Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν υπάρχει τέτοια φυλή. Είναι ελληνική εφευρεση για ημίαιμο. Oπότε για να είσαι σωστός κυνολογικά καλύτερα να λες ημίαιμο κανίς :)
χμ και εγώ ηθελα να το πω αλλά δεν ημουν σιγουρη μην πω μπαρουφα!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Τις προάλλες στη βόλτα, ξεχάσαμε το μπολάκι του νερού σε ένα παγκάκι και γύρισα με το κουτάβι να το πάρω. Είχε πάει αργούτσικα και ο κόσμος είχε αραιώσει. Ήταν εκεί δυο τυπάδες με μια πιτμπουλίτσα και πρέπει να ομολογήσω πως δε μου άρεσαν οι φάτσες τους καθόλου.. Η σκυλίτσα τους είχε κάνει γέννα και φαινόταν και την είχαν κλασικά με κάτι πέτσινα με καρφιά στο λαιμό για μαγκιά. Τί ήταν να μας δούνε, άρχισαν..και "τι ωραίο κουτάβι" και "τί μεγάλο κεφάλι που έχει" και ο ένας να της τραβάει τα πίσω πόδια ο πανηλίθιος. "Καλα πας καλά" του λέω; "εεεε..", μου λέει "θέλω να δω πόσο γερά είναι τα πίσω πόδια" :confused::confused:

Εκείνη την ώρα πλησιάζει άλλος ένας βλάκας από μακρυά φωνάζοντας "εεε τι κάνεις εκεί; γυμναστική κάνεις στο σκυλί;" και να γελάει ο χαζός. Έρχεται και ο τρίτος της παρέας και συμπληρώνεται το καρέ της μ****ς..Και ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Βλάκας #3: - Πού το βρήκες αυτό; Πλήρωσες;
Εγώ: - Όχι δεν πλήρωσα..
Βλάκας #3: - Αλλά;
Εγώ: - Το βρήκα
Βλάκας #3: - Πού το βρήκες δηλαδή;
Εγώ: - Το βρήκε ένας φίλος μου μαζί με τα αδέρφια του σε μία κούτα
Βλάκας #3, Βλάκας #2 και Βλάκας #1 ταυτόχρονα: - ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΟΒΑΡΑ;;;;
Εγώ: .......
Βλάκας #3: - Πώς θα γίνει να με φέρεις σε επαφή με το φίλο σου;; Να σου δώσω το κινητό μου;;
Εγώ: - Για ποιό λόγο να σε φέρω σε επαφή;;
Βλάκας #3: - Θέλω κουτάβι από αυτή τη γέννα..Να είναι σαν το δικό σου..
Βλάκας #2: - Εμείς έχουμε άλλα 6 σκυλιά!
Εγώ: - Όσα κουτάβια έζησαν τα δώσαμε (και ετοιμάζομαι να φύγω γιατί από τη μία ήθελα να τους κλοτσήσω από την άλλη φοβόμουν κιόλας μόνη μου με 3 βλαμμένους νυχτιάτικα)
Βλάκας #3 & Βλάκας #2 ταυτόχρονα: - ΓΙΑΤΙ ΨΟΦΗΣΑΝΕΕΕΕ;;;;
Βλάκας #1 : -ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εγώ: - (σε απόγνωση πλέον)..Ναι τα 2 πέθαναν δεν τα κατάφεραν..Συγνώμη αλλά βιάζομαι. Καληνύχτα.
Βλάκας #3 & Βλάκας #2 ταυτόχρονα: - Όχι όχι μη φεύγετε!!!! Περίμενε!! (και δώσε να κατσίαζουν τη μικρή και να φοβάμαι γιατί η δικιά τους την κοιτούσε περίεργα και ανησυχούσα μήπως ζηλέψει και την αρπάξει)
Βλάκας #2: - Πωωω τί όμορφο σκυλί και τι ωραίο κεφάλι..Μα να βρεις ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ στα σκουπίδια;; Ρε γαμώτο πώς θα γίνει τώρα να βρούμε κουτάβι από αυτή τη γέννα κι εμείς..
Βλάκας #3: - Ναι ναι..πώς θα γίνει..
Πετάγεται και ο βλάκας #1: - Τι σκυλί θες ρε φίλε να σου βρώ εγώ;
Βλάκας #2: - Καλά εγώ ένα ντόγκο θέλω βασικά
Βλάκας #1 : - Ναι ναι έχω
Βλάκας #2: - Πόσο;;
Βλάκας #1 : - Θα σου πώ αύριο. Εδώ δε θα σαι;
Βλάκας #2: - Ναι ναι εδώ. Κοίτα όμως, θέλω καθαρό ντόγκο ε..
Βλάκας #1 : - Ε νααααιιιι..καθαρό..

Ε κάπου εκεί δεν άντεξα ν' ακούσω άλλο. Βούτηξα τη μικρή και όπου φύγει φύγει... Τον βλάκα #1 τον βλέπω που και που.. Τους άλλους ευτυχώς δε τους έχω δει από τότε και ούτε θέλω. Τον βλάκα # 1 τον πέτυχα προχτές να έχει αντίστοιχη κουβέντα με έναν πιτσιρικά αναφορικά με ένα Samsung κινητό και κατά πόσο είναι καλύτερα τα Samsung από τα iPhone...Δε νομίζω πως του κάνει και διαφορά. Τί κινητό τι σκύλος..:mad::mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σου κατσε και εσενα σκηνικο... Αλλά να αρπάξουν τα πόδια του κουταβιου? Κλωτσια θα ετρωγαν με συνοπτικές διαδικασίες.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ναι αφού έσκουξε το ζωάκι φαντάσου..Φοβήθηκα να πάω πέραν του "πας καλά"..Ήταν πολύ "κάπως" και οι δυο..Ο άλλος ο "έμπορος" ήταν απλώς ηλίθιος.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εγω θα ειχα κλ@σει μέντες ομολογω..Ωραια το χειριστηκες.
Ξέρεις σκεφτόμουν τί τους εμποδίζει τώρα να πάρουν το μωρό και να την κάνουν τρέχοντας; Αλλά οκ ήμουν ψύχραιμη από πλευράς φόβου. Μέσα μου έβραζα από τα νεύρα που είχα αλλά προτίμησα να φύγω γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ρε κορίτσια...μην τρελλαίνεστε.
Δεν είναι όλοι οι pitbullάδες, εγκληματίες.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μαρέκο δεν με άγχωσε η ράτσα του σκύλου τους..Το παρουσιαστικό των ίδιων και ο όγκος τους επίσης με άγχωσε..Οι μπαρούφες που έλεγαν απλώς με εκνεύρισαν τα μάλα..

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Λιγο off και συγχωρεστε με, απλα θυμηθηκα φαση με το κολαρο και τα καρφια.
Οταν ειχαμε πρωτοβρει τη Μοκα θελησαμε να παμε για βολτα στο αλσος Βεικου, χωρις να γνωριζουμε οτι απαγορευονται τα σκυλια. Αφου φαγαμε πορτα και ψαχνομασταν τι θα κανουμε, σκαει ενας τυπος, καραφλος και ντουλαπα, πραγματικα τα χερια του δεν εκλειναν, με ενα πιτ αρσενικο κι ενα κολαρο δερματινο τιγκα στα καρφια. Κοιταω τον Νικο, με το βλεμμα οκ ειναι ηλιθιος και θα τσακωθω σιγουρα :p
Πλησιαζει και τον ρωταω αν ξερει καποιο μερος να παμε να περπατησουμε, μας ειπε να τον ακολουθησουμε και καθως περασε μπροστα με τον σκυλο, πεφτει το ματι μου στα μπαλακια και με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι λειπουν!!! Αφου εχω μεινει με το στομα ανοικτο, του λεω ειναι στειρωμενος? Ναι μου απανταει, τον εχω 5 μηνες, τον πηρα απο εναν που τον εδενε ολη την ωρα και τον χτυπαγε, διαβασα οτι η στειρωση ειναι πολυ καλη για το ζωο, καβαλουσε και τα παντα και αποφασισα να τον στειρωσω! Αφου μου ειχε φτασει πλεον το στομα στο πατωμα, του λεω μπραβο, εισαι ο μοναδικος ιδιοκτητης ειδικα με πιτ που θα σκεφτοταν κατι τετοιο!! Κι εκει ηρθε η απαντηση του και με αποτελειωσε, "δεν προσπαθω να το παιξω αντρας μεσω του σκυλιου μου, οπως πολλοι αλλοι, εφοσων εκρινα οτι αυτο ειναι σωστο για το παιδι μου, αυτο και εκανα"!!

Κι ομως αυτος ο ντουλαπας, με το κολαρο τιγκα στα καρφια, ηταν ενας απο τους λιγους ιδιοκτητες πιτ που εχω συναντησει, που δεν το ειχε μονο για μοστρα και μαγκια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Λιγο off και συγχωρεστε με, απλα θυμηθηκα φαση με το κολαρο και τα καρφια.
Οταν ειχαμε πρωτοβρει τη Μοκα θελησαμε να παμε για βολτα στο αλσος Βεικου, χωρις να γνωριζουμε οτι απαγορευονται τα σκυλια. Αφου φαγαμε πορτα και ψαχνομασταν τι θα κανουμε, σκαει ενας τυπος, καραφλος και ντουλαπα, πραγματικα τα χερια του δεν εκλειναν, με ενα πιτ αρσενικο κι ενα κολαρο δερματινο τιγκα στα καρφια. Κοιταω τον Νικο, με το βλεμμα οκ ειναι ηλιθιος και θα τσακωθω σιγουρα :p
Πλησιαζει και τον ρωταω αν ξερει καποιο μερος να παμε να περπατησουμε, μας ειπε να τον ακολουθησουμε και καθως περασε μπροστα με τον σκυλο, πεφτει το ματι μου στα μπαλακια και με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι λειπουν!!! Αφου εχω μεινει με το στομα ανοικτο, του λεω ειναι στειρωμενος? Ναι μου απανταει, τον εχω 5 μηνες, τον πηρα απο εναν που τον εδενε ολη την ωρα και τον χτυπαγε, διαβασα οτι η στειρωση ειναι πολυ καλη για το ζωο, καβαλουσε και τα παντα και αποφασισα να τον στειρωσω! Αφου μου ειχε φτασει πλεον το στομα στο πατωμα, του λεω μπραβο, εισαι ο μοναδικος ιδιοκτητης ειδικα με πιτ που θα σκεφτοταν κατι τετοιο!! Κι εκει ηρθε η απαντηση του και με αποτελειωσε, "δεν προσπαθω να το παιξω αντρας μεσω του σκυλιου μου, οπως πολλοι αλλοι, εφοσων εκρινα οτι αυτο ειναι σωστο για το παιδι μου, αυτο και εκανα"!!

Κι ομως αυτος ο ντουλαπας, με το κολαρο τιγκα στα καρφια, ηταν ενας απο τους λιγους ιδιοκτητες πιτ που εχω συναντησει, που δεν το ειχε μονο για μοστρα και μαγκια!
Είναι ωραίο όταν καταρρίπτονται στερεότυπα μπροστά στα μάτια σου πάντως.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα σας πω τον προχθεσινο πόνο μου μιας και εγινε σε βολτα μας με τη Σελιν.
Πηγαμε σε ενα χωριό για φαγητο, λιγο πριν την αρχαία Ηλιδα, οι δικοι μου και ο θείος με τη θεια μου. Ολα καλά, φτάσαμε κλπ. Η θεία τρέμει τα σκυλια σε βαθμό φοβίας (βάζει τα κλάμματα και την πιανει ταχυκαρδία), ο θείος εχει την παλια νοοτροπια περι σκύλων. Να σας αναφέρω οτι μενουν σε μονοκατοικια με κηπο μπροστά και πισω σε προάστιο της Πατρας και εχουν μπει και τους εχουν κλέψει 2 φορές παρά το συναγερμό. Τη μια μάλιστα ήταν μεσα η θεία και μαγειρευε και τα ανηλικα ανηψια της. Οποτε σκέφτεται διαρκώς να παρει σκυλι για να ειναι εξω στην αυλή φύλακας. Προσπαθώ να του εξηγησω ότι δεν παιρνεις ουτε οποιο σκυλι βρεθεί από γνωστο σου "καθαροαιμο" ουτε το αφηνεις ανεκπαιδευτο αφου το θες για φύλακα. Οοοοοχι "το διπλανο σκυλι το εχεις δει? δεν περνάει κουνουπι από διπλα του", να του εξηγώ οτι ειναι ακοινωνικοποιητο σε βαθμό οι ιδιοκτητες να μην φερνουν ψυχη στο σπιτι, "οχι ετσι πρεπει να ειναι οι φυλακες".
"Θα το εχω στην αυλη, θα του ρίξω και καμια σφαλιάρα αν ειναι και θα μάθει" "τι τις μαλακιες που διαβάζεις εσύ στο ιντερνετ και πας για εκπαιδευση το κωλοσκυλο, θα κάνω? που σας εχουν βρει κορόιδα και σας "καθοδηγουν" οπως θέλουν οι επιτηδειοι?"
Μα να του λέω οτι θα το ξεκάνουν πανευκολα τον "φυλακα" αφου ενα μπιφτεκάκι με δηλητηριο αρκει "αν του ριξεις μια δυο φορες ξύλο εκει που παει να φάει από αλλον, θα δεις πως θα μάθει να μην τρώει από κάτω" "Μόνο ρε γμτ που πρεπει να σηκώνομαι 6 το πρωι να το μαζεύω για να φύγει η Μαρία (η γυναίκα του με τηφοβια)"
Και εκει λέω ΑΜΗΝ.
Και πείτε μου τώρα.... με τι επιχειρημα κόβεις την βλακεία από 60χρονο Πόντιο οξύθυμο και ξεροκέφαλο?
Τα δικά μου νεύρα δεν κροσσια, να γαυγιζει η σελιν που εβλεπε ενα καροτσάκι διπλα της να το κοπανάνε τα πιτσιρικια του χωριου και να την κοβω "γιατι το κόβεις? δουλειά του ειναι να γαυγίζει. Με τις μ@λακιες που διαβάζετε νομιζετε οτι θα κάνετε τα σκυλια ανθρώπους"
Ευτυχως καταλαβε η μανα μου οτι ήμουν στα πρόθυρα εκρηξης και τον εκανε να σκάσει...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Σε ποιο χωριο Τζελυ? ;)
Δυστυχως εχω κι εγω εναν τετοιο θειο, εχω κουραστει να εξηγω, απο τοτε δε που απεκτησα και σκυλο κι εμαθα πεντε πραγματα για τα σκυλια σταματησα να πηγαινω και σπιτι τους(εκεινοι εχουν ηδη εναν σκυλο "φυλακα")

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε ποιο χωριο Τζελυ? ;)
Δυστυχως εχω κι εγω εναν τετοιο θειο, εχω κουραστει να εξηγω, απο τοτε δε που απεκτησα και σκυλο κι εμαθα πεντε πραγματα για τα σκυλια σταματησα να πηγαινω και σπιτι τους(εκεινοι εχουν ηδη εναν σκυλο "φυλακα")
Σώστι εξω από την Αμαλιάδα (διορ. Γκέλυ :p )
Ωραία εχουν τις αποψεις τους, δεν θα λοιδορησει ομως τι θελω εγώ από το σκυλι μου. Δεν του πεφτει λόγος και δεν εχει και δικαιωμα χωρις να εχει διαβάσει να κρινει. Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Σώστι εξω από την Αμαλιάδα (διορ. Γκέλυ :p )
Ωραία εχουν τις αποψεις τους, δεν θα λοιδορησει ομως τι θελω εγώ από το σκυλι μου. Δεν του πεφτει λόγος και δεν εχει και δικαιωμα χωρις να εχει διαβάσει να κρινει. Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι...
Απο Αμαλιαδα ειμαι, γι αυτο σε ρωτησα!
Τη τελευταια φορα που πηγαμε διαλογο με τη θεια μου:
Θεια -Θα μεινετε για βραδυ?
Εγω -Οχι εχουμε το σκυλι στο σπιτι.
Θεια -Α ναι ξεχασα, εχετε το σκυλι τωρα(ειρωνικα)

:mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Απο Αμαλιαδα ειμαι, γι αυτο σε ρωτησα!
Τη τελευταια φορα που πηγαμε διαλογο με τη θεια μου:
Θεια -Θα μεινετε για βραδυ?
Εγω -Οχι εχουμε το σκυλι στο σπιτι.
Θεια -Α ναι ξεχασα, εχετε το σκυλι τωρα(ειρωνικα)

:mad:
Eλα ρε, δεν ηξερα ότι εισαι τόσο κοντα, αλλιως θα ερχόμουν νωρίτερα να σας συναντησουμε! Ωστόσο, δεν σημαίνει οτι δεν μπορουμε να το κανονισουμε μελλοντικα...

Status
Κλειδωμένο θέμα