Ενζο το νεας γης

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
IMG_20170602_233529-1-1-1.jpg image-0-02-04-197c4774a3f61f9b3d9b6b4b4f4a270dc1cce3b6d4fd2c70225484ddae8f38d8-V.jpg 20161228_162830.jpg Αντε.. αφου μου το ειπατε ολοι πρςπει να τον παρουσιασω.. αλλα ξεκινηστε να φτυνετε απο τωρα γιατι εχει παρα ματιαστει αυτο το τρελο αγορι:LOL:

Στις παρουσιασεις καθολου καλη δεν ειμαι οποτε ας πω τα βασικα.. ειχα τρελα με τα μεγαλοσωμα σκυλια απο μικρη! Καλα με τα ζωα γενικα.. οι γονεις μου παλι καμια σχεση, σαν να βγηκα απο μονη μου ετσι. Ψαχνοντας πριν απο χρονια ειχα βρει αυτη την ρατσα.. λεω θα παρω σιγουρα καποια στιγμη στην ζωη μου ωστε να τον εχω και οπως του αξιζει (μεγαλο σκυλι πολλα τα εξοδα). Ηξερα οτι ηθελα μεσης-χαμηλης ενεργειας σκυλο, τα σαλια και οι τριχες δεν με ενοιαζαν (μπορω να τον χτενιζω ατελειωτες ωρες) και μιας που ειμαι και σε νησι ε ας γουσταρει και την θαλασσα τι την εχουμε.. αρχισα να ψαχνω λοιπον εκτροφεια, ειδα οτι εχουμε ενα στην ελλαδα και αν δεν με ικανοποιουσε θα εβλεπα εξωτερικο. Με ικανοποιησε και με το παραπανω!! Περιμενα δυο γεννες και βρεθηκε ο κυριος! (Ηθελα αρσενικο γιατι ο αντρας ειναι ναυτικος. Σκεφτηκα οτι αμα ειχα θηλυκο οπου το καθαριζα το ξεσκατιζα μονη μου και οποτε γυρνουσε ο αντρας ηταν κολλημενη πανω του θα μου εσπαγε τα νευρα :ROFLMAO::ROFLMAO: καθολου εγωιστρια ε;; Βεβαια τωρα που θα μας ερθει και το θηλυκο θα σας πω στην πραξη)

Τι αλλα.. δεν περιμενα να γραψω τοσα πολλα:LOL::LOL: αυτα..:coffee:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γλύκας είναι :love:
Να τον χαίρεστε :)
Τι ηλικία έχει; Και περιμένεις και κοριτσάκι; Από το ίδιο εκτροφείο;

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Χαχαχα ευχαριστω για το ματι!! Αυριο γινεται 12 μηνων και παει σιγα σιγα προς τα 50 κιλα.. θηλυκο εχουμε αποφασισει να παρουμε και καφε οποτε αναγκαστικα απο εξωτερικο, εχουμε κανει πολλες συζητησεις με ολη την ευρωπη:LOL::LOL: το βλεπω απο γερμανια αλλα ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο..

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Πολύ ήθελα να το δω αυτό το αγόρι! Κούκλος, να τον χαίρεστε! :love:
Με το καλό και το νέο μέλος.:)

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Ομορφο και το καφε αλλα σαν το μαυρο δεν ειναι αχαχχαχαχ.:D Προσωπικη φυσικα εκτιμηση αχαχχ. Γενικα εχουν πολυ αγαθες και γλυκες φατσες αυτα τα σκυλακια.
Μετα με τα 2 θα αγοραζεις τα 60κιλα platinum :p Βεβαια δε θα εχεις εξοδα σε καναπε,κουβερτες, φλοκατες κ.τ.λ θα ξαπλωνεις πανω τους. :ROFLMAO:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Αχαχαχχαχα!! Ενταξει αλλη ομορφια η μια αλλη η αλλη!! Το μαυρο ειναι το χρωμα μου το χω ξαναγραψει! Απ την αλλη το καφε ειναι πραγματικα σαν αρκουδα!! Το καφε επισης ισως το πιανει και ο ηλιος λιγοτερο απ το μαυρο:LOL::LOL: γνκ ενταξει περα απ την πλακα νιουφι να ναι κ οτι να ναι:love: την αγαπησα αυτη την ρατσα διαβαζω γιαυτην χρονια τωρα.. οσο για την τροφη αστα βραστα:censored: αλλα πιστεψε με ειναι το λιγοτερο.. τι μπλαστερ του πηραμε τι τραπεζια καλλωπισμου τι μοκετες σε ολο το σπιτι συρο καλλιθεα γιατι πηγαινοερχομαστε συχνα τι κρεβατια που τελικα δεν παει:mad: ψαλιδι ειδικο θελω να παρω τωρα να αρχισω τα πειραματα:ROFLMAO: καλυμματα στο αμαξι, βσκ καινουργιο αμαξι για να χωραει:ROFLMAO::ROFLMAO:γενικα ειναι πολλα(n)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Καινουργιο βανακι εννοεις..... Τι αμαξι...ξεχνας το δευτερο? αχαχχαχ.

Με τα κρεβατια πεταξα και εγω πολλα λεφτα, μεχρι που καταλαβα οτι το μονο που του αρεσει ειναι ενα υπερδιπλο παπλωμα, διπλωμενο στα 4 η τσαλακωμενο να χουχουλιαζει μεσα. Του το χαρισα και ηρεμησα.

• Like

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Πολύ όμορφος !!:love: (έχω δει ένα ίδιο στον εκπαιδευτή μου που αυτός που τον έχει είναι ναυτικός...τι γίνετε προσφορά στους θαλασσόλυκους τα δίνουν :p)

• Like

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Πολύ όμορφος !!:love: (έχω δει ένα ίδιο στον εκπαιδευτή μου που αυτός που τον έχει είναι ναυτικός...τι γίνετε προσφορά στους θαλασσόλυκους τα δίνουν :p)
Χαχαχααχ!! Το δευτερο αρσενικο παντως της ιδιας γεννας πηγε και αυτο σε ναυτικο νομιζω λες να ειναι το ιδιο;:LOL:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Πανέμορφος!
Πρέπει να είναι τέρμα απολαυστικό να του χαϊδεύεις το τρίχωμα.:cool:
Αμε τον χειμωνα μονο:LOL::LOL::LOL::LOL: τον χειμωνα δεν μαδαει κιολας! Γνκ ειναι πολυ μαλακο το τριχωμα αν και νιουφι απο νιουφι διαφερει ειναι αναλογα τις γραμμες κυριως για την πυκνοτητα.. οταν εχει πολυ πυκνο τριχωμα παιζει να βρεχεις μια ωρα και να βλεπεις οτι η ριζα ακομα στεγνη ειναι:confused::LOL: εμεις ειμαστε σε φυσιολογικη κατασταση για την ελλαδα..

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ωραίος ο συνονόματος, μεγάλη μούρη!!
Με το καλό να σας έρθει και η κοπελιά και μετά το τζόκερ γιατί εκτός από το βανάκι λογικά θα χρειαστείτε μεγαλύτερο σπίτι και jumbo size έπιπλα... ;):p:D

• Like

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Απλα τελειο!! Μου αρεσει πολυ αυτη η ρατσα.... Να σου ζησουνε και τα δυο (οταν ερθει και η δεσποινις) ευχομαι!!! :):):)

• Like

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Σας ευχαριστω πολυ!! Αχ και παιζω κανενα τζοκερακι που και που αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα:LOL::LOL:

• Like
Reactions: Giwrgosm