Εύχομαι όσοι δεν μαζεύουν τα κακά των σκύλων τους ,να πατάνε μια ζωή με τα παπούτσια τους κακά,κάθε μέρα !!!
εμ...δε τα πατάνε αυτοί. Ο κάθε κακομοίρης που ή τα μαζεύει ή δεν έχει καν σκύλο τα πατάει και πάει αμέριμνος το πρωί στη δουλειά του, τα πατάει, τρώει τη γλύστρα και άντε μετά να τον πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας..Εύχομαι όσοι δεν μαζεύουν τα κακά των σκύλων τους ,να πατάνε μια ζωή με τα παπούτσια τους κακά,κάθε μέρα !!!
Έχουμε ένα δυο χωραφακια στη γειτονιά που βολεύουν για την τουαλέτα του σκυλου γιατί δεν ειναι μπροστά στο σπίτι κανενός. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων λύνει τον σκυλο και τον αφήνει να χωθεί στο χωράφι να τα κάνει, και φυσικά δεν τα μαζεύουν γιατί ειναι... χωράφιΕύχομαι όσοι δεν μαζεύουν τα κακά των σκύλων τους ,να πατάνε μια ζωή με τα παπούτσια τους κακά,κάθε μέρα !!!
Έχουμε ένα δυο χωραφακια στη γειτονιά που βολεύουν για την τουαλέτα του σκυλου γιατί δεν ειναι μπροστά στο σπίτι κανενός. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων λύνει τον σκυλο και τον αφήνει να χωθεί στο χωράφι να τα κάνει, και φυσικά δεν τα μαζεύουν γιατί ειναι... χωράφι
Εγω και πιθανόν ένας δυο άλλοι συνοδεύουμε τον σκυλο που ειναι δεμένος για χίλιους λόγους ( μη φύγει, μην τον πατήσει αυτοκίνητο, μην φάει κάτι και κινδυνέψει κτλ...) και φυσικά πάντα, ακόμα και στο χωράφι μαζεύω τα σκατουλια του .
Πες μου τώρα ποιος ειναι πιθανότερο να πατήσει σκυλοκουραδα
Εχω πλέον αναγάγει το σλάλομ μεταξύ ψηλών χόρτων και σκατουλων σε αθλημα
Δεν αστόχησε φίλτατε! Σκλάβοι της κακομοιριάς μας είμαστε και χωρίς προοπτική, όπως βλέπω και την νέα γενιά!BETTY μαζί σου σ όλα αλλα στο ραγιάς αστόχησες, ραγιάς σημαίνει σκλάβος και σκλάβοι δεν είμαστε
Και σε σημεία που έχει χόρτα στην πόλη δεν τα μαζεύουν?Μήπως θωρούν ότι κάνουν για λίπασμα?Έχουμε ένα δυο χωραφακια στη γειτονιά που βολεύουν για την τουαλέτα του σκυλου γιατί δεν ειναι μπροστά στο σπίτι κανενός. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων λύνει τον σκυλο και τον αφήνει να χωθεί στο χωράφι να τα κάνει, και φυσικά δεν τα μαζεύουν γιατί ειναι... χωράφι
Εγω και πιθανόν ένας δυο άλλοι συνοδεύουμε τον σκυλο που ειναι δεμένος για χίλιους λόγους ( μη φύγει, μην τον πατήσει αυτοκίνητο, μην φάει κάτι και κινδυνέψει κτλ...) και φυσικά πάντα, ακόμα και στο χωράφι μαζεύω τα σκατουλια του .
Πες μου τώρα ποιος ειναι πιθανότερο να πατήσει σκυλοκουραδα
Εχω πλέον αναγάγει το σλάλομ μεταξύ ψηλών χόρτων και σκατουλων σε αθλημα
Μην μου πεις ότι πεφτεις απ τα σύννεφα!!!Και σε σημεία που έχει χόρτα στην πόλη δεν τα μαζεύουν?Μήπως θωρούν ότι κάνουν για λίπασμα?
Προσωπικά και σε χόρτα και παντού τα μαζεύω κι ας μην υπάρχει ούτε ψυχή εκείνη την ώρα
Πολύ ανισορροπία ..Και μόλις μου θύμισες να πάρω εμετικό και ατροπίνη (απλά θα πρέπει να μάθω πως να την κάνω σε περίπτωση που ούτε να φανταστώ δεν θέλω)...Μην μου πεις ότι πεφτεις απ τα σύννεφα!!!
Στη γωνία απέναντι απο το δημοτικό της γειτονιάς μου εχει σχεδόν καθημερινά κακά σκυλου.... Προχθές είχε πάλι ακριβώς πάνω στο πεζοδρόμιο... Ε, στο ίδιο σημείο χθες το βράδυ έφαγε φόλα σε κρέας μια ηλικιωμένη σκυλίτσα που την έβγαλε βόλτα η ιδιοκτήτρια της στις 11 το βράδυ. Τους πετύχαμε ευτυχώς στην βόλτα μας, γιατί τα είχε παίξει η γυναίκα, δεν απαντούσε κανεις κτηνίατρος και το σκυλί είχε σπασμούς ,εμετό και διαρροια και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ευτυχως λέω γιατί είχα εμετικο και ατροπινη και της τα έκανα και χάρηκα που τις είδα το πρωί να βολταρουνε παρέα. Τυχερή ήταν , και το δηλητήριο δεν πρέπει να ήταν πολύ, και που μας πέτυχε και είχα φάρμακα.
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν οι σκατουλες τις φόλες, αλλα σίγουρα προκαλούν καθημερινά τους ανισορροπους ρε γαμωτο...
Υπαρχουν δυο σημεια στο πάρκο με σακουλες ειδικες γι αυτο το λογο. Η κουβεντα με τον τυπο εγινε σχέδον μπροστα απο ενα. Ειναι αποψη το 'δε μαζευω'.Betty, δοκίμασε την ατάκα "αααχ καλέ, σας τελείωσαν τα σακουλάκια; Ευτυχώς έχω εγώ περίσσιο. Να! Πάρτε". Εχω ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι πιάνει καλύτερα. Με ύφος "είμαι μικρό κι αθώο κοριτσάκι και δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μαζεύουν."
Βρε Orilis "μου",...δοκίμασε την ατάκα "αααχ καλέ, σας τελείωσαν τα σακουλάκια; Ευτυχώς έχω εγώ περίσσιο"...
Μπράβο!Ευτυχως λέω γιατί είχα εμετικο και ατροπινη και της τα έκανα και χάρηκα που τις είδα το πρωί να βολταρουνε παρέα.
Υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιούμε ίδιο μέγεθος. Ε, από αυτά τα δικά μας. Άλλωστε "η μεγάλη λεκανίδα βάζει και πολλά και λίγα"Βρε Orilis "μου",
Για ποιά "σακουλάκια" μιλάς? Μπορούμε να του δώσουμε του ανθρώπου ότι μέγεθος θέλει...
Εντάξει, δε μιλάω ότι κουβαλάμε μαζί μας σακούλες σκουπιδιών, αλλά μπορούμε να του δώσουμε μεγάλες σακούλες (που σέβονται τον εαυτό τους!!!)...
Βρίσκεται ακόμη σε νοσηλεία, είναι σοβαρά, αλλά ο γιατρός μας είπε ότι το παλεύει και εγώ πιστεύω έχοντας ζήσει πολλές γάτες με προβλήματα ότι επειδή έχουν πολύ γερή κράση ότι θα τα καταφέρει.@l.Kyveli πως είναι το μικράκι;;