Κοιταξε να δεις το λενε για να το παιξουν οτι εχουν τεραστιο πραγματικα τεραστιο σκυλο.Π.χ εχω ενα ροττ 75 κιλα και γα... και δερνω.Ο φρουντ μαλλον θα ελεγε οτι υπαρχει αντιστροφη σχεση αναμεσα στο μεγεθος σκυλου και του μοριου τους.
Αλλοι πιστευουν οτι ετσι κανουν τον σκυλο πιο βαρβατο/τρομαχτικο.
Καποιοι αλλοι απλα μπορει να χαιρονται επειδη ηθελαν μεγαλο σκυλο.
Σε αυτη την κατηγορια ανηκει ο ανδρας μου.Και γιατι ηθελε μεγαλο σκυλο;Γιατι πριν ειχε ενα μπιγκλ και μια μερα βγηκε απο την αυλη μονο του και καποιος εκανε καταγγελια οτι κυκλοφορει σκυλι στο δρομο ελευθερο και ο δημος τον αναγκασε να βγαζει τον σκυλο εξω με προστατευτικο στο στομα(πως λεγεται αυτο).Και μετα απο αυτο ηθελε να παρει μεγαλο σκυλο για να εκδικηθει τον δημο.
Ο δικος μου σκυλος παντως ξεπερναει τα ορια της φυλης του και σε βαρος.Αλλα ειναι και 4 εκατοστα πανω απο το οριο
Αλλοι πιστευουν οτι ετσι κανουν τον σκυλο πιο βαρβατο/τρομαχτικο.
Καποιοι αλλοι απλα μπορει να χαιρονται επειδη ηθελαν μεγαλο σκυλο.
Σε αυτη την κατηγορια ανηκει ο ανδρας μου.Και γιατι ηθελε μεγαλο σκυλο;Γιατι πριν ειχε ενα μπιγκλ και μια μερα βγηκε απο την αυλη μονο του και καποιος εκανε καταγγελια οτι κυκλοφορει σκυλι στο δρομο ελευθερο και ο δημος τον αναγκασε να βγαζει τον σκυλο εξω με προστατευτικο στο στομα(πως λεγεται αυτο).Και μετα απο αυτο ηθελε να παρει μεγαλο σκυλο για να εκδικηθει τον δημο.
Ο δικος μου σκυλος παντως ξεπερναει τα ορια της φυλης του και σε βαρος.Αλλα ειναι και 4 εκατοστα πανω απο το οριο
Last edited: