Ενας , αλλά ΣΑΓΚΑ-λεων!!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Χαλάλι τους, όλα φτιάχνονται. Άμα βρω τρόπο να καλύψω τις νυχιές θα σου πω. Ίσως με κέρωμα, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα.
Το χειμωνα θα πατάει σε χαλιά, το καλοκαίρι στη βεράντα μαζί μου να κάνουμε κηπουρική και να πίνουμε λεμονάδα. Τι στο καλό, κάτι θα μείνει όρθιο. :D:D

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ο τροπος ειναι...
ξανα τριψιμο .. και ξανα βερνι.. = 650 ευρω...

Το ζωντοβολο ο μεγαλος!
ειναι τοσο ξεροκεφαλος!! και πεισματαρης... στην αρχη ειχα την μαξιλαρα του ορια στο πλακακι... πριν το παρκε του σαλονιου οταν ακομα χαιρομουν το πατωμα..
του ελεγα να ξαπλωσει στο κρεββατι... με κοιταζε.. δεν ξαπλωνε! μολις γυρναγα λιγο το κεφαλι... εσπρωχνε με τα μουσουδια το στρωμα του πανω στο παρκε να το φερει κοντα στον καναπε!
στραβωνα... τον μαλωνα.. (τροπος του λεγειν) τον σηκωνα απο το κρεβατι, ξαναεβαζα το στρωμα στην θεση του και τον αναγκαζα να ξαπλωσει.. γυρναγα το κεφαλι.. ακουγα χρτς χρτς.. ξαπλωμενος, εσπρωχνε με τα πισω ποδια σε στυλ ερπινγκ το κρεββατι να ερθει ξανα κοντα..
ε μετα εγω εβαζα τα γελια.. και χαλαλι του.. εκανα τον αλεκο.. τον αφηνα να δω που θα φτασει...
και ο μουργος!! μολις γυρναγα το κεφαλι προς το μερος του , κοκαλωνε και κοιτουσε αλλου!! λες και ειμαι χαζη ή κουφη!
με αυτα και με τα αλλα.. παει το πατωμα και συμβιβαστηκα και εγω..

αλλα οταν σκαει ο ηλιος... σκαω και εγω..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Nα τους χαιρεσαι kasi, και να ειναι παντα καλα.
Το τριγωνο κρεββατι(τυπου συσκευασια δωρου), ολα τα λεφτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Όχι ότι έχει πολύ σημασία αλλά με το που διάβασα την παρουσίαση για τον Σάγκα άρχισα να σκέφτομαι ότι σίγουρα το τσιπ ήταν από πετ σοπ για αυτό και δεν ήταν καταχωρημένο. Γιατί αν κάποιος τον είχε υιοθετήσει ως ημίαιμο και του είχε βάλει τσιπάκι θα είχε δώσει και τα στοιχεία του στον κτηνιατρικό σύλλογο σίγουρα. Άρα ο Σάγκα πουληθηκε ως καθαρόαιμο. Τι φυλή όμως; Ροδεσιανό χωρίς αμφιβολία και ας μην έχει στην πλάτη του το χαρακτηρηστικό της φυλής. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι γεννιούνται και ροδεσιανά έτσι απλά είναι εκτός στάνταρντ. Η ομοιότητα συνηγορεί σε αυτό. ;)

Πάντως για το θέμα της βόλτας και της αντίδρασης των περαστικών. Όχι ότι το κοριτσάκι σου δεν είναι αξιαγάπητο αλλά βρε kasi αυτός είναι άκρως εντυπωσιακός σκύλος. Δεν τους αδικώ τους περαστικούς. Κάποτε είχα ένα καθαρόαιμο και ένα ημιαιμάκι κατάμαυρο, θηλυκά και τα δύο. Στο δρόμο γινόταν χαμός με την σαμογιεντίνα μου στην μαυρούλα μου κανείς δεν μιλούσε. Μια μέρα ένας νεαρός χάιδεψε λίγο την άσπρούλα και μετά άρπαξε την μαυρούλα μου στα χάδια και της έλεγε, βρε μαυρούλη εσένα κανείς δεν σου δίνει σημασία; Πολύ τον συμπάθησα εκείνο τον περαστικό.
Αλλά σημασία δεν έχει αφού στο σπίτι απολαμβάνουν και τα δύο αγάπη και φροντίδα.

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Υπεροχη η ιστορια σας. Οπως εχω πει πολλες φορες μου αρεσει πολυ να διαβαζω ιστοριες διασωσης. Υπεροχο πλασμα. Οσο για τη φυλη ο Σαγκα αν κρινω απο τις φωτογραφιες και την περιγραφη σου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για Βιζλα.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εγώ δεν τον βλέπω για Βίζλα, δεν έχει τέτοιο σωματότυπο, τα Βίζλα είναι πολύ πιο ελαφρά ζώα, ο Σάγκα είναι μυώδης σαν ροδεσιανό!
Aλλά τι να λέμε είνα σκύλαρος ότι και να είναι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κουκλαρος!!! Να σου ζησει Βικυ!! Να ειναι παντα γερος και δυνατος :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πω πω ένας σκύλαρος!!!! Προς το ροδεσιανό πάει όντως και καθόλου με βίζλα (μόνο στο χρώμα)... Αλλα και πάλι... πως το παρατάς αυτό το πλάσμα???
Ας προσέχανε όμως γιατί το σκυλούνι αυτό βρήκε τη θέση του στο σπίτι σας και στη καρδιά σας! Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται για πολλά πολλά χρόνια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πολυ μου αρεσει ο Σαγκα-Λεων!!! :) Εχει πολυ συμπαθητικη μουσουδα και γουσταρω που
ειναι ψιλογομαρακι!:p Μου φερνει σε ριτσμπακ λιγουλακι. Τυχερος ο μουργος αλλα ειναι ο σκυλος που κανει το αφεντικο του περηφανο!!;)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δωσε σαγκα στο λαο!!
δωσε σαγκα στο λαο!!
δωσε σαγκα στο λαο!!
δωσε σαγκα στο λαο!!

αντε να τον δουμε και απο κοντά τον μοικανο που δεν εχει μοικανα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!
καλημερα σε ολους!!!!!

η φυλη... δεν ξερω... καλα ναι πες ασε την ραχη..
εχει πιο πολλα "τσαουλια" δλδ πιο κερμαστα απο τα ροδεσιανα, και δεν εχει τοσο "μυτερο" ρυγχος
, υψος κιλα ειμαστε μεσα.. καλα αυτο μπορει να ειναι τυχαιο.. και επισης στα δοντια εχουμε πεσει μεσα, και εκει ειναι το μονο που με "πειθει" οτι ισως να αγοραστηκε για αυτο, οι κατω κυνοδοντες κλεινουν μπροστα απο τους πανω (scissor bite οταν τα εψαχνα), ειναι μυωδης, αθλητικος κτλ κτλ..
.. στα αυτια ομως υπερεχουμε!! τα εχουμε μεγαλυτερα και ωραιοτερα! :D
... βαθια μεσα του ας ειναι οτι θελει.. προς το παρον ειναι ειναι ενας παιδαρος ημιαιμος!

σχετικα με το visla vasgial μου, ειναι σχετικα διπλασιος.. αλλα ωραιο το σκυλι το βιζλα! ;)

α! και επισης ειναι πολυ παχυδερμο! αλλα πολυ παιδια.. ουτε το εμβολιο γινεται ευκολα, στραβωνει η βελονα..και επισης τον εχω να σε τσαμπουκα να τον δαγκωνουν και να μην τρυπαει! (μακρυα απο μας!!) αχιλλειος πτερνα ειναι το αυτι .. κατα τα αλλα δεν τον φοβαμαι..

και! δεν αντεχει τις μυγες!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
αμ δεν αστιευεται ο Μανού ρε Σαγκα.. ασε τα τσαλιμια..
χαχαχαχαχαχααχαχαχα εχω ιδιο ψευδωνυμο με το ονομα του γατου σου! :D χαχαχαχα
Να τον χαιρεσαι το Σαγκα σου και ολη σου τη φαμιλια να ειστε πολλα πολλα χρονια μαζι κ ευτυχισμενοι!!!!! :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να χαιρεσαι το σαγκουινι σου. Πολυχρονος και γερος να ειναι παντα.

(πειραζει που εχω μια παραπανω αδυναμια στη Ζαίρα?)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
O καινουριος ερεθιστης του Σαγκα...
ο φιλτατος ICE!! :D

την επομενη φορα σε θελω πιο μαχιμο και οργανωμενο! :p
θα το στησουμε εκ νεου το σεναριο...
τελικα ειναι 40kg ice, αυτος αδυνατισε... εγω παχυνα.. :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο Σαγκα εκανε μαρς κατοπιν εντολης, και στοπ κατοπιν εντολης! :D:cool:

Πραγματικα πολυ καλος και πολυ ομορφος σκυλος, τον αδικουν πολυ οι φωτο...

Την επομενη φορα ομως, θα βαλω και τη στολη!

Και για αμοιβη, μερικα αυτια χοιρου ακομα...:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οσα αυτια θες!!!! θα σου φερω και ποδια!! τετοιο ερεθιστη που θα ξαναβρουμε?
να χτυπαει ετσι τα σακια .. με τοση χαρη! ?!

χαχαχα!!