Off-topic...Α ρε πάτε και πέρνατε ρεμάλια αρσενικούς σκύλους και σας βγαίνει η πίστη σαν τα κοριτσάκια δεν υπάρχει τίποτααα!! <3
Μία ερώτηση: Το "<3"... τι σημαίνει? Να παίρνουμε κοριτσάκια κάτω των 3 ετών???
Off-topic...Α ρε πάτε και πέρνατε ρεμάλια αρσενικούς σκύλους και σας βγαίνει η πίστη σαν τα κοριτσάκια δεν υπάρχει τίποτααα!! <3
Κάναμε τη βόλτα μας χτες με το κοντό μας λουρι.
Ξαφνικά σε κλασματα δευτερολέπτου μας πετάγεται απο ένα μαγαζί με ρούχα ένα δαιμονισμενο γατί! Δίνει μια και γρατζουναει τη δικιά μου κάτω απο τη μύτη. Αίματα χαμός. Βγαίνει έξω η ιδιοκτήτρια και μου λέει: καλα δεν προσεχείς που πας; Η γάτα μου δεν τα παει καλα με τους σκύλους! Ε καλα έγινε χαμός..όλος ο δρόμος μας άκουσε.. Ευτυχώς η ζημιά δεν ήταν μεγάλη και η αιμορραγία σταμάτησε αμέσως! Βλέπω γάτες σημερα και μου γυρίζει το μάτι ανάποδα!
Τι διαφορά βρε έχουν νομίζεις από τα σκυλιά που φεύγουν τρέχοντας να επιτεθούνε? Μόνο το ότι οι οικόσιτες δεν κυκλοφορούν με λουράκι για να τις σταματήσεις και εξάλλου δεν ασχολείται κανείς να τους μάθει "τρόπους" και οι αδέσποτες είναι πολύ πιο πολλές από τα αδέσποτα σκυλιά γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος ελέγχου στειρώσεων. Αλλιώς ότι ξέρεις κ για τους σκύλους (σχεδόν) ισχύει κ για τις γάτες.Αυτες οι γάτες... ωρες ωρες ειναι ελεεινα προκλητικές
Θελει εναν αλφα χρόνο το σκυλι να κανει τη ζημιά του. Μια γάτα κλασματα δευτερολεπτου με τα νυχια της.... Και εδω στην περιοχή εχουμε αρκετές... αλλά μόνο μια αποφασιζει να μας ακολουθει μισοκαμπουριασμενη σε όλη τη βόλτα. Οι υπολοιπες ειναι μια χαρά αδιαφορες!Τι διαφορά βρε έχουν νομίζεις από τα σκυλιά που φεύγουν τρέχοντας να επιτεθούνε? Μόνο το ότι οι οικόσιτες δεν κυκλοφορούν με λουράκι για να τις σταματήσεις και εξάλλου δεν ασχολείται κανείς να τους μάθει "τρόπους" και οι αδέσποτες είναι πολύ πιο πολλές από τα αδέσποτα σκυλιά γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος ελέγχου στειρώσεων. Αλλιώς ότι ξέρεις κ για τους σκύλους (σχεδόν) ισχύει κ για τις γάτες.
Ναι τις ρουφιάνες, είναι πολύ πιο αποδοτικές στο "κυνήγι" σαν είδος, είναι αλήθεια!Θελει εναν αλφα χρόνο το σκυλι να κανει τη ζημιά του. Μια γάτα κλασματα δευτερολεπτου με τα νυχια της....
Πάντα ένας είναι ο παράξενος σε όλα τα "κοινωνικά σύνολα" - ή τεσπά 2-3 αν το σύνολο είναι μεγάλο!Και εδω στην περιοχή εχουμε αρκετές... αλλά μόνο μια αποφασιζει να μας ακολουθει μισοκαμπουριασμενη σε όλη τη βόλτα. Οι υπολοιπες ειναι μια χαρά αδιαφορες!
Γιατί θα πρέπει να γίνει κάτι, για να φταίει κάποιος, σ'αυτή την περίπτωση;Στο Μαρούσι, στους πεζοδρόμους υπάρχει ένα μικρό χαριτωμένο dachshund που πετάγεται φωνάζοντας έξω απ το μαγαζί όποτε περνάμε. Και καλά ο Σάντσο όλες τις φορές είναι τελείως αδιάφορος, αν κάποια μέρα στραβώσει ποιος θα φταίει.
urban legend... γιορκι και αθόρυβο? ξεχνα τοΑα, και στη Φοινικούντα, σε ένα μαγαζί με τουριστικά ήταν δυο μικρά αθόρυβα yorkies στο περίπου. Το ένα ξεμύτισε μόλις μύρισε το Σάντσο και το αφεντικό του τον έβαλε γρήγορα μέσα γιατί λίγες μέρες πιο πριν ένα γερμανικό ποιμενικό που περνούσε 'το βούτηξε και το τίναζε στον αέρα, είδαν κι απόειδαν για να το ελευθερώσουν'.
μπαα τότε ειναι που δεν θα εβαζαν γλώσσα μεσα τους...είπα περίπου yorkies.. βεβαια αν επιζούσα από σαγόνια δεινόσαυρου κι εγώ θα ήμουν αθόρυβη.
Κι εγώ το είχα ζήσει αυτό πάρα πολύ, μια περίοδο. Σχεδόν σε κάθε βόλτα!Εχουμε ξεκινησει και εμεις σιγα σιγα τις βολτες.. Μας βλεπει ενας κυριος με την περιπου 11-12 χρονων κορη του και ακολουθει η εξης κουβεντα... "Λυκακι ειναι αυτο;.... Ναι... Μικρο ειναι ακομα ε;... ναι λεω εγω μικρο ειναι... Και ακολουθει η ατακα... Βρε καημενε αυτο θα γινει μεγαλο... σαν να μου λεει καλα πως την πατησες ετσι και με υφος συμπονιας... και συνεχιζει... τουλαχιστον εχεις αυλη; (μπας και την γλυτωσω στο μελλον και δεν με φαει....) απανταω οχι αλλα δεν θα εχει προβλημα... και ακουω να λεει ... καλα καλα.. και να κουναει το κεφαλι του για το κακο που με εχει βρει....