Όπως είπα και στο προηγούμενο post στην επόμενη εξέταση που θα δώσω θα σας καλέσω
ΟΛΟΥΣ ώστε να δείτε πως δουλεύει-συνεργάζεται το σκυλί μαζί μου.
Το θέμα της προπόνησης (εκεί που φαίνεται
ΠΩΣ προετοιμάζεται το σκυλί) είναι ένα άλλο θέμα.
Εκεί είστε όλοι ευπρόσδεκτοι από τα μέσα Σεπτέμβρη και ύστερα, να δείτε και ίσως να δουλέψετε τα σκυλιά σας.
Ίσως τότε μακριά από την ασφάλεια της ανωνυμίας, του πληκτρολογίου και της άνεσης του καναπέ σας αλάξετε άποψη για όλα όσα ξέρετε (ή τουλάχιστον νομίζετε ότι ξέρετε).
Φυσικά και δεν σας παρεξηγώ γιατί
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Μέχρι που μπήκα στον στίβο. Εάν δεν ιδρώσεις μήνα Ιανουάριο μέσα στο χιόνι δεν μπορείς να καταλάβεις.
Και εγώ ήμουν (και είμαι κατά
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΝΙΚΤΩΝ).
Η διαφορά είναι ότι πριν είμουν κατά της χρήσης γενικά . Τώρα είμαι κατά της χρήσης
ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
Φυσικά και ένας από τους λόγους που το κάνω είναι η ικανοποίηση του εγωισμού μου.
Ενός εγωισμού ο οποίος θα πληγωθεί πάρα πολύ εάν δώσω κουτάβια με τα ίδια χαρακτηριστικά που είχαν τα πρώτα μου σκυλιά (σκυλιά που αγόρασα
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ).
Η ικανοποίηση ότι το κουτάβι που θα δώσω εκτός από υγειές (εκτός από
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ σε άλλο post) θα είναι και ψυχικά υγείες, θα προέρχεται δηλαδή από γονείς οι οποίοι θα είναι και
ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ.
Ότι δηλαδή περιμένει κάποιος από ένα rottweiler.
Κουτάβι από εμένα
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ένα εκφυλισμένο πλάσμα που θα θυμίζει κάτι απο την ράτσα του.
Το κουτάβι που πήρες σου βγήκε άρρωστο και τώρα προτείνεις στους άλλους να ελεγχούν τα ποιστοποιητικά υγείας των προγόνων τους.
Εάν το επόμενο σου βγεί φοβικό-δειλό-μη ισσοροπημένο τότε
ΙΣΩΣ καταλάβεις και την αναγκαιότητα της εργασίας.
Το πόσο επίπονη ΚΑΙ ΕΠΏΔΥΝΗ είναι ο τρόπος που
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ απάντησα.
ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
Φιλότιμοι επαγγελματίες υπάρχουν παντού.
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ???????
Magi
ΣΤΗΘΟΛΟΥΡΟ (καλής ποιότητας, δεν κάνουν όλα) - τουλάχιστον στο εξωτερικό περισσότερη εκπαιδευτές με αυτό δουλεύουν σε άθλημα schH και άλλα, και πολλές φόρες ο χειρισθείς είναι κοπέλα πχ. 40 κιλά
Το χειμώνα είμουν Γερμανία και έχω τραβήξει βίντεο από hundeplatz (μέρος όπου μέλοι διαφόρων ομίλων εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους) .
20 Δεκεμβρίου, θερμοκρασία κοντά στο μηδέν, χιόνι και λάσπη στον στοίβο.
Αυτό που μου έκανε τρομέρη εντύπωση ήταν το πόσες πολλές γυναίκες δούλευαν
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ (και όχι τα καχέκτυπα τους) .
Όλες σε υψηλό επίπεδο και όλες για εργασία.
Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα μου έκανε μιά η οποία ήταν τόσο κοντή, που το
ΤΕΡΑΣΤΙΟ γερμανικό που δούλευε στην θέση FUSS (δίπλα) είχε το κεφάλι του κολλημένο στο στήθος της.
Ίσως κάτι τέτοιο θα έχεις στο μυαλό σου όταν μιλάς για γυναίκα 40 κιλά.
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και ταυτόχρονα μελαγχόλησα που δεν έχουμε και στην Ελλάδα περισσότερες γυναίκες να ασχολούντε με εργασία.
Το άλλο πράγμα που με εντυπωσίσε ήταν το πόσο
ΠΟΛΥ και
ΠΟΣΟ ΏΡΑΙΑ΄δούλευαν τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΟΛΛΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΑ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΝΙΚΤΗ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΌΡΑΓΕ ΣΤΗΘΟΛΟΥΡΟ.
Εκεί γνώρισα και μίλησα με πολλούς εκπαιδευτές και με ιδιοκτήτες.
Όλοι μου έλεγαν
ΠΩΣ ( με ποιό τρόπο) χρησημοποιούν πλέον το ηλεκτρικό κολάρο
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ.
Όπως σου είπα έχω βίντεο που τράβηξα
ΕΓΩ.
Εσύ τι ανάλογες εμπειρίες έχεις όταν αναφέρεσαι σε εκπαιδεύσεις και εκπαιδευτές (εργασιακούς) στο εξωτερικό???????