Τον αγαπαω!! τον λατρευω!! ειναι το καλυτερο παιδι!!
Λογω ποδιου της Ζαιρας οι βολτες μας ειναι διχασμενες, μπας και θρεψει το ποδι της μικρης καμια φορα .. και γιατι οταν βγαινουμε ολοι μαζι , ο μεγαλος μου την αναστατωνει, κοβω τα παιχνιδια μαζι του... και κανεις δεν χιαρεται την βολτα του..
χτες το βραδυ αργα (καλσσικα) παιρνω το "παιδι" και παμε στο παρκακι μας... Ημασταν μονοι και ο τζουτζουκος εβοσκε.. εγω καθομουν στα παγκακια..
περναει ενα παιδι (μεγαλοπαιδι μαλλον..) και για καποιο λογο κοντοστεκεται, εκει που μυριζε ο Σαγκα τα λουλουδακια του, τον παιρνει χαμπαρι οτι ειναι στα 2-3 μετρα απο μενα καποιος
Εγω δεν μιλησα , δεν μου φανηκε απειλη ο ανθρωπος.. σιγα που κοντοσταθηκε και τι?
ερχεται χοροπηδηχτουλης ο σκυλος, παει σε αυτον και μυριζε τον "αερα του" , απλωνει χερι αυτος να τον χαιδεψει αλλα ο σαγκα κανει πισω.. πραγμα που δεν συνηθιζει πραγματικα.. αλλα κανονικα ηταν χαρουμενος..
Λεω κατσε μην κανει καμια
μ@λ@κι@ απο το πουθενα, γιατι συνηθως καθεται να τον χαιδεψουν... ξερω γω..
ερχεται και καθεται διπλα μου και απο μπροστα μας περανει ο ανθρωπος συνεχιζοντας το μονοπατι του.. σταματει μπροστα μας και μου λεει "καλησπερα, ωραιος σκυλος" και βρυχαται ο δικος μου και γερνει το κεφαλι του πανω στα ποδια μου... (εδω ειμαι εγω μαμα!)
"ευχαριστω" του απανταω οοοολο καμαρι!!
ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!!! ... το μωρο μου οταν ειμαστε μονοι μας ειναι απιαστο!
Γιατι οταν ειναι και η μικρη μαζι μας.. ειναι πολυυυυ πιο χαλαρος... ειναι πιο "ζαμανφου" Διοτι κουμαντο κανει η μικρη.. αμα τσαντστει του κοβει και καμια.. οταν ειναι μαζι οι 2 τους ειναι ο μικρος της οικογενειας... δεν δινει τοση σημασια, αφου το συνθημα το δινει η λουλου..
οταν ειναι μονος ομως αναλαμβανει τις ευθυνες του!
Σημερα παλι το πρωι, ανοιγα το μαγαζι και τον ειχα μαζι μου, με γυρισμενη την πλατη εγω, οι τσαντες κρεμονταν στην πλατη μου, εχω κοντο το λουρι (φλεξι, ακομα το χω
) νιωθω μια δονηση στο λουρι , κατι " ψιλο-γρργρρρ" και γυρναω το κεφαλι μου, ειναι ο ταχυδρομος που στεκεται πισω απο μενα και με κοιταει να ανοιξω...
Μα δεν ειναι τελειος!! (οχι ο ταχυδρομος!)
Πλεον 4 χρονων ωριμασε... μου το λεγαν, δευτερος σκυλο και μαλιστα μεγαλοσωμος και αρσενικος.. υπομονη, αργει να ωριμασει .
ποσο δικιο ειχαν , ομως ποσο αξιζε αυτη η υπομονη!!