Ελλ.ποιμενικός & επιθετικότητα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ακουσες,τι ακουσες?μην φευγεις,που πας? το μελετησες το θεμα?
κατσε κατω χριστιανε μου..ακου "ακουσε"...

:lol: θα κανεις μεγαλη και καλη ερευνα πρωτα.

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
γι αυτο θελω να παω μια βολτα να δω τι εστει ο κυριως.Ειμαι απο σπαρτη και ειχα "ακουσει" για διαφορους στην γυρω περιωχη οι οποιοι δυστυχως η ζητουσαν ενα νεφρο η κατεφευγαν στην βια η απλα δν εδειχναν ατομα εμπιστοσυνης.αν εχετε κατι να προτινεται θα ειναι ευπροσδεκτο :)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δηλαδή ΑΝ κατάλαβα καλά θέλεις έναν εκπαιδευτή οποίος

να είναι φθηνός

κοντά στον χώρο σου

να εκπαιδεύει με χάδια :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

συγνώμη αλλά ΑΝ κατάλαβα καλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
η τιμη να ειναι σχετικα νορμαλ (δλδ καπου στα 1000-1500 ευρο) να ειναι η κοντα στην σπαρτη η αθηνα και επισεις να μην ακολουθει την παλια μεθοδο του βαρεσει σκυλο γιατι δν ξερω τι αντιδραση θα εχουν τα καναλια οταν τον βρουν σταυρομενο =Ρ αυτα βασικα αν και νομιζω οτι βγαινουμε απο το θεμα του topic

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
συγνώμη

θεωρείς τα 1000 - 1500 ΛΟΓΙΚΑ και παρόλα αυτά δεν βρίσκεις ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπό :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k #-o

έλεος

δηλαδή πόσα ζητάνε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ψάχτο

θα βρείς και μάλιστα πολλούς.

μην βιαστείς και μην παρασυρθείς και θα βρείς

υπάρχει και σχετικό θέμα το πως βρίσκουμε εκαπιδευτή

http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=630

διάβασε το

ότι απορία έχεις

ρώτα

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
ΜΑΚΗΣ said:
συγνώμη

θεωρείς τα 1000 - 1500 ΛΟΓΙΚΑ και παρόλα αυτά δεν βρίσκεις ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπό :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k #-o

έλεος

δηλαδή πόσα ζητάνε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
φιλε μακη ειμαι της αποψης οτι αφου σκοπευω να περασω αρκετα απο τα επομενα χρονια με την σκυλιτσα μ η οποια δν ειναι ενα ζωο αλλα μελος της οικογενειας μ μπορω να διαθεσω καποια χρηματα για την "διαπαιδαγωγηση" της. ενας ο οποιος φαινοταν οτι ειναι ο καλυτερος που ειχα επισκεφτει μ ζητησε γυρω στα 2000αρικα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο =Ρ

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τι εκπαιδευση θελει η συγκεκριμενη φυλη? (αλλα για κατσε,γιατι ειμαι περιεργη 8) )

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
leo_s_smith, αυτό το ποσό σου ζήτησε ο εκπαιδευτής που απευθύνθηκες για βασική υπακοή? Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου στείλεις με pm στα στοιχεία του?

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
δυσκολη περιπτωση μου ακουγεται...
δεν μπορω να φανταστω να μην εχω εμπιστοσυνη στο σκυλι μου :?
αληθεια απο την εμπειρια σας εχετε δει τετοια περιστατικα να διορθωνονται ή γινονται χειροτερα?

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Mε σωστή δουλεία από σοβαρό επαγγελματία και συνέπεια από τον ιδικτήτη διορθώνεται.Φυσικά εξαρτάται το πόσο σόβαρο είναι το πρόβλημα και σε πιο σημείο έχει φτάσει!
Καλησπέρα iro..

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
καταλαβα..σιγουρα απαιτει σωστο χειρισμο...
καλησπέρα!!! :)

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
τα 2000 ευρο ηταν "φιλικη" τιμη μιας και ηταν γνωστος και ηταν μονο για βασικη υπακοη. σκεψου δλδ να ζηταγα και φυλαξη :p

canine-being

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2007
81
1
Καλησπέρα!

Το σκυλί είναι γενικός κυριαρχικό με τα παιχνίδια του? Σαφήνει να του τα πάρεις? Αν το περιστατικό αυτό είναι μεμονωμένο δεν είναι απαραίτητο κατά την γνώμη μου να έχεις έναν σκύλο επιθετικό, απλά σίγουρα κυριαρχικό που μπορεί άνετα κάποια μέρα να γυρίσει σε επιθετικός αν δε ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα!
Το σίγουρο είναι ότι ποτέ μην μπαίνεις σε μια ‘’μάχη’’ με έναν σκύλο αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να την κερδίσεις! Από την ηλικία του καταλαβαίνω ότι τα πράγματα έχουν πιθανότητες να αλλάξουν αρκεί να μην τα αφήσεις! Δούλευε τον στην υπακοή και ειδικά στο κάτω/ξάπλωσε και σταδιακά βάζε τον να κρατάει όλο και περισσότερο την εντολή! Ακόμη μάθε του να σε ακολουθάει και δείξε του με ήρεμο αλλά σταθερό τρόπο ότι πλέον nothing in life its free! Βάλε κανόνες και πρόγραμμα!

Καλή τύχη!

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
γενικα ειναι κυριαρχικο αλλα ποτε για πολυ.οταν δει να επιμενω απλα κανει πεισω.ακομα και το πιατο της με το φαγητο αν της το παρω ενω τρωει απλα προσπαθει κατα την διαρκεια να το κρατισει με το ποδι της και οταν το παρω καθεται και με κοιταει. Σε αρκετα παιχνιδια οταν "παλευουμε" την ακινητοποιω κατω οπου πλεον απλα χαπλωνει κατω οταν βλεπει οτι την πιανω. γενικα επιθετικη την βλεπω μονο οταν αγνωστα ατομα πλησιαζουν των χωρο και σε μια περιπτωση οταν ηταν πιο μικρη που ενας φιλος μας πηρε κατι απο το σπιτι.ενω τον αφησε και μπηκε μια χαρα οταν εφευγε με ενα σακιδιο μου που του δανεισα του γαυγιζε οσο πιο δυνατα μπορουσε και δν τον αφηνε να βγει απο την πορτα αλλα δν εδωσα σημασια πιστευοντας οτι ηταν επειδη πηρε κατι απο το σπιτι.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
iro said:
δυσκολη περιπτωση μου ακουγεται...
δεν μπορω να φανταστω να μην εχω εμπιστοσυνη στο σκυλι μου :?
αληθεια απο την εμπειρια σας εχετε δει τετοια περιστατικα να διορθωνονται ή γινονται χειροτερα?
σε ποια περιπτωση αναφερεσαι και ποια περιστατικα? διοτι εχω την αμυδρα εντυπωση οτι γιναμε λιγο αχταρμας εδω περα :roll: (υπαρχουν δυο διαφορετικες περιπτωσεις που καμια σχεση δεν εχουν μεταξυ τους και κατα την αποψη μου κακως ενσωματωθηκαν)

leo_s_smith ,ασχετα απο τα χρηματα,εαν εβρισκες εναν εκπαιδευτη που τον θεωρουσες καλο,θα εκπαιδευες το σκυλι εκτος της υπακοης και στην φυλαξη?

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
σε ποια περιπτωση αναφερεσαι και ποια περιστατικα?
galazio, αναφερθηκα καθαρα στην περιπτωση που το σκυλι φτανει να επιτεθει στο αφεντικο του...
κυριαρχα σκυλια σιγουρα υπαρχουν πολλα αλλα μου φενεται διαφορετικο να φτασει στο σημειο να σου επιτεθει... :?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog