Ετσι το κανει κ η κολλητη μουΣτα κακά έχω βρει πατέντα. Μόλις πάρει θέση βάζω από κάτω το χαρτί κουζίνας και τα κάνει εκεί.
ποσα χρονια το κανείς? να δουμε ποιος εχει τα πρωτεία...
Ετσι το κανει κ η κολλητη μουΣτα κακά έχω βρει πατέντα. Μόλις πάρει θέση βάζω από κάτω το χαρτί κουζίνας και τα κάνει εκεί.
LA market (μπουτίκ Λάικα, κλπ κλπ)αααα @elpinor αν δεν ειναι σικάτο δεν το βάζω! όλα κι όλα! απο ποιόν οίκο είναι;
θα σε γελάσω και δεν θέλω.αααα @elpinor αν δεν ειναι σικάτο δεν το βάζω! όλα κι όλα! απο ποιόν οίκο είναι;
Aυτών οι οποίοι βλέπουν το μη σικάτο γιλέκο!τελικά για να καταλάβω... η ενόχληση ποιανου ειναι?![]()
Πόσο συμφωνώ! Στη γειτονιά μου σε ένα δρομάκι που περνάμε καθημερινά βολτάροντας, δεξιά και αριστερά μπορείς να βρεις πεταμένα από ψόφια ποντίκια, μέχρι μαξιλάρια από καναπέδες-τενεκεδάκια-παντόφλες-γλάστρες κτλ. Αφού, αν δεν το παρατηρήσεις, από την πολυχρωμία των σκουπιδιών νομίζεις πως πρόκειται για εικαστική παρέμβαση. Αλλά η κυρία που μένει απέναντι μου έκανε παρατήρηση για τα κακά της δικιάς μου, βλέποντάς με μάλιστα να κρατώ σακουλάκι. Και η οποία γνωρίζει πως πάντοτε τα μαζεύω,αφού ξημεροβραδιάζεται στο παράθυρο. Φταίω γω καμια μέρα να της πετάξω ένα μυρωδάτο σακουλάκι στο μπαλκόνι με σφεντόνα (γιατί ειναι και ψηλά)?είμαστε σε θεση να ανεχτουμε ολη τη μπιχλα που βγαζουν τα οχηματα στους δρομους και στον αερα και με λιγο κατουρο θα ερθει η συντελεια.