεβηκα λογω χρονων και προγραμματων.
οταν κατεβηκα να δωσω ειχα την τυχη να κανω με τον Γιαννη Ρεμουνδο.που τοτε γνωρισα και εκτιμησα αρκετα ως ανθρωπο και με βοηθησε οσο γινοταν στην μια αυτη προπονηση
και τελος την κυριακη που εφευγα εκανα μια προπονηση στον Yordan Yordanov για να βαλουμε την σκυλα να δαγκωσει.
οι επιλογες αυτες ηταν δικες μου και οχι απο τυχη η σποντα.
οπως φαινεται λοιπον,εγω ανηκω σε τρια διαφορετικα κλαμπ,οταν εφευγα απο το ενα εβριζα τον προηγουμενο κλπ κλπ
αυτο για τους αναγωγους ξερολες με απειρες γνωσεις στον καθε ξενο.
ακριβώςΑυτο που εχει μεγαλη πλακα ειναι οτι το "περιεργο" της "υποθεσης" δεν το ειδε κανεις....
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σουδεν θελω να πω τι βλεπω στο βιντεο ισκ αυτο που μπορω να δω μονο ειναι οτι ειναι ενα ωραιο βιντεο για προμοσιον για τις επομενες εξετασεις.
Δεν συμφωνώ μαζί σου, το ψηλό επίπεδο δεν καθορίζεται μόνο από τα ψηλά κεφάλια των σκύλων στο φους. εξάλλου οι οδηγίες της FCI που ισχύουν μετά την τελευταία αναθεώρησή τους αναφαίρουν ότι ζητείται ένα χαρούμενο περπάτημα του σκύλου δίπλα στον κυναγωγό του χωρίς ίχνος στρες. Θυμάμαι ότι στην παρουσίαση τους ο εισηγητής ανέφερε ότι δεν θέλουν πλέον να βλέπουν στους αγώνες σκυλιά με την ουρά στα σκέλια. Δεν τους ενδιαφέρει εάν το κεφάλι θα είναι ψηλά. Ως εκ τούτου είπε χαρακτηριστικά –η ουρά του σκύλου παίζει σημαντικότερο ρόλο και αξιολογείται περισσότερο για την συνολική εικόνα του σκύλου από το κεφάλι του. Ενννοείται ότι η ουσία της άσκησης παραμένει ότι ο σκύλος πρέπει να δείχνει όλη την προσοχή του στον κυαγωγό του.κανεις δεν περιμενε οτι θα εχει υψηλο επιπεδο σε αυτες τις εξετασεις οποτε και κανεις δεν περιμενε να δει σκλια με ψηλα τα κεφαλια και και και ολα αυτα που βλεπουμε αλλου.
den εχω πει πουθενα οτι ειναι υποχρεωτικο το κεφαλι ψηλα η κατι παρομιο.ακριβώς
Δεν συμφωνώ μαζί σου, το ψηλό επίπεδο δεν καθορίζεται μόνο από τα ψηλά κεφάλια των σκύλων στο φους. εξάλλου οι οδηγίες της FCI που ισχύουν μετά την τελευταία αναθεώρησή τους αναφαίρουν ότι ζητείται ένα χαρούμενο περπάτημα του σκύλου δίπλα στον κυναγωγό του χωρίς ίχνος στρες. Θυμάμαι ότι στην παρουσίαση τους ο εισηγητής ανέφερε ότι δεν θέλουν πλέον να βλέπουν στους αγώνες σκυλιά με την ουρά στα σκέλια. Δεν τους ενδιαφέρει εάν το κεφάλι θα είναι ψηλά. Ως εκ τούτου είπε χαρακτηριστικά –η ουρά του σκύλου παίζει σημαντικότερο ρόλο και αξιολογείται περισσότερο για την συνολική εικόνα του σκύλου από το κεφάλι του. Ενννοείται ότι η ουσία της άσκησης παραμένει ότι ο σκύλος πρέπει να δείχνει όλη την προσοχή του στον κυαγωγό του.
Πες λιγο ποιο καθαρα τι εννοεις να μπορεσω να σου απαντησω γιατι κανεις τεραστειο λαθος.Καλά... ας μην είχατε αλλαξει ομαδα πριν απο λιγο καιρό και θα
του σούρνατε του Πρινιωτακη δεν ξερω και γω τι.
Η Ολυμπιακάρα να κερδίζει και ας ειναι με πέτσινα πέναλτι.
Και μετα στο Τσάμπιονς Λινγκ αναρωτιόμαστε γιατι φάγαμε εφτάρα
απο την Δυναμό Τσερνόμπιλ.
Εσύ τώρα συγγνώμη...θα απολογηθείς, για το αν είσαι ή δεν είσαι στην ομάδα του...ΒΗ και για το αν γουστάρεις να την υποστηρίξεις ή όχι; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;;;;;;;;;;;;Πες λιγο ποιο καθαρα τι εννοεις να μπορεσω να σου απαντησω γιατι κανεις τεραστειο λαθος.
Στον ανθρωπο που γνωρισα προσωπικα πριν μερικους μηνες κ σε οποιονδηποτε διαβαζει ειναι η απαντηση.Εσύ τώρα συγγνώμη...θα απολογηθείς, για το αν είσαι ή δεν είσαι στην ομάδα του...ΒΗ και για το αν γουστάρεις να την υποστηρίξεις ή όχι; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;;;;;;;;;;;;
Και εγώ αναρωτήθηκα αλλά μετά είδα την "υπογραφή" και έτσι άρχισα να καταλαβαίνω κάποια λίγα πράγματα για το τι εννοεί με την δήλωση αυτήτι εννοείς;