Σας ευχαριστω(και εκ μερους του Φοιβου)για τις ευχες.Να χαιρεστε κι εσεις τα φιλαρακια σας
Οσο γι'αυτο...
... είπαμε: το μαύρο χαβιάρι!
αν και ντρεπομαι οταν μιλαω επι προσωπικου(αληθεια ειναι
)απλα ενημερωτικα και λιγο εκτος θεματος να αποσαφηνισω κατι.Μιας και βλεπω μια παρεϊστικη διαθεση και σκεψη...
Να πω λοιπον οτι θες εκ πεποιθησεως,θες απο γουστα,θες απο προσωπικη "τρέλλα" θες απο σταση ζωης,ποτέ δεν υπηρξα ανθρωπος λατρης της "σχολης καβιαρ"...Παντα μα παντα ημουν και ειμαι "το καπελακι μου στραβα και παμε για ρετσινα και μεζεδες"με καλη παρεα και κεφι στο ταβερνακι ή να φουλαρω το οχημα να φορτωσω φαμιλια συν γυναιξι και τεκνοις και ο σκυλος μεσα και ειτε μονοι μας ειτε με οικογενειες φιλικες βουρ για πικ-νικ στα βουνα....
Ετσι τη βρισκουμε ετσι το μαθαινουν και οι πιτσιρικες της παρεας μου ετσι το γουσταρουμε.Αν θελεις ετσι μεγαλωσα και ετσι μεγαλωνω τη φαμιλια.Χωρις σαλονια "στα χαρτια" αλλά με σαλονια στη διαθεση και στην "εξω καρδια"σταση μας...κατι που δεν θα χαλασει ποτέ για χαριν κανενος τριτου οσο κι αν δυσκολεψει ο κλοιος των ανεπροκοπων που μας κυβερνανε...
Κι ας αποτελεσει κι αυτο ετσι μια προταση προς ομοϊδεατες για καμμια συναντησουλα...