Ενδιαφέρομαι για μαλινουα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
γενικα θα ηθελα να εξιγησω πωσ και εγω σαν ατομο ειμαι ιδιετερα δραστιριο οποτε θα ηθελα ενα τετειο σκυλο.γι'αυτο παρεκληνο σε μαλινουα,μενω σε επαρχια και δεν υπαρχει προβλημα βολτασ με σχεσει αμαξη κτλ.ολη η πολη περπατιετε με τα ποδια και γιατι οχι με το σκυλο σου,
Παρεκκλίνω=βγαίνω από τον δρόμο μου, αλλαξοδρομώ
Δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποίησες τυχαία το ρήμα αυτό :p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
εχεισ καποιον στα υποψη σου????
χα.....:cool::rolleyes:
εδώ ας βοηθήσουν και άλλοι....
με τυχαία σειρά....
και χωρίς να υποδεικνύω κανέναν...
και χωρίς να γνωρίζω αν έχουν γέννες....

1/Βασίλης Βεράνης
2/Μαρία-Χριστίνα Πιαλόγλου
3/Ιορδάνης Ιορδάνωφ
4/Γιάννης Γεωργιάκος
5/Ανδρέας Δημητρίου
6/Κώστας Κωνσταντάκης

κλπ. αν θυμηθώ και κανέναν άλλο....

Last edited:

toldo27*

Member
16 Οκτωβρίου 2013
14
0
χα.....:cool::rolleyes:
εδώ ας βοηθήσουν και άλλοι....
με τυχαία σειρά....
και χωρίς να υποδεικνύω κανέναν...
και χωρίς να γνωρίζω αν έχουν γέννες....

1/Βασίλης Βεράνης
2/Μαρία-Χριστίνα Πιαλόγλου
3/Ιορδάνης Ιορδάνωφ
4/Γιάννης Γεωργιάκος
5/Ανδρέας Δημητρίου
6/Κώστας Κωνσταντάκης

κλπ. αν θυμηθώ και κανέναν άλλο....
με βολευη να μιλησω καποια στιγμη με το 4 ειναι και κοντα στην πολη μου και ετσι θα με βολευε μια επισκεψη.ευχαριστω για τησ πληροφοριες

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω λεω αφου δεν ξερεις τη φυλη και αφου δεν ειχες σκυλο και αφου μενεις επαρχια θα ηταν προτιμοτερο να το αφησεις προς το παρων.αμα θες ενεργητικο σκυλο παρε μπορντερ κολι.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
κραταω μονο ενα και δεν το λεω σε εσενα σουπερμαν αλλα το ειπες και αλλος.
οποιος ειναι επαρχια εχει απαγορευτικο σε μαλινουα;
το εχω διαβασει και σε αλλα θεματα να το λετε.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ξερεις γιατι το λεω?γιατι οταν δεν ξερεις ποσα ποδια εχει ο σκυλος(χωρις κακη ενοια)και πας και παρεις μαλινουα,κ δεν εχεις κοντα σου καποιον να σε βοηθησει.τοτε εχεις προβλημα.
τωρα αν μου πεις οτι πχ δεν ειναι ολα διχρονα κλπ κλπ που ισχυει παμε σε αλλη κουβεντα πολυ υψηλου επιπεδου περι εκτροφης κλπ κλπ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
τωρα ναι.μαζι σου.
Γιατί...τις άλλες φορές, οι ενστάσεις ήταν απλώς γεωγραφικού χαρακτήρα; Τύπου...όσοι δεν μένουν Αθήνα ή Θεσ/νίκη...τζιζζζζ....κακό...το μαλινουά γιατί δεν μιλάει την γλώσσα και πως θα συνεννοηθείς;;;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
το μαλινουά γιατί δεν μιλάει την γλώσσα και πως θα συνεννοηθείς;;;
αυτο δεν το επιασα.

εγραψα οτι εγραψα γιατι και αλλη φορα εχουν ξαναπει σε ατομο απο επαρχια να μην παρει μαλινουα επειδη δεν μπορει να ασχοληθει με καποιο σπορ.
ο σουπερμαν νομιζω τωρα οτι εδωσε μια απαντηση απο ενα ξερο....επαρχια=απαγορετικο το μαλινουα.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
παιρνεις ενα μαλινουα,ζεις σε χωριο,το πας για τρεξιμο-τζοκιν..γνωριζει αλλα σκυλακια,ανθρωπους,πας σε χωραφια... μπορει να εχεις και κανενα κοπαδι προβατα (σικ) πας βολτουλες,βουνα,λαγκαδια..

αυτο δεν κανουν τα μαλινουα(επαρχιας-χωριου) ολου του κοσμου τοοοσα χρονια ?

αυτο με τα σπορ δεν τα καταλαβα.. λες και ειναι κατι υποχρεωτικο..

αυτο με το να εχεις καποιον να σε βοηθαει..οκ,ναι το επιασα ! :tel:

με καλη διαθεση το λεω.. ας πει καποιος αναλυτικα τι εννοει.. ενας ιδιοκτητης... δηλαδη εννοω τι παραπανω να θελει.. σκυλακος ειναι... σε ολα τα χωρια τις γαλλιας κανουν τοσα μαλινουα η εκαναν τοοοσα χρονια καποιο σπορ.. αυτο ρωταω κυριως.. κανουν αλλες εργασιες και ολα οκ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν ρώταγες και τις άλλες φορές, όπως ρώτησες τώρα, πριν βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, ίσως και να έπαιρνες επίσης, μια λογική απάντηση που να σε κάλυπτε. Την ολόιδια δηλαδή με του superman.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Αν ρώταγες και τις άλλες φορές, όπως ρώτησες τώρα, πριν βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, ίσως και να έπαιρνες επίσης, μια λογική απάντηση που να σε κάλυπτε. Την ολόιδια δηλαδή με του superman.
αλλες φορες δεν ρωταω.
λεω απλα την γνωμη μου.
αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι αν δεν ειχε απαντησει ο σουπερμαν δεν θα βγεναν αλλοι ειδικοι να λεγαν τα δικα τους;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ούτε ο superman εξήγησε από μόνος του. Ρωτήθηκε. Και απάντησε. Απλά πράγματα!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έχει μπει παλαιότερα, δεν θυμάμαι από ποιο μέλος, αλλά νομίζω από θαυμαστή των μαλινουά γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως γίνεται να μην προτείνεις τη φυλή που θαυμάζεις. toldo αν τα καταφέρνεις με τα αγγλικά, δες το παρακάτω link
Note to the American Public: Belgian Malinois, Look Don’t Touch | Bay Area Dog Trainer

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
παιρνεις ενα μαλινουα,ζεις σε χωριο,το πας για τρεξιμο-τζοκιν..γνωριζει αλλα σκυλακια,ανθρωπους,πας σε χωραφια... μπορει να εχεις και κανενα κοπαδι προβατα (σικ) πας βολτουλες,βουνα,λαγκαδια..

αυτο δεν κανουν τα μαλινουα(επαρχιας-χωριου) ολου του κοσμου τοοοσα χρονια ?

αυτο με τα σπορ δεν τα καταλαβα.. λες και ειναι κατι υποχρεωτικο..

αυτο με το να εχεις καποιον να σε βοηθαει..οκ,ναι το επιασα ! :tel:

με καλη διαθεση το λεω.. ας πει καποιος αναλυτικα τι εννοει.. ενας ιδιοκτητης... δηλαδη εννοω τι παραπανω να θελει.. σκυλακος ειναι... σε ολα τα χωρια τις γαλλιας κανουν τοσα μαλινουα η εκαναν τοοοσα χρονια καποιο σπορ.. αυτο ρωταω κυριως.. κανουν αλλες εργασιες και ολα οκ..
με αυτη τη λογικη ο καθενας μπορει να παρει το οτιδηποτε.
στα χωρια της γαλλιας το μαλινουα ειναι οπως το σουβλακι στην ελλαδα μην το συνδεεις.
δεν ειναι το σπορ το προβλημα στα μαλινουα.