Πριν μερικές μέρες και ενώ ήμασταν Κυριακή πρωϊ σε μια πλατεία με το μικρό και καθόμασταν, είχαμε το κάθε μ@λ@κ@ σκυλοιδιοκτήτη, ειδικό τόσο στην κτηνιατρική όσο και στην εκπαίδευση σκυλιών να μας πλησιάζουν και να μας λένε το μακρύ τους και το κοντό τους...
"Να του έχεις πνίχτη γιατί θα έχεις προβλήματα μετά"
(Ναι, θα βαρεθεί το κολάρο του και θα πέσει σε κατάθλιψη)
"Μην το πας σε εκπαιδευτή, κάντο μόνος σου. Εγώ ήμουν που κυκλοφορούσα με rottweiler χωρίς λουρί εδώ στην περιοχή..."
(Για αυτό ο δικός σου σε γράφει κανονικά όταν τον φωνάζεις)
"Έχει πρόβλημα στα αυτιά του, να το προσέξεις"
(Ναι ρε γαμώτο, να βρω ένα τρόπο να πάρω το ασβέστιο από τα δόντια και τα κόκαλα και να το πάω στα αυτιά. Δεν το είχα σκεφτεί.....)
"Πόσο είναι; Τριών μηνών;"
(Ναι, είναι νέα ράτσα: γερμανικός ποιμενικός καυκάσου)
"Είναι επιθετικό;"
(Ναι δεν τον βλέπεις;;;;; Τρώει παιδάκια για πρωϊνό και κάτι περίεργους τύπους για βραδυνό! Τώρα είναι μεσημέρι, οπότε μην ανησυχείς πολύ.)
Και άλλα πολλά...
Όσο και να προσπαθείς να είσαι ευγενικός, κάπου σου σπάνε τα νεύρα.
Συμβαίνει και σε άλλους;;;;;
"Να του έχεις πνίχτη γιατί θα έχεις προβλήματα μετά"
(Ναι, θα βαρεθεί το κολάρο του και θα πέσει σε κατάθλιψη)
"Μην το πας σε εκπαιδευτή, κάντο μόνος σου. Εγώ ήμουν που κυκλοφορούσα με rottweiler χωρίς λουρί εδώ στην περιοχή..."
(Για αυτό ο δικός σου σε γράφει κανονικά όταν τον φωνάζεις)
"Έχει πρόβλημα στα αυτιά του, να το προσέξεις"
(Ναι ρε γαμώτο, να βρω ένα τρόπο να πάρω το ασβέστιο από τα δόντια και τα κόκαλα και να το πάω στα αυτιά. Δεν το είχα σκεφτεί.....)
"Πόσο είναι; Τριών μηνών;"
(Ναι, είναι νέα ράτσα: γερμανικός ποιμενικός καυκάσου)
"Είναι επιθετικό;"
(Ναι δεν τον βλέπεις;;;;; Τρώει παιδάκια για πρωϊνό και κάτι περίεργους τύπους για βραδυνό! Τώρα είναι μεσημέρι, οπότε μην ανησυχείς πολύ.)
Και άλλα πολλά...
Όσο και να προσπαθείς να είσαι ευγενικός, κάπου σου σπάνε τα νεύρα.
Συμβαίνει και σε άλλους;;;;;